Bazıları güzelsin diyor ama kimse beni sevmiyor, arkadaşlık bile kurmuyor

Çok mu pasifsin, itici bir tarafın mı var, bir düşün.

Kıskanç kadınlar var bu dünyada evet. Bu bir gerçek.

Ama "tüm kadınlar kıskançtır. Hepsi beni kiskaniyor" gibi bir yaklaşım çok tehlikeli. Seni kıskanmayan, gerçekten seninle dost olan insanlar bulamıyorsan, suçu biraz da kendinde ara.

Beni içten içe kıskanan kadınlar da oldu. Ama can ciğer arkadaşlarım da var. Kadın dostlarım, beni beğenen, çıkarsız seven, iyiliğimi isteyen kadın arkadaşlarım var.

Ve insanlar bir ortamda benimle arkadaş olmak ister. Hatta ilk izlenimim aşırı iyidir (ki bu belki de kötü bir şeydir). Neşeli pozitif ve rahat bir izlenimim varmış.

Kendine dışarıdan bir bak. Nasıl birisin?

İlişki bi kenara dursun normal arkadaşlarınız bile yokmuş.Demekki bunun dış görünüşünüzle alakası yok, karakterinizle alakası var. İçinize kapanıksanız çok konusmuyorsanız sohbetiniz keyifli değilse huysuzsanız çabuk küsüyorsanız bilmemde daha bintane daha özellik sayabilirim.Bu yüzden siz dış görünüşünüze değil huyunuza suyunuza odaklanın.Eksiğiniz orda gibi geldi.

selam bile vermiyorlarsa halinizde tavrınızda bir sorun vardır belki de..
çok güzelsin diyenler olduğuna göre hem güzel hem soğuksanız burnu havada görüyor olabilirler..
bütün kızlar sorunlu değil ya..

Bu işlerin güzellikle alakası yok. Biraz karakterle ve görünüşle alakası var. Mesafeli bir tavranınız olabilir. Dışarıdan ukala burnu havada görünüyor olabilirsiniz. Mesela ben özellikle sokakta yürürken çok düşünürüm bu nedenle kaşlarım çatık olur kimse yanıma yaklaşamaz, korkar gibi.

Edit: Gülümsemek çok önemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…