bdv başlıklari beni evlilikten soguttu

hayir küsmek degil arkadaslarim beni anlamiyor ...evlenmeyi düsunmememin nedeni bir sure sonra yalniz kaliyorsun zaten...biriyle mutlugunu acini paylasamiyorsan niye evli kalayim .... burdakileri gordukce şukur ediyorum
Ne güzel destek olmuşun eşinden yana sıkıntı yaşayanlara...
"Sizi gördükçe şükrediyorum. İyi ki evlenmemişim"
Evlenmeyenin derdi yok mu?

Bence konu sahibi buraya evlilikle ilgili kotu konu acmayin demiyor ki. Sadece bu konuları okuyunca evlilikten korkuyorum demek istemiş.Bu konular sizi evlilikten sogutmasin. Evleneceğiniz zaman daha sağlam adımlar atmanıza vesile olsun. :)

bana da işte hep dert gibi geldi burdaki konulari okuyunca onu diyorum zaten :temizlik:
Yok canım hep dert olur mu inişlerle çıkışlarla yaşıyoruz işte. Bu siteye BDV için kaydolanlar var sırf, onları baz alarak bu şekilde düşünmek doğru olmaz. Çok kafaya takma bu meseleyi her şey gönlümce olur umarım :hamarat:

hayir küsmek degil arkadaslarim beni anlamiyor ...evlenmeyi düsunmememin nedeni bir sure sonra yalniz kaliyorsun zaten...biriyle mutlugunu acini paylasamiyorsan niye evli kalayim .... burdakileri gordukce şukur ediyorum
ama çoğu evllik böyle değil. zaten buraya sorunu olup anlatacak kimsesi olmayanlar anonim olarak yardım almak için açıyor.. biz de zaman geçrmek ve biraz da yardımımız dokunması için okuyor yazıyoruz. tabiki hiçbi evlilik sorunsuz değil, özellikle aileler araya girince mutlaka sorunlar oluyor ama her evlilikte dozu farklı. bir yere kadar zaten tahammül etmen gerekiyor karşılıklı olarak.

Tatlım burası bdv.Kızlar çok mutluyum çok şahane bir evliliğim,pırlanta gibi bir kocam,minik mutlu yavrularım var diye açılacak konu bulamazsın.Dert bölümü kriter olarak alınıp evliliğe küsülür mü?

öyle yazan olursa da zaten taşlarlar sen bize hava mı atıyosun diye :D

Ne alaka şimdi ya?
"Züğürt tesellisi" diyelim biz de o zaman.
Çok mutluysan evlenmezsin olur biter böyle konu mu olur Allah aşkına yahu??
Evlenme zaten sen bence.
Kendinle mutlu mesut yaşa adama da yazık etme

niye kiziyorsunuz ? ben boyle hissediyorum sizde bana hak vermeyin ...zaten boyle evlenecegime hic evlenmem ...bana yazik olmasinda adam ne hali varsa gorsun

niye kiziyorsunuz ? ben boyle hissediyorum sizde bana hak vermeyin ...zaten boyle evlenecegime hic evlenmem ...bana yazik olmasinda adam ne hali varsa gorsun
Sen "Bir Derdim Var" bölümünü algılayamadın herhalde.
Evlenirsin evlemezsin kimse ona laf edemez de,
Burada konulara bakıp şükrediyorum demek çok çirkin olmuş bence.
Biraz empati yapmayı dene istersen?

yahu burasi BDV yani bir derdim var
tabiki sorunlu iliskileri insanlarin derdini okuyacaksiniz
okumak istemiyorsaniz girmezsiniz olur biter
mutlu olan buraya ben cok mutluyum diye konu acmiyor ki?!

zaten evlenmek icin evlenmeyin , burda konu acan cogu kadin evlenmek icin evlenmis , cocuk yasta evlenmis , kendi ayaklari uzerinde duramamis vs vs

evlilik hayatin amaci degildir , asik olursunuz , beraber yaslanmak istersiniz , hayatin yukunu beraber cekmek istersiniz o yuzden evlenirsiniz

kendize bir amac edinin once , evlenmeyi sonra dusunursunuz

bir insan niye evlenir ?

ben yazmisim yukarida niye evlenildigini
once siz bi karar verin neden bu konuyu actiginiza
gelen yorumlara gore sekil degistiriyor cevaplariniz
bu arada kib yaptim maulm burda uyeler ve diger konular hakkinda konu acmak da yasak bildigim kadariyla

ben yazmisim yukarida niye evlenildigini
once siz bi karar verin neden bu konuyu actiginiza
gelen yorumlara gore sekil degistiriyor cevaplariniz
bu arada kib yaptim maulm burda uyeler ve diger konular hakkinda konu acmak da yasak bildigim kadariyla

şekil degistirmiyor cevaplarim burdaki konulari okuyunce etkileniyorum diyorum onlar bana guzel dileklerde bulununca niye kotu cevaplar vereyim

Eğer evleneceğin kişiyi doğru, mantikli bir sekilde seçersen evin,kocan sana cennet oluyor. Her gece şükrederek uyuyorsun her sabah mutlulukla uyaniyorsun.

Ama aşkın peşinden körü körüne gidersen bırak evi dünya cehennem.

Aşkın peşinden körü körüne giderken uyanmış ve doğruyu bulmuş çok çok şanslı biri olarak söylüyorum, mantık ve sevgi bir arada olmalı. Aşktan ağzının suyunu akıtan ama senden önce kendini dusunen biri için seni senden çok düşünen birini reddedersen hayatını mahvediyorsun.

Şans işi büyük oranda tabi. Allah tüm mutsuz evlilik içinde sıkışmış insanlara yardım etsin.

Buraya bakarsan evlenmeyelim, sevmeyelim, çalışmayalım. Kendimizi bir fanusa kilitleyelim. Öyle çürüyüp gidelim. Oldu mu?

Napakk yani derdimizi içimize mi atak ?? Burası BDV tatlım mutlu aile dükkanı felan değil. Haa ayrıca herkeste mutsuz değil mutlu evliliği olanımızda var

geçen atanamamam evlenememem diye bir başlik açmıstim...burayi okudukça evlenmeyi artik dert etmiyorum..sevmeden evlenmem diyordum arkadaslarim olur mu güzel diyordu ...tamamda bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum ... abimden biliyorum dişarida kibar içeride tam tersi ... tek başina kalacaksam niye evleneyim ? birde abim bazen istediklerini yapmayinca şimartmamak lazim diyr ..hani kocam ilgisiz diyorsunuz ya tepeme çıkar diye böyle davrandıklarını düşünüyorum ... yani ben dert diye dusunuyordum ama hayatimda bir problem eksikmiş şükür:KK15:
Her evliliği aynı şekilde değerlendirmemek gerekir.. Tabiki herkes evlenmek zorunda değil ama evliliğe tu-kaka gözüyle bakmak doğru matematik değil ;) İnşallah evlenmek isteyeceğiniz karakterde özelliklerde biri çıkar karşınıza :) İnsan yalnız ölmemeli bence ;)

Back
X