Bazıları güzelsin diyor ama kimse beni sevmiyor, arkadaşlık bile kurmuyor

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Kızlar... genelde güzelsin derler bana. Ama kendimi güzel bulmuyorum. Yalan mı söylüyorlar? Guzelsem neden hayatima düzgün adam girmiyor. Arkadaşım bile yok. Sanki kaçıyorlar benden. Yüzüme bile bakmıyorlar. Kızlar da erkekler de yuzume bile bakmıyor...

Güzel olanın mı arkadası oluyor ki ?
Ya da güzel olana mı hep gidiyor bu düzgün adamlar ?
Güzel misin degil misin bilmem ama
Bunları derin derin düşünüp dert ettigine göre kafan güzel
Begendim :)

Insanlar benden kaçıyor gibi. O yuzden guzellikten olsa gerek dedim.kimse beni tanima gayretine girmiyor.

Insanlar benden kaçıyor gibi. O yuzden guzellikten olsa gerek dedim.kimse beni tanima gayretine girmiyor.
Bu dış görünüşünle alakalı degil
Belki asosyal birisin
Belki içine kapanık birisin.
Bu güzellikle alakalı degil yaydıgın enerji ile alakalı.

güzellikle ilgili bir durum değil bezı insanlar çok güzel olmasada başka özellikleri ile dikkati çekerler

birde aura meselesi var tabi

Bu karakter ile ilgili.
Özellikle, kız arkadaşlarının bile olmaması bunu kanıtlıyor.
Fakat, suçu kendinde aramamalısın.
Genelde, birazda olsa farklı olanlar yalnız kalıyor.
Onlara uyum sağlamadağın sürece, böyle sürüp gider.

Aaa sevgilin falan olmuş senin.

Karşı cinsten hiç ilgi görmediğini zannetmiştim. Beğenilmişsin sonuçta.

Hayati boyunca hiç erkek arkadaşı olmayan ve olmayacak insanlar var. Onlar napsın?

Canım yapıyla alakalı aslında, dışarıdan soğuk mu duruyosun acaba? Ben öyleyim mesela millet yanima yaklasmaya korkar

güzellik göreceli kavram...bukadar takıntı haline getirmemelisin..

bu güzellikle ilgili bir durumdan çok davranışlarla ilgili bir durum.ve güzellik görecelidir,herkesin beğenisi farklıdır.

Herşey güzellik değil. Bazı insanlar çok güzel olduğu halde antipatik olabiliyor.

Nasıl uyuma saglayabilirim? Bunu bilmiyorum. Mesela kizlar koridorda toplaniyorlar yanlarına gidiyorum ama zaten gruplasmislar beni dışliyorlar. Birbirinin dedikodusunu yapan insanlar bile beni dışlıyor ama onlar içli dislilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…