bazı kadınları anlayamıyorum...

evet bir de herkes sizin kocişlerinizi ve mutluluğunuzu kıskanıyor.

Kanki,kanka kavramları geçici yani
Bir yere kadar

14 sayfa boyunca kızın dedikosu yapılmış, kezbanlar bilmem neler havada uçuşmuş. Yani konuyu açma sebebinizi anlamadım?
Bu bir dert midir? Ne gibi çözüm sunabiliriz ki? Demekki o öyle, istemiyor e sevgilisi de size böyle mesaj atmasına müsaade etmiş, o zaman bir daha o arkadaşınızla da görüşmezsiniz olur biter.
Çok lazım olduğunu sanmıyorum. Boşuna 14 sayfa konuşulmuş.
Ayrıca ne olursa olsun kadınlara “kezban” vs denilmesini hiç doğru bulmuyorum. Çirkin bir davranış.

çünkü ilgi çekici bir konu, herkesin söyleyeceği şeyler var. illa kocamdan boşanmam gerekmiyor konu açmak için dimi:)

belkilerle farzetlerle ya da daha önce oldu yine olabilirlerle insan itham edilmez.
Bir insanın gözünün önünde kardeş kanka diyipte çeşitli ilişkiler dönmüşse...
Kankalık lisede olur ergenlikte olur ,bu yüzden kanka diyip başkalarının hayatlarına karışmaya çalışan insanlar iç açıcı değil. İnsanın yakın dostu olur eşi dostu bilir ailecek görüşür.Yoksa ben onun kankasıyım hayat boyu yanında olacağım demek bana göre mantıklı değil sonuçta insanlar belli bir yaştan sonra çeşitli sorumluluk ediniyor.

çünkü ilgi çekici bir konu, herkesin söyleyeceği şeyler var. illa kocamdan boşanmam gerekmiyor konu açmak için dimi:)
İşte herkesin dediği şey başkalarını çekiştirmek, yaşadıkları bu tarz şeyleri anlatmak!
Bence bu bir dert değil. Hoş da değil. Arkadaşınıza değer veriyorsanız bu davranışını da olgun bir şekilde karşılayıp bir daha görüşmezsiniz olur biter/
Belki de o da size bir yerlerde “Kezban” diyordur? Hoşunuza gider mi?
Sayfalarca dedikodusunu yapmak sadece size zarar verir.

Insanlar sizden farklı düşünebilir herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Kimine göre normaldir karşı cinsten kanka olması kimine göre değildir. Bunları yargilamak kimseye düşmez. Kız size göre farklı diye Kezban damgasi yapistirmissiniz bu da hoş olmamış. Kıskanmis olabilir anormal değil. illaki aranızda birsey olmasi gerekmiyor kıskanması için. Kanki lafı hoşuna gitmemiştir. Asıl anormal olan bu konuya bu kadar icerleyip her kıskanç kadına Kezban gözüyle bakmaniz.

Kankalığa falan karşı değilim ya. Ama kanka olsa zaten adamla da görüşür, kızıda tanır. Dış kapının dış mandalı olunca noluyor demişler.
arkadaşımla samimiyetim veya değilliğimle konunun ne ilgisi var.? kanki kelimesine anlam yüklemiyorum, mükemmel bir dostluğum da yok zaten , kimsenin arkadaşlığıyla yüceldiğim yok. burda bir zihniyetin eleştirisi yapılıyor. ve yarası olanlar da gocunuyor zaten.

Çok saygısızsınız net. Şimdi kıza hak verdim işte. Bir şeyler hissetmiş demek ki.
sizin o kıza hak verdiğinizi zaten başından beri biliyorduk ayrıca itiraf etmenize gerek yoktu ki, zaten o yüzden eleştirilerime bu kadar gocundunuz.

Bence her iki tarafi da anlamak lazim

Konu sahibi iyi niyetle mesaj atmis.
Kotu bir niyeti yok belli

Karsi taraftaki kiz da kendine gore belki hakli.
Belki cok asik belki cok kiskanc ne bileyim
Belki kimseyle paylasmak istemiyor kiskanc iste

Olabilir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…