- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Ya millet sizden öğrenecek değil nasıl davranacağını Merak etmeyin ben sorarken uslübumu bilirim Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin Bu konuda kendimede çok güvenirim Asıl Allah sınıfa girip çıkarken hiçbir şeyle ilgilenmeyen burnunun ucuyla çocuklara bakan öğretmenlerden korusun Öğretmen nasıl konuşacağını bildiği taktirde sıkıntı yoktur bazı soruların sorulmasındaha siz o psikolojiye sahipsiniz yani? en sevdiğiniz, en yakınınızı ona en muhtaç olduğunuz zamanda kaybettiğinizde (allah korusun) gayet doğal bir şekilde kaybettim diyebilir misiniz hem de bu yaşta? bakın buraya bile yazarken istem dışı "allah korusun" diyoruz.. bazen teori her şey demek değildir, pratikte durum çooook farklıdır..
Lisede bile soruldu. Bir kız bilmiyorum dedi nasıl bilmiyorsun dedi öğretmen kız da ağlamaklı bilmiyorum işte terketti bizi dedi. Öğrendin de ne oldu yani
Ya millet sizden öğrenecek değil nasıl davranacağını Merak etmeyin ben sorarken uslübumu bilirim Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin Bu konuda kendimede çok güvenirim Asıl Allah sınıfa girip çıkarken hiçbir şeyle ilgilenmeyen burnunun ucuyla çocuklara bakan öğretmenlerden korusun Öğretmen nasıl konuşacağını bildiği taktirde sıkıntı yoktur bazı soruların sorulmasında
artı eğitim sisteminde sistematik olarak okadar çarpıklık var ki keşke tek kusur bu soruyu sormak olsaydı...bence bu konunun açılması bile nice ihmalkarlıklar yanında çok gereksiz.....
Merak etmeyin Sınıfın içinde doğal bi konuşma akışında da pek alaÖlümü göğüslemeyi öğrenmek herkesin içinde babam öldü demek zorunda bırakılmakla alakalı olmamalı. Ayrıca gizli saklı sorulsun demiyor kimse. Her öğrenciye aynı soruların sorulması kaydıyla bunu gizli bir hava yaratmadan da birebir sorabilmeli öğretmen. Benim henüz çocuğum yok. Çocuğu olan arkadaşlarım öğretmen seçiminin önemi hakkında konuşup dururlar. Ben de çok anlam veremezdim ama bu konudan sonra anlamlandırdım.
öğretmenlere mesleğini öğretmekten vazgeçin Haddiniz değil Allah sizin çocuğunuzu burnunun ucuyla bakan hiçbir sorunla ilgilenmeyen sadece ders anlatmayı öğretmenlik zannedenlerle karşılaştırsın Zira ben çocuklarımdan çocuklarım benden memnun Bunun vicdan rahatlığı bana yeter Yeri geldiğinde onların anneside babasıda olmayı bilirim Sizin gibi çok bilmişlerin oturdukları yerden ahkam kesmesine de sadece gülerimzaten şu üslupla tartışacak bir şey yok.. çocuklarımızın karşısına çıkartmasın allah sizin gibileri sevgili hocam..
Benim kiz kardesim de ayni durumda. Simdi annen baban ne is yapiyor dese ne diyecek bu kiz. Her ogretmeniyle gidip tek tek konusacagim o zaman ben bakiyorum diye.
Cok uzuldum ve cok sinirlendim. Boyle soru mu olur.
Merak etmeyin Sınıfın içinde doğal bi konuşma akışında da pek ala
öğretmenlere mesleğini öğretmekten vazgeçin Haddiniz değil Allah sizin çocuğunuzu burnunun ucuyla bakan hiçbir sorunla ilgilenmeyen sadece ders anlatmayı öğretmenlik zannedenlerle karşılaştırsın Zira ben çocuklarımdan çocuklarım benden memnun Bunun vicdan rahatlığı bana yeter Yeri geldiğinde onların anneside babasıda olmayı bilirim Sizin gibi çok bilmişlerin oturdukları yerden ahkam kesmesine de sadece gülerim
öğretmenlere mesleğini öğretmekten vazgeçin Haddiniz değil Allah sizin çocuğunuzu burnunun ucuyla bakan hiçbir sorunla ilgilenmeyen sadece ders anlatmayı öğretmenlik zannedenlerle karşılaştırsın Zira ben çocuklarımdan çocuklarım benden memnun Bunun vicdan rahatlığı bana yeter Yeri geldiğinde onların anneside babasıda olmayı bilirim Sizin gibi çok bilmişlerin oturdukları yerden ahkam kesmesine de sadece gülerim
Siz bi kendi üslubunuza bakın Benim nasıl öğretmen olduğumu da değerlendirmek haddiniz değil!inanın sizin yerinize onu tercih ederim.. en azından yapıcı değil ama sizin gibi yıkıcı da değil.. onun eksikleri zaman içinde telafi edilir ama sınıf içinde rencide olan, "ölümü kabullenme" adına saçma sapan psikolojik teste tabi tutulan bir öğrencinin psikolojisi yıllar sonra bile düzelmiyor..
ayrıca öğrenmenin yaşı yok sevgili hocam, bunu en iyi siz bilirsiniz.. bir öğretmeni üslubundan ötürü kibleyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. utandım yahu..
Siz bi kendi üslubunuza bakın Benim nasıl öğretmen olduğumu da değerlendirmek haddiniz değil!
Cennet isimli bir öğrencim vardı. Babaannesi bakıyordu. Annesi terk etmiş babası akıl hastası olduğundan sürekli hastanede. Babaannesi inanılmaz yaşlı zaten. Kız kendi kendine ve küçük kız kardeşine bakıyordu resmen. Daha sonra annesi küçük kızı aldı Cennet tek kaldı. Durumu zamanla öğrenince ister istemez ilgim farklı oldu.
Okuldan ayrılacağım kesinleşince bana sarılıp çok ağlamıştı. Herkes beni terk ediyor bari siz gitmeyin diye.
Neden merak ediyorsunuz dediğiniz insanlar bazen yaraları sarabiliyor.
Adaletin bu mu dünya?Merak etmeyin Sınıfın içinde doğal bi konuşma akışında da pek ala
Ben beddua etmedim Bu hanım bi önceki mesajında bana yaptığı hakarete cevap verdim Okuyun önceÖğretmen misiniz siz? Ne nokta, ne virgül,ne büyük harf, ne küçük harf.. hiç biri yok... ama beddua tam.. maşallah...
Üslubun bir şeyi değiştirmez ki.Zaten çocuklar öğretmenlerden dolayı değil verdikleri cevaplardan sonra arkadaşlarının tepkilerinden dolayı üzülüyorlar.Ya millet sizden öğrenecek değil nasıl davranacağını Merak etmeyin ben sorarken uslübumu bilirim Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin Bu konuda kendimede çok güvenirim Asıl Allah sınıfa girip çıkarken hiçbir şeyle ilgilenmeyen burnunun ucuyla çocuklara bakan öğretmenlerden korusun Öğretmen nasıl konuşacağını bildiği taktirde sıkıntı yoktur bazı soruların sorulmasında
Ben bilmesinler demiyorum tabii ki, anasinifi ogretmenimize de ilk soyledigim sey bu oldu kayittan sonra. Sonra benimle ozel gorusme ayarladi sagolsun ilgilendi ogretmenimiz. Ama sinif icinde sormasi gerekmiyor cocuklar cok acimasiz olabiliyor.
Bir de brans ogretmenleri var benim kardesimin hepsiyle tek tek gorusup durumumuzu anlatmayi dusunmemistim. Sanirim konusmam gerekecek.
Ben beddua etmedim Bu hanım bi önceki mesajında bana yaptığı hakarete cevap verdim Okuyun önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?