Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye bel altı olsun kendisi asıl hayvan besleyenleri hep yanlız insanlar diye yaftaladı

yine de uzuldum, ben hakettiğini duşunmuyorum, karşısındaki iyi bir insan çıkıp ondan boşanmasaydı şu an bu sözu söyleyemeyecektik konu sahibi hakkında, kendisinin elinde olmayan,başına gelen birşey için laf sokmak bana doğru gelmedi, size göre doğrudur bilemem,ama hayatının kontrolunun elinde olmadığı bir durumdan dolayı onun uzulmesi içime sinmedi.
yanlızlar hayvan besler sözu de yanlıştı, ama bu daha yanlış geldi, benim fikrim tabii bu.

Ben de hayvanlara zarar vermem, evden yemek hatta bataniye dahi goturmuslugum vardır sokağa ama evde hayvanbende sevmem. Hayvan bulunan evlerde bende yiyip içemiyorum, hayvanların yeri ev değil bence. Besleyen besler ama banada ters.

Çocuğunuz olmamalı o zaman sizin

Neden üzerinize alindiniz ki siz
Çünkü hayvan besliyorum ama yalnız değilim ki yalnız bile olsaydim yine de sizden iyi durumda olurdum emin olun ...
Hayatınız için iyi bir şeyler yapin bence
Bırakın elin gariban hayvanlarını onlar için hayat zaten zor ..
Annesiniz ve vicdanınız vardır diye söylüyorum yani öyle umuyorum ...

Uygun bir örnek olmadi itiraf edin,çünkü ayyy bunlar tabak yalamış olabilirler bir yere kapatalım demedim,ayağıma dolanır korkusuydu.Siz yine muhalefet bir cümle kurarsınız alakası olmayan,neyse

Bende hayvanları cok severım ama uzaktan tuylerıne alerjım var galıba bı hayvan sevsem sabaha bogazım sıs kalkıyorum. O yuzden bende gıtmem. Zarar veemedıgınız ıcın sıkıntı yok tıksınebılırsınızde arkadasınıza bunu soyleyın cagırmasın bıseyde gondermesın yazık coope gıder gonderdıklerı

Bence kızılacak bişey yok.Bende bu yıl alerjı yaptım ve kedi köpek kılına alerjimin oldugu bılgısını ogrendım.Ne zaman tuylu hayvan görsem kaşınırdım.Yemek masası evin her köşesinde hayvan benide rahatsız edio.Kuşdan rahatsız olmuyorum sadece:):)Dayımın köyde köpeği vardı dayım ona efsane bi yer yapmıştı .O kadar guzel bi evi vardıkı kopegın.Dayımın sevmedıgı kışılerı eve almıyordu.Dayım özel salça yapıyordu .Çünkü salçasız yemek yemezdı :):)Bence evde deılde dısarda daha uygun gıbı hayvan bakmak .Bizim apartmandada yasak mesela .Evinde hayvan besleyenleri istemıyorlar.Daha once yasak deıldi sabaha kadar rahatsız olmuşlar seslerınden flan.Yani bazıları uzaktan sever .Ben de uzaktan seviyorum.Ama kuşlara aşığım:):)

Ben kedi olan bir eve gittim gittigimde hamileydim biz gitmeden odaya kapatmislardi kapatmasa da sorun yok cunku hayvancagiz sakin tombul mir mir hamilelikte cizmeleri zararli oluyormus diye kapatmisti sahipler gayette guzel yemek yedim ohh hamileyimde hic dusunmedim kedi yalamismidir nolmustur makinede yikaniyor elimizin dayanmayacagi sicak suyla fasulye bulgur tavuk patates salata allahh olsada yine yesem bu seferde kizim mirmir la oynasa insanlardan daha temiz kediler bence insanlar daha pis 1 ayda dis fircalayan wc den sonra eline su degdirmeyenler var der ve konudan cikarim

Ben de hayvanlara zarar vermem, evden yemek hatta bataniye dahi goturmuslugum vardır sokağa ama evde hayvanbende sevmem. Hayvan bulunan evlerde bende yiyip içemiyorum, hayvanların yeri ev değil bence. Besleyen besler ama banada ters.
Dışarıda yaşayacakları alan var yaşadığınız yerde sanırım.

Ama bence açıkca söyleyin huylandıgınızı , yiyemediginizi felan. Cunku her defasında yemeyınce daha cok alınabilir. Direk söylemelisiniz. bende çok kasılırım öyle bi eve asla giremem bile..

Beni bilmediğiniz için yalnız olscak olduğunuzda daha iyi mi kötü mü olacağınızı bilemezsiniz.Ayrica ben bosanmadim yalnız da değilim mutsuz hiç değilim.Konumuz da zaten bu değil.Allahtan sizin gibi kızınca açık arayan bir arkadaşım yok.

O üye benimm:) o kedi benim kedim :)) hatta dur özelden sana öyle bir anın bir videosunu atayım

Ama bence açıkca söyleyin huylandıgınızı , yiyemediginizi felan. Cunku her defasında yemeyınce daha cok alınabilir. Direk söylemelisiniz. bende çok kasılırım öyle bi eve asla giremem bile..
İçimden düşünüyorum o anda,bunu nasıl cozsrm diye ama kirmaktan korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…