Yooo asla,konu dışı yorum yapıyordu onu sordumbence artık polemik çıkartmak için insanları kanırtmaya çalışıyorsunuz , konunuz bu değildi zaten gayet polemiğe açık bi konuydu
Arkadaşlar benim hayvanlarla aram çok iyi değil malesef,hayvanlarla arkadaş gibi olanlara özeniyorum o ayrı.Ben hem korkuyorum hem de etçil olanlardan canlı hayvan yedikleri için neyazikki midem kaldırmıyor.komsumun kedileri var dudaklarından öpüyor kedileri sarılıyor ediyor.kedilerin evde girmedikleri yer yok ; mutfakta,koltuğun üstünde,yemek masasının üstünde,sandalyenin üstünde,camda,vs...Komşum sıklıkla yiyecek getiriyor yiyemiyorum.Bu tabağı yalamış mıdır içine girmiş mıdır diye geçiyor aklımdançaya kahveye davet ettiğinde gitmemeye calisiyorum ısrar ediyo bazen bahane bulamıyorum gidiyorum ama bardağın ucundan damla damla zorla içiyorum Bir gün davet etti meğer kahvaltı hazırlamış her şey çok güzeldi ama zorla iki salatalık üç domates yiyebildim,tokum dedim zaten ben masadan kalkınca kedinin biri masaya atladı,diğeri benim yerime geçti Kahvaltı sırasında komşumun oğlu kedinin birinin fareyi nasıl yakaladigini anlatmıştı bir de üstüne iyi geldi
Arkadaşımı cokkkk seviyorum ama sizin aranızda var mı benim gibi ,abartıyor muyum
Kendi kullandığı tabak bardaktan hayvanı yedirenlerden biri benim. Uzun uzun yazmayacağım çocukluğumdan beri hayvanlardan aşırı korkan biriydim çok şükür yendim şimdi kedi kızım var. Hem onun hem bizim sağlığımız için yığınla makale okudum doktorlarla görüştüm eğer kedinin aşıları tamsa korkulacak bir durum yoktur demektir. Kedilerden çoğu hastalik insana geçmiyor zaten. Kendi evinizde besleme imkanınız olsa ne kadar temiz bir hayvan olduğunu mutlaka anlarsınız. Bebekliginde çok yemek masasına cikardi büyüdükçe bıraktı hayvanlarda merak çok oluyor sen ne yiyorsun diye gelip bakiyorlarBu hayvan düşmanlığı değil haklısınız. Ben mesela bazı arkadaşlarımın evine bu yüzden gitmiyorum. Sırf evin ferdi diye bir kedinin yemek zamanı masaya oturmasına karşıyım mesela ne alaka tüy döküyor hayvan. Yemekten benim saç telim çıksa iğrenilir mesela,hayvanın çıksa o da aynı şey iğrendirici. Bazıları gerçekten abartıyor. Kendi kullandığı bardaktan tabaktan hayvanı yediriyor illlaki tiksinilir.
Ne güzel yazmissinizÖncelikle sizi biraz aydınlatayım; kedilerin ağzı temizdir, öyle yaratmış yaradan. Yaralarını yalayarak iyileştirirler, tükürüklerinde antiseptik olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır, ilaveten deri ve burun solunumları vardır o yüzden ağızları enfekte değildir. Evde yaşayan, dışarı çıkmayan ve aşılı hayvan temizdir.
Herkes onları bizim gibi sevecek diye bir kaide yok; kedimin kendi su bardağı vardır asla kaptan içmez, o bardak her gün değişir bulaşık makinasında diğer bulaşıklarımla birlikte sirke ve deterjanla yıkanır. Kedimi yemek masasına, mutfak tezgahına alıştırmadım, mutfakta iş yaparken halının hep aynı yerinde oturup beni izler. Evimde her yer açık, istediği gibi yatar, gezer. Her gün süpürülür evim, kıl çoğaldı mı bende rahatsız olurum. Yani hayvan bakanların hepsi pis ya da özensiz değildir.
Bu arada kediler titizdir; mesela minderimden başka yerde yatmaz gece, süslü bir kılıf diktim ona üç günde bir yıkamazsam ısrarla yerde yatıyor, temiz olsun istiyor. Kumu kirlenmişse gider başında bağırır asla girip yapmaz tuvaletini temizleyene kadar, pislik sevmez kediler.
Ha işin cılkını çıkaran yok mu var; ablamın evinde 9 kedi var ve bu kadar çok olunca temizlik olmuyor bence. Biraz fazla titizlenmişsiniz ama bu iş yapı meselesidir, insanın içi almıyorsa almıyordur. Komşunuza güzel bir dille izah edip kendi evinize davet edin. Kızmayın demişsiniz asla kızmıyorum ben sizin durumunuzdaki insanlara, bu elde olan bir şey değil, yazıyı sadece bilginiz olsun diye yazdım
Söylemezsen daha cok kırılır. Söylersen de kırılcak bi durum yok. Hayvanlarla sevip yaşamak da normal, sevemeyip huylanmak da normal..İçimden düşünüyorum o anda,bunu nasıl cozsrm diye ama kirmaktan korkuyorum
Genelde yalnız insanlar besliyor yalnızlıklarini paylaşmak için,benim tespitin bu yönde
Yanlış olabilir, düzeltebilirsiniz tabikikonunuzda size hak verdim ama bu dediğiniz pek doğru değil
On numara yorumBunun sonu yok ki, kedi avukatlığı yapmak için söylemiyorum ama size yemek veren herhangi bir kişi de pis olabilir, burnunu karıştırıp ellerini yıkamıyordur vs, velhasıl kendinize işkence oluyor.
Onu ben de duydum,nedense ülkenin tümünde dolanıyor bu fikirAnnem de kedi sevmiyor. Tüyleri sertmiş de ciğere batıyormuş. Hiç kedi besleyip böyle hasta olanı da görmedim o ayrı.
Yanlış olabilir, düzeltebilirsiniz tabiki
Yanlış olabilir, düzeltebilirsiniz tabiki
Üyenin biri benim gibi olanlara gönderme yapıyordu ben de ona cvp olarak yazdım.Bu hakaret değil ama neden ayıp olsun arkadaşım çiçekleriyle yalnızlığını paylaştığını söylüyor ayıp mı olabilir tabikiYani doğru değil derken biraz ayıp oldu demek istemiştim. Belkide ben hassasım. :)
Doğrudur belki bilemem.Kendi kullandığı tabak bardaktan hayvanı yedirenlerden biri benim. Uzun uzun yazmayacağım çocukluğumdan beri hayvanlardan aşırı korkan biriydim çok şükür yendim şimdi kedi kızım var. Hem onun hem bizim sağlığımız için yığınla makale okudum doktorlarla görüştüm eğer kedinin aşıları tamsa korkulacak bir durum yoktur demektir. Kedilerden çoğu hastalik insana geçmiyor zaten. Kendi evinizde besleme imkanınız olsa ne kadar temiz bir hayvan olduğunu mutlaka anlarsınız. Bebekliginde çok yemek masasına cikardi büyüdükçe bıraktı hayvanlarda merak çok oluyor sen ne yiyorsun diye gelip bakiyorlarsonuç olarak kızımdan tiksinmiyorum. Rahatsız olanlar da evime gelmesin zaten hem beni huzursuz ediyor hem kendi huzursuz oluyor
Bunu nasıl anladınız ordan?Sizin hayvanları ayağınızla ittirip kimsenin görmediği yerlerde kovduğunuza yemin edebilirim ama ispat edemem
Hayvan sevmeyen insanlardan da biz tiksiniyoruz ama maalesef gerçek dogalarina salamiyoruz ne acı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?