- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Bende dehilim artık inanın onada hakaret etmişlerdir yada cirkinde olabilir tanımıyorumEvet siz zaten guzel oldugunuza eminsiniz, o degildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dehilim artık inanın onada hakaret etmişlerdir yada cirkinde olabilir tanımıyorumEvet siz zaten guzel oldugunuza eminsiniz, o degildi
Kafada olmayacak o vücutta olacak bebemCitir pilic her dem tavuk![]()
İste tam da bu yuzden sozu ters yazdim yaKafada olmayacak o vücutta olacak bebemkafa çıtır kaldığı için erkekler kaçıyordur. Kimlik yaşı 37 akıl yaşı 17
![]()
Az önce olumlu şimdi olumsuz yorum neden acabaKafada olmayacak o vücutta olacak bebemkafa çıtır kaldığı için erkekler kaçıyordur. Kimlik yaşı 37 akıl yaşı 17
![]()
Ahahah benim beynim düzeltmiş ya onuİste tam da bu yuzden sozu ters yazdim ya![]()
Az önceki de olumlu değildi ki, anlamamışsınız. Ergen kalmak iyi bir şey değildirAz önce olumlu şimdi olumsuz yorum neden acaba
Teşekkür ederim kaldırdım evet haklinizCirkin degilsiniz. Sevimlisiniz de. Ama resminizi acik forumlarda artik paylasmayin. Hersey nasibi ile olur. Ablam mesela yasca sizden büyüktü evlendiginde. Ailesini de kurdu. Hakkinizda hayirlisi
Ahahahaha duzeltme iste minnos, birak daginik kalsin bağzı şeylerAhahah benim beynim düzeltmiş ya onu![]()
Ben de az kalsın düzeltecektim sözü, kasıtlı olduğunu anlayamamışımİste tam da bu yuzden sozu ters yazdim ya![]()
Koca koca kafdinlar çoğul ifade kullandınız o yuzdrnAz önceki de olumlu değildi ki, anlamamışsınız. Ergen kalmak iyi bir şey değildir![]()
Aaaa ama teessuf ediyorum kislarBen de az kalsın düzeltecektim sözü, kasıtlı olduğunu anlayamamışım![]()
Az öncekini üstüne alınmadı yorum yapanlara söylüyorsunuz sandıAz önceki de olumlu değildi ki, anlamamışsınız. Ergen kalmak iyi bir şey değildir![]()
Hiç sevmem, illa düzeltcemAhahahaha duzeltme iste minnos, birak daginik kalsin bağzı şeyler![]()
Ben küçük kuzenimle ilgilendim bugün üç saat. Beynim nasıl yanmışsa algılarım çok kapanmış, hâlâ düzelemedimAaaa ama teessuf ediyorum kislar![]()
İşte sizin gibi kırkına merdiven dayamış kadınlardan bahsediyorum. Yalnız değilsiniz bu konuda maalesef.Koca koca kafdinlar çoğul ifade kullandınız o yuzdrn
Ben de 2 gundur bebelerleyim, yalnizBen küçük kuzenimle ilgilendim bugün üç saat. Beynim nasıl yanmışsa algılarım çok kapanmış, hâlâ düzelemedim![]()
Şu meşhur üyeden bahsediyorsunuz sanirimİşte sizin gibi kırkına merdiven dayamış kadınlardan bahsediyorum. Yalnız değilsiniz bu konuda maalesef.