Mesela bulaşık makinesi sayesinde yılda 2 kg detarjan yiyoruzBu arada konuya şu bilgiyi de ekleyeyim, bir insan ömrü boyunca yarım kilo kadar tüy yutar, bu tüyler sokakta yürürken yutulur; kedi, köpek, insan ve tüyü dökülen bilimum canlının tüyünü ve deri artıklarını rüzgar sayesinde farkında olmadan yutuyoruz, aşısız tüyler yani, insan vücudu da düşünüldüğü kadar narin değildir, tüyler haricinde neler yuttuğumuzu saymayayım içiniz bulanmasın
Çocuğum yok değil çocuk istemiyorum diye yok ezik seni anca kk da kendini birşey sanıyorsun baya akıllı gibi yazmaların yok muMadem umurunda değil etiketlemezsin. İnsan düşmanısın. Asıl ben üzülüyorum, çocuğun yok diye hayvanlara sarmışsın. Kibledim yönetim bakar.
Peygamber Efendimiz kedisinin içtiği suyun kalaniyla abdest alirmışKediler ömürleri boyunca yıkanmasalar yıkanmaya ihtiyaç duymayacak hayvanlardır. Onlara dokunup sevseniz ellerinizin değdiği yerden iğrenip kendilerini temizlemeye baslarlar. Dillerinin yetişmediği yerler icin patisini yalayip oralara sürerler. Duzenli taranan, aşıları tam, iyi mama yiyen sağlıklı bir kedi sizden daha temizdir.Tükürükleri temiz, dilleri de sert bir fırça gibidir. Benim kedimin agiz problemleri olduğu icin bilemiyorum ama baska kedi sahipleri kedilerin bebek pudrasi gibi koktuğunu soyler. Dini acidan açıklayacak olursak da kedinin agzinin değdiği şey helaldir. Evde olmasi eve bereket getirir. Şans getirir.
Kesinlikle zaten bir iki mesajından sonra içinde ki kötülük çıkmaya başladıBelli çünkü çok belli ...
Bu zaten ay ben nasıl yaparım da derim sevmediğimi falan konusu değil
Bu bir nefret konusu ...
Tepki görmeyeceğini bilse çok daha fazlasını yazar ama yazamıyor ..
Ne kadar acımasız bir yorum olmuş insanların çocuğu olmayabilir istemeyebilir.Madem umurunda değil etiketlemezsin. İnsan düşmanısın. Asıl ben üzülüyorum, çocuğun yok diye hayvanlara sarmışsın. Kibledim yönetim bakar.
O zaten benim bebegimİşte herkes siz değil, siz bebek gibi bakıyorsunuz. Böyle durum da hayvana söyleyecel tabiki bir laf yok :)
Hiçbir şey sandığım yok. Kedilerin ağzı insanların ağzından daha temizdir yazmışsın beğenmedim koydum. İzin mi alacaktım? Gayet de dolu bir hayatım var üniversitede okuyan ve başarılı, arkadaş çevresi edinmiş bir gencim. Lise terk değilim neyse kiÇocuğum yok değil çocuk istemiyorum diye yok ezik seni anca kk da kendini birşey sanıyorsun baya akıllı gibi yazmaların yok mu
Mesela bulaşık makinesi sayesinde yılda 2 kg detarjan yiyoruz
Bence de. Ama annem yıllardır usanmadan inanıyor.Asparagas haber bu
İyice durulamadan asla kullanmıyorum çay kasigina kadarMesela bulaşık makinesi sayesinde yılda 2 kg detarjan yiyoruz
Eski konularından biliyoruz zaten çok bilmiş gibi her konuda bitmesi ayrı olay burdan başka bir hayatı olmadığı içinEvet bende oyle dusunuyorum .. Ne zaman hayvanlarla alakalı bir konu açılsa başı çekiyor .. var bir sorunu hayvanlarla ama bilemedim , umarım tedavi olabilir ..
Kediler kötü kokmuyor ki kokusu eve sinsin. Benim kızım makineden cikmis yeni camasir gibi kokar hep. ( Eve gelen kızımı seven herkesin yorumu bu) kokuyor dediginiz kumu olabilir. Onun da çözümü varBen buna katılmıyorum. Ev ne kadar temiz olursa olsun hayvanın kokusu o eve siniyor. Nasılsa bir evde yaşayan insanın kokusu siniyorsa hayvanın da aynı şekilde. Siz beslediğiniz için koku algışayamıyorsunuz.
Ya çok sinir oluyorum ama her hayvan konusunda böyle, demin biri de yazmış titiz insanların yüzde 50si zaten kıl tüyden bilmem neyden iğrenirmiş vs vs. Biz zaten pisiz, günde 2 öğün tüy yiyoruz, hayvan ortalığa yapıyor , he evi zaten mok götürüyor.Tamam sevmesinler, bulunduğu ortama da girmesinler ama yok kokuyor, yok pisler vs de demesinler ya.Bu şehir efsanesini bu kafalara asla anlatamazsın canım uğraşma
Nasıl egittiniz acaba ?hayvanlara zarar vermeyin yeter.benim de kedilerim var ama onların da bir eğitimi vardır.mesela masaya asla çıkmaz, mutfak tezgahlarına yanaşamayacağını bilir.nerelere çıkmaması konusunda eğitimlidir yani masadan yemek alıp kaçırma falan da yapmaz mama kendi kabında yenir çünkü eğittim.bu kadar çok sevdiğin arkadaşınsa açık açık söyle bunda kırılacak bir şey olmamalı
Gelsinler bakalım evimde tüy bulabilirler mi ayrıca saçtan hic bir farkı yok sadece ben tüy sevmedigimden daha titiz davranıyorum evet insanların ağzından ağızları daha temizKonu sahibi şahsınıza söylemiyorum yanlış anlamayın, her
Ya çok sinir oluyorum ama her hayvan konusunda böyle, demin biri de yazmış titiz insanların yüzde 50si zaten kıl tüyden bilmem neyden iğrenirmiş vs vs. Biz zaten pisiz, günde 2 öğün tüy yiyoruz, hayvan ortalığa yapıyor , he evi zaten mok götürüyor.Tamam sevmesinler, bulunduğu ortama da girmesinler ama yok kokuyor, yok pisler vs de demesinler ya.
Sürekli indiriceksiniz ve biraz kızıcaksınız zamanla alısiyorlarNasıl egittiniz acaba ?
3 aylık kedim masaya çıkıyor
Ben rahatsız olmam, yedigim tabaktan bardaktan yiyip içebilir tiksinmem
Ama eşim bundan rahatsiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?