evet bir de herkes sizin kocişlerinizi ve mutluluğunuzu kıskanıyor.E bende şöyle söyleyeyim o zaman. Ne kankiler gördü bu gözler, sizin tabirinizle sevgilileri ayartan. Keşke bu kankiler tek taraflı kankilik yaşadığı adam üzerinde ilişkisini yargılayabilecek kadar hak iddia etmese. Yok çünkü. Saatlerdir burda konuşuyorsunuz. Onların umrunda değil. Hepte öyle olur. Sonuç; onlar mutlu, siz hala öfke saçıyorsunuz.
O da sizi sinir edecek kadar önemliymiş.Ve amacına ulaşıp sizi uzaklaştırdı
yakında değildim ki :) benim gördüğüm özgüveni düşük bir kızcağızdı sadece.O da sizi sinir edecek kadar önemliymiş.Ve amacına ulaşıp sizi uzaklaştırdı
Kanki,kanka kavramları geçici yaniE bende şöyle söyleyeyim o zaman. Ne kankiler gördü bu gözler, sizin tabirinizle sevgilileri ayartan. Keşke bu kankiler tek taraflı kankilik yaşadığı adam üzerinde ilişkisini yargılayabilecek kadar hak iddia etmese. Yok çünkü. Saatlerdir burda konuşuyorsunuz. Onların umrunda değil. Hepte öyle olur. Sonuç; onlar mutlu, siz hala öfke saçıyorsunuz.
Kısaca "yazma,rahatsız oluyorum" demiş aslındabelkilerle farzetlerle ya da daha önce oldu yine olabilirlerle insan itham edilmez.
bazı sevgililer vardır onlar daha geçicidir. öyle hayatı adayıp gemileri yakmamak da gerek:)Kanki,kanka kavramları geçici yani
Bir yere kadar
Kıskanıyor demedim. Ama alimin fikri neyse zikride o olurmuş derler. Doğrudur.evet bir de herkes sizin kocişlerinizi ve mutluluğunuzu kıskanıyor.
çünkü ilgi çekici bir konu, herkesin söyleyeceği şeyler var. illa kocamdan boşanmam gerekmiyor konu açmak için dimi:)14 sayfa boyunca kızın dedikosu yapılmış, kezbanlar bilmem neler havada uçuşmuş. Yani konuyu açma sebebinizi anlamadım?
Bu bir dert midir? Ne gibi çözüm sunabiliriz ki? Demekki o öyle, istemiyor e sevgilisi de size böyle mesaj atmasına müsaade etmiş, o zaman bir daha o arkadaşınızla da görüşmezsiniz olur biter.
Çok lazım olduğunu sanmıyorum. Boşuna 14 sayfa konuşulmuş.
Ayrıca ne olursa olsun kadınlara “kezban” vs denilmesini hiç doğru bulmuyorum. Çirkin bir davranış.
Aynı şeyi yapıyorsunuz halaevet bir de herkes sizin kocişlerinizi ve mutluluğunuzu kıskanıyor.
bak işte bütün sırrı çözdün... seni kutluyorum :)Kıskanıyor demedim. Ama alimin fikri neyse zikride o olurmuş derler. Doğrudur.
ya arkadaşım senden izin mi alıcam yorum yapmak için :)Aynı şeyi yapıyorsunuz hala
Kankalığa falan karşı değilim ya. Ama kanka olsa zaten adamla da görüşür, kızıda tanır. Dış kapının dış mandalı olunca noluyor demişler.Kanki,kanka kavramları geçici yani
Bir yere kadar
Bir insanın gözünün önünde kardeş kanka diyipte çeşitli ilişkiler dönmüşse...belkilerle farzetlerle ya da daha önce oldu yine olabilirlerle insan itham edilmez.
Çok saygısızsınız net. Şimdi kıza hak verdim işte. Bir şeyler hissetmiş demek ki.ya arkadaşım senden izin mi alıcam yorum yapmak için :)
İşte herkesin dediği şey başkalarını çekiştirmek, yaşadıkları bu tarz şeyleri anlatmak!çünkü ilgi çekici bir konu, herkesin söyleyeceği şeyler var. illa kocamdan boşanmam gerekmiyor konu açmak için dimi:)
AynenKankalığa falan karşı değilim ya. Ama kanka olsa zaten adamla da görüşür, kızıda tanır. Dış kapının dış mandalı olunca noluyor demişler.
arkadaşımla samimiyetim veya değilliğimle konunun ne ilgisi var.? kanki kelimesine anlam yüklemiyorum, mükemmel bir dostluğum da yok zaten , kimsenin arkadaşlığıyla yüceldiğim yok. burda bir zihniyetin eleştirisi yapılıyor. ve yarası olanlar da gocunuyor zaten.Kankalığa falan karşı değilim ya. Ama kanka olsa zaten adamla da görüşür, kızıda tanır. Dış kapının dış mandalı olunca noluyor demişler.
sizin o kıza hak verdiğinizi zaten başından beri biliyorduk ayrıca itiraf etmenize gerek yoktu ki, zaten o yüzden eleştirilerime bu kadar gocundunuz.Çok saygısızsınız net. Şimdi kıza hak verdim işte. Bir şeyler hissetmiş demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?