- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
Valla Allah yar ve yardımcınız olsun. Başkasının canı ciğerini biricik evladını niye kumar bağımlısı abinize feda etsin ki bir anne-baba. Anneniz duygusal bakıyor olabilir ama zalimce bu. Bir tanıdığım vardı evlenip boşanmış o anlatırdı. Anne ve babası iyi olan bi ailenin oğluyla evlendirmişler kızımızı. Aynı sizin anneniz gibi düşünmüş ailesi. Sonuç 2 yıl süren evlilik Allahtan bu adamdan çocuğu olmamış ve alkol, kumar ve dayakla son bulmuş. Kadıncağız 15-20 yıl sonra tekrar evlenebildi ama evlat sevgisinden mahrum ileri yaşlarında olmamış maalesef. En güzel yılları dul kadın olarak geçti. Yazık değil mi kızlarımıza? Bir evlat kolay mı büyüyor? Ne emeklerle büyütüyoruz. Gelsin bir yalancı hayallerini, umutlarını, gençliğini, güzelliğini elinden alsın diye değil.Hiç karşılamazsanız kızla istemede mutlaka karşılaşacaksınız. Kıza değil kızın annesine bir mutfak bir tuvalet arasında gizlice söyleyin. olduğu gibi annenizin umutlarını ve abinizin sorunlarını. Lütfen diyin bana inanmak zorunda değildiniz ama biraz araştırın takip edin doğru söylediğimi anlayacaksınız. Abim o benim çok seviyorum ama bende bir kızım bana yapılmasını istemediğim bir şeyi nasıl başkasının kızı için isteyeyim. Valla kötü görümce değilim. Abimi öyle kabul edecekse sözüm yok ama lütfen bu gerçeği bilerek evlensin. diyin. kadınlarımız ziyan olmasın.