Neden üzerinize alindiniz ki sizYoo hayvanlar çok iyi dost olurlar bence .
Gerçek bir dostla karşılaşmamış şimdiye kadar bence
Belalti vurmadım
Hayvan besleyenlerin yalnız olduğunu savunmus kendisi
bence artık polemik çıkartmak için insanları kanırtmaya çalışıyorsunuz , konunuz bu değildi zaten gayet polemiğe açık bi konuyduNeden üzerinize alindiniz ki siz
Niye bel altı olsun kendisi asıl hayvan besleyenleri hep yanlız insanlar diye yaftaladı
Çocuğunuz olmamalı o zaman sizinevet gayet de uygun bir örnek oldu anlamanızı beklemiyodum zaten, mesela ben de ortalıkta ciyak ciyak dolaşan çocuklardan hiç hoşlanmam ve gitmem.altına pisler, ağlar kusar, bas bas bağrır, şımarıktır.çocukları sevmem yani.konunun başlangıcında niyet iyi gibiydi de artık niyetiniz bozuldu daha doğrusu düşünceleriniz açığa çıktı.neyse, haksınız. kafanıza silah dayamıyorlarsa gitmeyin, onlar sizi gibiler anlamasa da bizim dilsiz çocuklarımız.
Çünkü hayvan besliyorum ama yalnız değilim ki yalnız bile olsaydim yine de sizden iyi durumda olurdum emin olun ...Neden üzerinize alindiniz ki siz
Uygun bir örnek olmadi itiraf edin,çünkü ayyy bunlar tabak yalamış olabilirler bir yere kapatalım demedim,ayağıma dolanır korkusuydu.Siz yine muhalefet bir cümle kurarsınız alakası olmayan,neyseevet gayet de uygun bir örnek oldu anlamanızı beklemiyodum zaten, mesela ben de ortalıkta ciyak ciyak dolaşan çocuklardan hiç hoşlanmam ve gitmem.altına pisler, ağlar kusar, bas bas bağrır, şımarıktır.çocukları sevmem yani.konunun başlangıcında niyet iyi gibiydi de artık niyetiniz bozuldu daha doğrusu düşünceleriniz açığa çıktı.neyse, haksınız. kafanıza silah dayamıyorlarsa gitmeyin, onlar sizi gibiler anlamasa da bizim dilsiz çocuklarımız.
Ya bu da benim düşüncem neden saygı duymuyorsunuz siz bu konuya takılı kaldınız farkında mısınızçocuğun bezden çıktığı zamanlarda yaşattıklarını bir arat o zaman
Onu ben doğurdum,kediyle aynı kefeye mi koyacağım.konumu begenmediyseniz beğenmedim butonuna basın geçinçocuğun bezden çıktığı zamanlarda yaşattıklarını bir arat o zaman
Dışarıda yaşayacakları alan var yaşadığınız yerde sanırım.Ben de hayvanlara zarar vermem, evden yemek hatta bataniye dahi goturmuslugum vardır sokağa ama evde hayvanbende sevmem. Hayvan bulunan evlerde bende yiyip içemiyorum, hayvanların yeri ev değil bence. Besleyen besler ama banada ters.
Bazen onlar yalanırken yardım edesim geliyo bi türlü bitiremiyorlarBen kedimi ağzıma bile sokarım
Beni bilmediğiniz için yalnız olscak olduğunuzda daha iyi mi kötü mü olacağınızı bilemezsiniz.Ayrica ben bosanmadim yalnız da değilim mutsuz hiç değilim.Konumuz da zaten bu değil.Allahtan sizin gibi kızınca açık arayan bir arkadaşım yok.Çünkü hayvan besliyorum ama yalnız değilim ki yalnız bile olsaydim yine de sizden iyi durumda olurdum emin olun ...
Hayatınız için iyi bir şeyler yapin bence
Bırakın elin gariban hayvanlarını onlar için hayat zaten zor ..
Annesiniz ve vicdanınız vardır diye söylüyorum yani öyle umuyorum ...
O üye benimm:) o kedi benim kedim :)) hatta dur özelden sana öyle bir anın bir videosunu atayımKesinlikle oyle, başinda durmadan disari kendi halinde serbest birakamiyorum mesela biraey olacak diye.
Ayrica kediler çoook meraklidir bilmedigi kapi acilinca nne olursa olsun bakmak ister oraya. Disarda ne olacagindan haberi yok ki.
Geçen burada bir üye kedisinden bahsetmişti travmali bir kediymiş, hayvancik disariya atilmaktan o kadar korkuyormuş ki kapiya yaklaşmiyormuş bile.
Once eve alinip sonra sokaga atilan kediler de ayni şekilde bulduklari evlere girmeye siginmaya calisiyorlar.
Disarda öyle bir doğa yok cunku sefillik, çöp, korku aclik.var.
İçimden düşünüyorum o anda,bunu nasıl cozsrm diye ama kirmaktan korkuyorumAma bence açıkca söyleyin huylandıgınızı , yiyemediginizi felan. Cunku her defasında yemeyınce daha cok alınabilir. Direk söylemelisiniz. bende çok kasılırım öyle bi eve asla giremem bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?