Canım yapıyla alakalı aslında, dışarıdan soğuk mu duruyosun acaba? Ben öyleyim mesela millet yanima yaklasmaya korkar
Ama arkadaşlarım bile kaçıyo demişsin de ondan sohbet aklıma geldi benim
Bilmem ?
cekim gücü insanın yaymış olduğu bir manyetik elektrik vardır. bu biraz senin kişiliğinle alakalı güzelliğe bağlamaAura meselesi nedir?
Çalışkan ama asosyal misinNormal arkadaslarim var ama onlarin da aklina sinav zamanlari geliyorum. Normalde kaciyorlar bnden
Ya kendi karakterinden, önceliklerinden taviz vereceksin ya da kendin gibi düşünen birilerini bulacaksın.
Tabi, yalnız yaşamayı sevmekte büyük büyük bir kazanç olurdu.
İnsanların dahil olmasına gerek olmayan aktiviteler bul kendine.
Bisiklet sürmek, spor yapmak vb gibi.
Fakat asla yalnız kalamam diyorsan, bir kursa katıl. Öyle ortamlarda, iyi ya da kötü fark etmeksizin, neredeyse ağzı olan herkes bir arkadaş bulabiliyor.
Çalışkan ama asosyal misin
yaş kaçHayır arkadaslarim var ama hic samimi arkadasim yok. Konustugum çoğu kisi söylüyor.
24yaş kaç
iyide bak arkadaşlarınla karakter yapınız çelişiyo ondan olabilir miYalnızlığı son sınıfa kadar çok seviyordum. Ta ki mezuniyet denen dert gelene kadar. Şimdi kara kara düşünüyorum hiç samimi arkadaşım yok. Bunlar bana bunca sene not için yaklaştılar. Demek ki bende sorun var diyorum. Güzellik dedim çünkü güzel insanların yalnız kalmadığını düşünüyorum. Ya aslında ne bileyim :) Sanırım fazla sorgulamışım.
Benimde çok samimi olduğum 3 dostum vardır sadeceÇalışkanım ama ortamı sevememekten dolayı asosyal oldum. Çünkü dediğim gibi insanlar benden hep uzaklaştı. Çıkar peşindeydiler. Yakın arkadaşım sandığım kişi bile çıkar peşindeymiş. Biliyorum güzelliğe bağlamak yanlıştı. Sadece nedenini merak ettim. Kendi halime bir insanım, kötülük düşünmüyorum. Ama nedense arkadaş da edinemedim.
iyide bak arkadaşlarınla karakter yapınız çelişiyo ondan olabilir mi
Benimde çok samimi olduğum 3 dostum vardır sadece
Ama onun dışında soğuk biriyim
Yine de insanlar 'selam verir' bu nokta önemli bence
Sana selam bile mi vermezler, kaçıyorlardan kasıt nedir bilemedim
Evet güzellikle alakası yok bu işin.
deveye dikrn diye başlayan bi atsözü var bilirsin hah o laf bu insanlara cuk otururEvet belki de. Bence ben anormalim. Çıkarcı olsam çevremde onca insan vardı demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?