Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela bulaşık makinesi sayesinde yılda 2 kg detarjan yiyoruz

Madem umurunda değil etiketlemezsin. İnsan düşmanısın. Asıl ben üzülüyorum, çocuğun yok diye hayvanlara sarmışsın. Kibledim yönetim bakar.
Çocuğum yok değil çocuk istemiyorum diye yok ezik seni anca kk da kendini birşey sanıyorsun baya akıllı gibi yazmaların yok mu

Peygamber Efendimiz kedisinin içtiği suyun kalaniyla abdest alirmış
Tabiki sevmeyebilirler normal ama ben çok seviyorum ilan ediyor şuradan

Belli çünkü çok belli ...
Bu zaten ay ben nasıl yaparım da derim sevmediğimi falan konusu değil
Bu bir nefret konusu ...
Tepki görmeyeceğini bilse çok daha fazlasını yazar ama yazamıyor ..
Kesinlikle zaten bir iki mesajından sonra içinde ki kötülük çıkmaya başladı

Ben hayvanları severim ama asla dokunamam. Evde pişen et, tavuk, balıktan mutlaka nasibini alır mahalledeki hayvanlar, yavru kedi görsem hemen süt koyarım önüne.. Ama ne dokunabilirim, ne kedi köpek olan evde oturup bişey yiyip içebilirim. Bi evde kedi köpek varsa giremeyeceğimi söylerim açık açık. Eşim çok sever hayvanları, kucağına alır, başını okşar, sarılır çokta özenirim ama yapamam yanıma yaklaşınca bile stres oluyorum. Sizde açık açık söyleyin gidemeyeceğinizi, ayıp değil, günah değil.

Madem umurunda değil etiketlemezsin. İnsan düşmanısın. Asıl ben üzülüyorum, çocuğun yok diye hayvanlara sarmışsın. Kibledim yönetim bakar.
Ne kadar acımasız bir yorum olmuş insanların çocuğu olmayabilir istemeyebilir.

T torarikar bana beğenmedim atıp atmaman umrumda değil kücük çocuk senin kk da hayvan düşmanı olduğunu bilmeyen yok yazık sana çok üzülüyorum kimse sevmiyor seni bomboş bir hayatın var

Evet bende oyle dusunuyorum .. Ne zaman hayvanlarla alakalı bir konu açılsa başı çekiyor .. var bir sorunu hayvanlarla ama bilemedim , umarım tedavi olabilir ..

Çocuğum yok değil çocuk istemiyorum diye yok ezik seni anca kk da kendini birşey sanıyorsun baya akıllı gibi yazmaların yok mu
Hiçbir şey sandığım yok. Kedilerin ağzı insanların ağzından daha temizdir yazmışsın beğenmedim koydum. İzin mi alacaktım? Gayet de dolu bir hayatım var üniversitede okuyan ve başarılı, arkadaş çevresi edinmiş bir gencim. Lise terk değilim neyse ki

Mesela bulaşık makinesi sayesinde yılda 2 kg detarjan yiyoruz

Ya deterjana can kurban, ilk okuduğumda dehşete düşmüştüm, insanlar yere tükürüyor, o atık kuruyor ve rüzgara karışıyor hepimiz soluyoruz, aldığımız sebze ve meyvelerle böcek artıklarını ve larvalarını yiyoruz çoğu yıkamakla geçmiyor, neler neler.

Evet bende oyle dusunuyorum .. Ne zaman hayvanlarla alakalı bir konu açılsa başı çekiyor .. var bir sorunu hayvanlarla ama bilemedim , umarım tedavi olabilir ..
Eski konularından biliyoruz zaten çok bilmiş gibi her konuda bitmesi ayrı olay burdan başka bir hayatı olmadığı için neyse bu sefer hakederek banlanıcam huzur icindeyim

Ben buna katılmıyorum. Ev ne kadar temiz olursa olsun hayvanın kokusu o eve siniyor. Nasılsa bir evde yaşayan insanın kokusu siniyorsa hayvanın da aynı şekilde. Siz beslediğiniz için koku algışayamıyorsunuz.
Kediler kötü kokmuyor ki kokusu eve sinsin. Benim kızım makineden cikmis yeni camasir gibi kokar hep. ( Eve gelen kızımı seven herkesin yorumu bu) kokuyor dediginiz kumu olabilir. Onun da çözümü var

Konu sahibi şahsınıza söylemiyorum yanlış anlamayın, her
Bu şehir efsanesini bu kafalara asla anlatamazsın canım uğraşma
Ya çok sinir oluyorum ama her hayvan konusunda böyle, demin biri de yazmış titiz insanların yüzde 50si zaten kıl tüyden bilmem neyden iğrenirmiş vs vs. Biz zaten pisiz, günde 2 öğün tüy yiyoruz, hayvan ortalığa yapıyor , he evi zaten mok götürüyor.Tamam sevmesinler, bulunduğu ortama da girmesinler ama yok kokuyor, yok pisler vs de demesinler ya.

Tontişim var ellerinizden öper missssler gibi, insandan leş gibi ter kokusu gelir ondan asla gelmez, ağzı, kıçı kokmaz... Kısırlaşmadan önce kumu biraz kokuyordu şimdi oda kalmadı meğer kokuyu kuma bırakıyormuş. Tüyü dökülüyor evet ama kocamınki kadar değil her gün tararım. Suyuna toz zerreciği düşse asla içmez o kadar titiz. Kumu çişli kakalıysa miyavlar, temizletip öyle girer. Boyunluk takılmıştı 5 gün mecburen çıkarınca 2 gün deli gibi kendini temizledi, ovalaya ovalaya bitiremedi. Demem o ki çok çok temiz hayvanlar, emin olun sizden bile temiz.

Nasıl egittiniz acaba ?
3 aylık kedim masaya çıkıyor
Ben rahatsız olmam, yedigim tabaktan bardaktan yiyip içebilir tiksinmem
Ama eşim bundan rahatsiz oluyor

Gelsinler bakalım evimde tüy bulabilirler mi ayrıca saçtan hic bir farkı yok sadece ben tüy sevmedigimden daha titiz davranıyorum evet insanların ağzından ağızları daha temiz

Nasıl egittiniz acaba ?
3 aylık kedim masaya çıkıyor
Ben rahatsız olmam, yedigim tabaktan bardaktan yiyip içebilir tiksinmem
Ama eşim bundan rahatsiz oluyor
Sürekli indiriceksiniz ve biraz kızıcaksınız zamanla alısiyorlar masaya çıkınca tepkisiz kalmayın yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…