- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Ölüm kalım doğal şeylerdir Hayat içinde bunu doğal karşılayıp göğüsleyebilecek psikolojiye sahip olmalı çocuklar Asıl kenara köşeye çekip sorarsanız o çocuğun psikolojisini temelli bozarsınız Elbette üzücü Bişey ama kenara köşeye çekip saklı gizli bunları söylemek aciz psikolojisi yaratırBu sekildemi sorulmali sizcr
Bizim ogrwtmenimiz bunu insan icinde sormadan halledebiliyor
Öğretmenim İşimi sizden öğrenmeyecek kadar da bu işin eğitimini aldım !umarim ogretmen degilsinizdir de baska ogrenciler mahcup dusmez sinif ortasinda !
Ölüm kalım doğal şeylerdir Hayat içinde bunu doğal karşılayıp göğüsleyebilecek psikolojiye sahip olmalı çocuklar Asıl kenara köşeye çekip sorarsanız o çocuğun psikolojisini temelli bozarsınız Elbette üzücü Bişey ama kenara köşeye çekip saklı gizli bunları söylemek aciz psikolojisi yaratır
herkes sınıf içinde bu tarz soruların sorulmasının kendisini nasıl etkilediğini yazmış, hala bu neyin savunmasıdır yahu.. bu güne kadar böyle geldiyse demek ki değişmesi gereken bir şeyler var.. okullarda rehberlik servisi var, doldurulan formlar var.. sorulan soru iyi niyet bile taşısa sınıf içinde sorulmamalı.. bunda karşı çıkılacak ne var anlamadım?
Ölüm kalım doğal şeylerdir Hayat içinde bunu doğal karşılayıp göğüsleyebilecek psikolojiye sahip olmalı çocuklar Asıl kenara köşeye çekip sorarsanız o çocuğun psikolojisini temelli bozarsınız Elbette üzücü Bişey ama kenara köşeye çekip saklı gizli bunları söylemek aciz psikolojisi yaratır
Olur mu office, ölümle başetmeyi 4 yaşından itibaren sınıfın ortasında babam öldü diyerek öğrenmelisin.
işte o yüzden öğretmen çok önemli, bu zihniyette ki biriyle karşılaşmak bile istemem fıstığım..
Bende 5 yildir soruyorum nedenine gelince MEB. Bunu bizden istiyor.. Öğrenci bilgileri hatta bilgisayara da isliyoruz.. Geçtim baba mesleğini anne babsnin geçirilen hastalıklari kardeş sayisina varana kadar.. Bende merakli değilim ama mecburum form doldurtuyoruz oda eksik gelir her seferinde sormk zorunda kalirim..ben de merak ediyorum ogretmen arkadaslara sormak istiyorum neden meslek ozellikle soruluyor ? Bunun gereklilik durumu nedir
Bende 5 yildir soruyorum nedenine gelince MEB. Bunu bizden istiyor.. Öğrenci bilgileri hatta bilgisayara da isliyoruz.. Geçtim baba mesleğini anne babsnin geçirilen hastalıklari kardeş sayisina varana kadar.. Bende merakli değilim ama mecburum form doldurtuyoruz oda eksik gelir her seferinde sormk zorunda kalirim..
Ya ben cidden anlam veremiyorum. Çok fanatikçe yaklaşıyoruz bazı durumlara. Benim annem babam sağdı. Babam memur annem ev hanımı idi. Ben bu tanışma faslında hiç sıkıntı çekmedim ama yazılanları okuyunca için parçalanıyor. Niye ben çok mu empatik biriyim, hayır. İnsan olan herkes o yaşta babam öldü demek zorunda bırakılan çocuğun acısını içinde taşır.
çok komiksiniz ya. çocuklara bir kağıda yazmalarını ve size vermelerini söylemek tek tek ayağa kaldırıp,sormaktan daha kolaydır eminim.Bende 5 yildir soruyorum nedenine gelince MEB. Bunu bizden istiyor.. Öğrenci bilgileri hatta bilgisayara da isliyoruz.. Geçtim baba mesleğini anne babsnin geçirilen hastalıklari kardeş sayisina varana kadar.. Bende merakli değilim ama mecburum form doldurtuyoruz oda eksik gelir her seferinde sormk zorunda kalirim..
Peki bunun sınıfın ortasında çocuğa sorularak yapılmasından başka yolu yok mu? Bir de helal valla 40 tane çocuğun derste verdiği bilgileri hatırlayıp sonra bilgisayara işliyorsunuz. Çünkü ben bu soruları sorarken not tutan öğretmen hiç görmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?