Bunu nasıl anladınız ordan?
Sizce konuya uygun bir yorum oldu mu ? Nerede bir kedi görsem bogazlamak istiyorum mu dedim ? Saptirmayalim lutfenKonu sahibesi tüm mutsuzluğunu, hıncını, hayata, insanlara karşı olan nefretini hayvanlardan çıkarmaya karar vermiş belli ki.Konunun polemik amaçlı açıldığı çok belli.Konu sahibesi hanımefendiye tavsiyem, çevresindeki her canlıyı sevmese bile yaşam alanına saygı duması gerektiğidir.
Dakikakardir polemik yaratmaya çalışıyor sevgili üye ama direniyorumBunu nasıl anladınız ordan?
Fesatlık ödülünü bu yıl sizin.Belli çünkü çok belli ...
Bu zaten ay ben nasıl yaparım da derim sevmediğimi falan konusu değil
Bu bir nefret konusu ...
Tepki görmeyeceğini bilse çok daha fazlasını yazar ama yazamıyor ..
Her hayvan besleyen insanın evi kokmuyor bilginiz olsun, evimde kedim var ve evim gayet de temiz.Ben de öyleyim. Asla o evin kokusunda duramazdım. Hayvandan korktuğumu söyleyip gitmezdim yerinizde olsam. Sen gel derdim
Çok geçmiş olsun sizin başınıza kötü bir olay gelmiş. Hayvanların aşıları tam değilse tüylerinde parazit olabiliyor ve bu durum tüy yutuldugu zaman hastalığa sebebiyet verebiliyor. Benim kizimin aşıları tam o yüzden bu rahat davranabiliyorum. Tabi ki gittiğiniz evde evcil hayvan varsa aşıları tam mi diye sormak gayet normal. Ben kızımla sarılıp yatıyorum oyle huzur buluyorum ki ondaDoğrudur belki bilemem.
bizim evimizde evcil hayvan yok ama be yazk ki babam köpeklerden bulaşan bir kiste sahip. Kishidstik afı ve nasıl bulaştığını hala bilmiyoruz.İster istemez ben havyanları yemek ortamında asla görmek istemem ve midem bulanıyor. Hayvanseverim bahçemizdeki yavruşarı ben büyüttüm ama onlarla yatacak uyuyacak yemek yiyecek kadar tahammülüm yok
Ben buna katılmıyorum. Ev ne kadar temiz olursa olsun hayvanın kokusu o eve siniyor. Nasılsa bir evde yaşayan insanın kokusu siniyorsa hayvanın da aynı şekilde. Siz beslediğiniz için koku algışayamıyorsunuz.Her hayvan besleyen insanın evi kokmuyor bilginiz olsun, evimde kedim var ve evim gayet de temiz.
İşte herkes siz değil, siz bebek gibi bakıyorsunuz. Böyle durum da hayvana söyleyecel tabiki bir laf yok :)Çok geçmiş olsun sizin başınıza kötü bir olay gelmiş. Hayvanların aşıları tam değilse tüylerinde parazit olabiliyor ve bu durum tüy yutuldugu zaman hastalığa sebebiyet verebiliyor. Benim kizimin aşıları tam o yüzden bu rahat davranabiliyorum. Tabi ki gittiğiniz evde evcil hayvan varsa aşıları tam mi diye sormak gayet normal. Ben kızımla sarılıp yatıyorum oyle huzur buluyorum ki onda
Asparagas haber buAnnem de kedi sevmiyor. Tüyleri sertmiş de ciğere batıyormuş. Hiç kedi besleyip böyle hasta olanı da görmedim o ayrı.
Yooo kokmuyor yahu, hadi ben o evde yaşıyorum, eve annem babam, arkadaşlarım da geliyor, kimseden bir gün ev kokuyor diyene duymadım. Bir kişiden bile. Kedimin kumunu devamlı temizliyorum, evimi temizliyorum, yavrum zaten temiz niye koksun evim.Ben buna katılmıyorum. Ev ne kadar temiz olursa olsun hayvanın kokusu o eve siniyor. Nasılsa bir evde yaşayan insanın kokusu siniyorsa hayvanın da aynı şekilde. Siz beslediğiniz için koku algışayamıyorsunuz.
Madem umurunda değil etiketlemezsin. İnsan düşmanısın. Asıl ben üzülüyorum, çocuğun yok diye hayvanlara sarmışsın. Kibledim yönetim bakar.
Ben buna katılmıyorum. Ev ne kadar temiz olursa olsun hayvanın kokusu o eve siniyor. Nasılsa bir evde yaşayan insanın kokusu siniyorsa hayvanın da aynı şekilde. Siz beslediğiniz için koku algışayamıyorsunuz.
Bu şehir efsanesini bu kafalara asla anlatamazsın canım uğraşmaYooo kokmuyor yahu, hadi ben o evde yaşıyorum, eve annem babam, arkadaşlarım da geliyor, kimseden bir gün ev kokuyor diyene duymadım. Bir kişiden bile. Kedimin kumunu devamlı temizliyorum, evimi temizliyorum, yavrum zaten temiz niye koksun evim.
Tabi ki kedim beni yalıyo mesela hep, artık nasıl kirli görüyosa gel benim dilim antiseptik seni bi kırklayam diyo resmen hayvanBazen onlar yalanırken yardım edesim geliyo bi türlü bitiremiyorlardenesem patiyi yerim tabi onlara göre de biz çok pisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?