bazı kadınları anlayamıyorum...

kişilik analizi yapmadım, bu konu ile alakalı yorumunuzda bana haksızlık ettiğnizi söyledim. kişiliğinizin inanın bir vida kadar önemi yok benim için.:)
Haddinizi bilin. Her türlü hakareti kılıfına uydurup uydurup ben ne dedim ki diyr sormayın burda! Sizin de bu düşüncelerinizin bir vida kadar değeri yok o kızın gözünde.

sen benim sevgilime yürüyorsun imasından daha ala hakaret mi olur?
Ben anlamıyorum nasıl kadınlara olmadık yerde çamur atmaya hak verebiliyorsunuz bir kadın olarak? Ne demiş mesela, aşkım mı demiş, grcenin üçünde falan mı yazmış?

Arkadaşım şehit midir gazi midir diye merak ediyorum karşımda yayık yayık konuşan ve iftira atıp engelleyen bir tip. Niyete bak, karşılaştığı duruma bak. Ha kız niyetini bilmiyorsa niyetini bilmediği insanın vebaline girmeyecek.

Eleştirilmesi gereken şeyler eşimizle/sevgilimizle her konuşan kadının potansiyel tehdit olarak görülmesi, ayartacak gözüyle bakılması. Bu kadınlara ciddi bir haksızlıktır.
Kıskanılacak durumlar da vardır elbette, manasız bir samimiyet, vakitsiz aramalar, cıvık muhabbetler gibi ama burada hiçbiri yokken tribe giren bir kadını da bence topluca eleştirmeliyiz. Aksi halde kadına iftiranın, kadının adının çıkmasının önü açıldıkça açılır.

yahu hanımefendi, kıskanmak var, bir de kıskanılmaması gereken iyi niyetli insanlara çamur atmak var. beni neden kıskanıyor? ben arkadaşımla flört mü ediyorum, yanlış anlaışması gereken bir mesaj mı attım? hayır. eh o zaman sen kalkıp bana saçma sapan şeyler ima edip suçlayamazsın. ha kardeşim denilen kişiyi kıskanacak kadar kafayı yediysen bunu diğer kıza yansıtmayacaksın, kimsyi küçük düşürmeye çalışmayıp sorunu kendi aranda halledeceksin. yok yapmıyorsan da o kişi senin için istediğini konuşur. ben saçma sapan şeylerle suçlanıyorken gelip kızdan övgüyle bahsetmemi bekleyemezsiniz dimi? anlamıyorum haklısınız ddiyorsunuz, ama yorumlarınızda sadece suçlama ve saldırı var. bu nasıl hak vermek ya :)

Siz önce bütün yazdıklarımı okuyun sonra yorum yapın. Ben kıza hak vermismiyim? Konu sahibinin o kız üzerinden eşini sevgilisini her kıskananı 'gözleri girdikleri her ortamda fıldır fıldır böyle tiplerin' diye genellemesine mi kızmışmı?

Canım benim kıyamam sana.
Ay ne sevinmiştir hakladım diye. Tövbe Yarabbi

Haddinizi bilin. Her türlü hakareti kılıfına uydurup uydurup ben ne dedim ki diyr sormayın burda! Sizin de bu düşüncelerinizin bir vida kadar değeri yok o kızın gözünde.
hakaretin kelime anlamını bilmiyorsunuz. evet siz benim hiç görmediğim ve bundan sonra görmeyeceğim bi insansınız. kişiliğiniz neden benim için önemli olsun? kişilik analizinizi neden yapayım? beni yorumlarnız ilgilendiriyor. haddimi biliyorum siz de bu kadar hassas olmayın. ortada hakaret falan yok artık muhatap olmak istemiyorum çünkü beni çok yordunuz.

Defalarca yazdım siz o kız üzerinden eşini sevgilisini her kıskananı nasıl yaftalamışsınız dönüp bir okuyun.

hAyır konu sahibi bu derece manasız kıskançları eleştirdi, biz de kezban falan dedik işte. Her kıskanan neden eleştirilsin her insan sevdiğini az çok kıskanır ancak her selam verene de başka gözle bakılırsa bu düpedüz o kadına hakarettir. Bu konuda olduğu gibi.

Var boyle tipler. Erkeklerin arasinda buyudum, kadin muhabbeti ilgimi cekmez genelde cok yakin bir kac kadin arkadasim disinda pek ilgimi ceken muhabbet ettigim kadin yok. Universitedeyken en yakin arkadaslarim erkeklerdi, ayri anne babadan dogma kardeslerimdiler. Aileleri dahil herkes bilir kendi ailem de dahil. 15 senelik arkadaslarim cogu , bu arkadaslarimdan biri guzel kadin deyince dibi dusenlerden. En son yurt disindan geldim, onun oldugu sehre de gittim, zaten esine cok anlatmis philly kardesim, dostum benim vs diye. Evlerine gittim o gece kaldim hatta, ama evde bir gerginlik var surekli. Anlayamiyorum pek ama belli esi kiskanc, ve o da mutsuz. O sehirden ayrilacagim vakit baska arkadaslardayim, aradi bu erkek arkadasim "philly nobetciyim, seninle konusmam lazim" "ya kizlarla toplandik" dedim" ne olur zaten nobetteyim kisa surecek " dedi. Tamam dedim, geldi beni aldi, hastanenin cafesindeyiz, nobetci o gece, arkadas mutsuzlugundan dem vurdu, "beni biktirdi, kiskancligindan biktim, annem eve bile giremiyor fenaligindan" vs vs. Kendisi hekim esi hemsire. Anliyorum vs diye dinliyorum, yarim saat oldu bir saat, arkadaslarim ariyor bir yandan, diger yandan benimki hala dert anlatiyor sonra telefonu caldi bana " ne olur benim seni gelip aldigimi soyleme, sen geldin beni gormeye olur mu" dedi, benim bir sey dememe firsat vermeden, telefonu acti. "iyiyim askim ne olsun acilin cafesindeyiz, philly de bu gece gidecek bana ugradi cay icioruz simdi" dedi. Agzim bir karis acik kaldi, esi megersem buna guvenmiyor, ama benden emin, onun gelip beni almasi sorun ama benim gidip onu gormem sorun degil. Bana selam falan soyledi bir de. Arkadas senin kocanin bende ya da benim onda gozu olsa 15 sene once beraber olurduk derdin ne ki? O gunden sonra bir daha asla gorusmedim, boyle erkeklerden de kadinlardan da hoslanmiyorum.

ben eşini kıskanan insanlar için değil, konuda bahsi geçen kız gibiler için bunu söyledim. ya nolur artık duyar kasmayın .

Bilmukabele sizde beni yordunuz. Birbirimizi anlayamıyoruz, selametle iyi akşamlar :)

Çok zor değil söylediğinin arkasında durmak ya. Kızı zaten gömmüşsünüz. Kız için söyledikleriniz onunla aynı fikirde olanlara da gitmiyor mu?

Bu konuda bende aynı düşünüyorum zaten. Kaldı ki eşim de bayanlarla içli dışlı bir ortamda çalışıyor, o kız gibi olsam dünyayı dar ederdim heralde :)
Her kıskanan niyeti bozuk olduğu için kıskanmıyor onu anlatmaya çalışıyorum bende.

yani çok farklı fikirde değilsiniz aslında :)
benim eşim de kadınların bol olduğu bir ortamda çalışıyor daha bir kere kıskanmadım. Ancak bir süredir görüşmediği birinin tavrından rahatsız olup veya eşimin bakışından rahatsız olup kıskanabilirim. Bir şey görmüşsem bu çok normal zaten.
Siz eşinize her selam verene kötü gözle bakar mısınız? Zannetmiyorum ama bazı takıntılı kadınlar var her yaklaşan dişiye potansiyel tehdit olarak bakıyorlar bahsettiğimiz onlar.

Çok zor değil söylediğinin arkasında durmak ya. Kızı zaten gömmüşsünüz. Kız için söyledikleriniz onunla aynı fikirde olanlara da gitmiyor mu?
evet gidiyor. gitsin de. onlar her kadını sevgililerine asılmakla suçluyorlarsa ben de onları bunlarla suçluyorum.
ayrıca söylediklerimin arkasındayım zaten.

Bu kız belki daha önce bunu yaşamıştır. Belki daha önce kanki diyen biri sevgilisine sırnaşmıştır. Bu kez aynı şeyi yaşamayayım,baştan tedbirli olayım diye düşünmüş olabilir.

Bilmukabele sizde beni yordunuz. Birbirimizi anlayamıyoruz, selametle iyi akşamlar :)
size de . aslında anlaşabilidik, ama siz benim yaptığım ithamların aslında kimler için yapıldığını anlamadan saldırıya geçtiniz. neyse tekrar iyi akşamlar.

evet gidiyor. gitsin de. onlar her kadını sevgililerine asılmakla suçluyorlarsa ben de onları bunlarla suçluyorum.
E bende şöyle söyleyeyim o zaman. Ne kankiler gördü bu gözler, sizin tabirinizle sevgilileri ayartan. Keşke bu kankiler tek taraflı kankilik yaşadığı adam üzerinde ilişkisini yargılayabilecek kadar hak iddia etmese. Yok çünkü. Saatlerdir burda konuşuyorsunuz. Onların umrunda değil. Hepte öyle olur. Sonuç; onlar mutlu, siz hala öfke saçıyorsunuz.

Bu kız belki daha önce bunu yaşamıştır. Belki daha önce kanki diyen biri sevgilisine sırnaşmıştır. Bu kez aynı şeyi yaşamayayım,baştan tedbirli olayım diye düşünmüş olabilir.
belkilerle farzetlerle ya da daha önce oldu yine olabilirlerle insan itham edilmez.

O da sizi sinir edecek kadar önemliymiş.Ve amacına ulaşıp sizi uzaklaştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…