Bazıları güzelsin diyor ama kimse beni sevmiyor, arkadaşlık bile kurmuyor

Zaten bakmasin erkekler onlarin bakislari pek hayra alamet olmuyor tacizkar oluyor bosverin ve sevinin ...sizi seven biri cikar karsiniza istediginiz gibi o kismet isi

Ya kendi karakterinden, önceliklerinden taviz vereceksin ya da kendin gibi düşünen birilerini bulacaksın.
Tabi, yalnız yaşamayı sevmekte büyük büyük bir kazanç olurdu.
İnsanların dahil olmasına gerek olmayan aktiviteler bul kendine.
Bisiklet sürmek, spor yapmak vb gibi.
Fakat asla yalnız kalamam diyorsan, bir kursa katıl. Öyle ortamlarda, iyi ya da kötü fark etmeksizin, neredeyse ağzı olan herkes bir arkadaş bulabiliyor.

Ya bu ara ne kadar çok güzellik konusu açılır oldu. Çirkinim ölmek istiyorum diyeni dahi gördüm Kızlar siz iyi misiniz ya?

Yalnızlığı son sınıfa kadar çok seviyordum. Ta ki mezuniyet denen dert gelene kadar. Şimdi kara kara düşünüyorum hiç samimi arkadaşım yok. Bunlar bana bunca sene not için yaklaştılar. Demek ki bende sorun var diyorum. Güzellik dedim çünkü güzel insanların yalnız kalmadığını düşünüyorum. Ya aslında ne bileyim :) Sanırım fazla sorgulamışım.

Çalışkan ama asosyal misin

Çalışkanım ama ortamı sevememekten dolayı asosyal oldum. Çünkü dediğim gibi insanlar benden hep uzaklaştı. Çıkar peşindeydiler. Yakın arkadaşım sandığım kişi bile çıkar peşindeymiş. Biliyorum güzelliğe bağlamak yanlıştı. Sadece nedenini merak ettim. Kendi halime bir insanım, kötülük düşünmüyorum. Ama nedense arkadaş da edinemedim.

iyide bak arkadaşlarınla karakter yapınız çelişiyo ondan olabilir mi

Benimde çok samimi olduğum 3 dostum vardır sadece
Ama onun dışında soğuk biriyim
Yine de insanlar 'selam verir' bu nokta önemli bence
Sana selam bile mi vermezler, kaçıyorlardan kasıt nedir bilemedim
Evet güzellikle alakası yok bu işin.

Merhaba
Ben de seninle ayni sorunlari yasadim, simdi yalnizim ama artik düsünmüyorum da.
Kiz gruplarinda hep bir yarsi hep bir dedikodu hep bir pazarlik olurdu, uyun saglayamadim. Güzelim ama bunu ön plana hic cikarmadim aksine özentisiz davrandim. simdi dönüp bakip ne görüyorum biliyor musun?
Bendeki o saflik insanlari rahatsiz etmise benziyor. Cünkü genelde cogu kizda bir kompleks oluyor, cok sahit oldum kimseye güvenilmez anladim.
Güzelim ama kizlar hep kusurumu söylerler hazmedemezler bunu ben de izin veririm cünkü hic güzelim dahi demedim ben de kusur bulup kendimle dalga gectim sirf uyumsal olmak icin.
Ama insanlar bunu yapmaz sen idare etmeye calistikca daha da üzerine gelir, seni silmeye calisir kopleksi olanlar.
Simdi rahatim cünkü artik sinir koydum arama.
Ya güleryüzlü epspri anlayisi olan bir insanim kizlar sevmez.
Güzelim lan artik. Baybaya güzelim ve iyiyim. Simdi bunu hazmedemeyen o kadar cok kiz tarafindan vuruldum ki canlari cehenneme diyorum. Yalnizim evet, ama arkamdan kimse konusmuyor .
Arkadaslar güzellikte bir yerde kizlar tarafindan itici bulunabiliyor.
Agzinla kus tutsan da gruba almiyorlar. Hep oluyor diyemiycem ama var böyle birsey de.

herkesin kendine has yapısı ve doğruları vardır o sözünü ettiğin arkadaş ortamında bunlar çelişiyosa bu senin sorununda büyük faktör olabilir öyle bi durum var mı

Yaşınız küçük sanırım.Güzellik ve arkadaşlık alakasız zira.Bu yaşa da hiç arkadaşsız gelmemişsindir.

Evet selam bile vermiyorlar işleri düşünce arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…