Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi bak böyle cözüm yapabilirsiniz bu arkadasa özelden yaz mutlaka sizden adi cikcagi zannetmiyorum emin olInstagram ismini verin bana
Ona tek cümle yazayim.
Sevgilin kumar bağımlısı. Ailesi senden gizliyor yazıp göndereyim.
Ne beni tanırlar. Ne de benim sizinle olan alakamı bulurlar. Abin benimle iletisime geçmek isterse de basarım engeli.
Bu kadar basit.
İşte bunları biri daha yaşamasın , tüm derdim bu aslında çünkü zor, öyle kolay kolay bırakılmıyor bizzat şahidim..Lütfen söyleyin.
Ben esimle evlendikten sonra kumar oynadığını çok acı bi şekilde öğrendim henüz 5 aylik evliydim ozaman dünya başıma yıkıldı hatta bi keresinde ellerim felç geçirmiş gibi oldum sinir krizi esnasında. Ben nışanlanmadan önce eskiden oynuyormuş diye gelmişti babamın kulağına bende ona sorduğumda o cahil zamanlarımdaydı dedi oynamıyprum daha dedi.
Çok fazla güvendim çok fazla neyim var neyim yok onun uğruna harcadım. Ki kumar bağımlılığı hakkında hiç bi fikrimde Yok okuldan eve işten eve gidip gelen bi kızdım. Daha sonra ilk oynadığında söz verdi bidaha gitmicem düzelticem kendimi dedi ama sonra 2 ay sonra yine oynamış kendi geldi itiraf etti. Benim ona güvenim çok azaldı. Ne yapsa arkasında birşey arıyorum. Üstelik şuan onun hataları yüzünden borç batağındayız. Bu yüzden söyleyin.
Aslinda annem de çaresizlikten böyle davrandı biliyorum, yıllardır bir umut abim düzelir diye bekliyor. Tanıştırmaya getirmeden önce abim ; çok seviyorum anne ,onun için herşeyi yaparım, tedavi olucam bırakıcam oynamayı bende normal bir hayatım olsun istiyorum diyip ağlamış annem de o duygusallıkla, oğlum bu sefer düzelecek diye umutlanıyor. Sonradan yüzyüze konuştuk şuan evlilik firkirinin ne kadar yanlış olduğunun annem de farkında zaten.yalnız anneniz babanız ne kadar benciller başlarından atmak için elin kızının başını yakıyorlar. nefret ediyorum böyle erkek annelerinden. sen düzeltememişsin doğurduğun çocuğu karısı nasıl düzeltsin.
kutluyorum sizi böyle bi aileden gelip empati yapabildiğiniz için.
bence biraz sessiz kalıp bu konularda şimşekleri üzerinize çekmeden kızla tanışın. sonra özel olarak (kanıtlı bir şekilde) söyleyin. başkası söylese inanmaz. abinize söyleme ve size kızma ihtimali var.
Abinin instagramda takip ettiklerine ya da takipçilerine bak. Orda bulursun benceKızla ilgili şuan hicbirsey bilmiyorum, sadece adını biliyorum. Abimin sosyal medya hesaplarına o yüzden baktım belki bir paylaşımından bulurum kızı diye ama bulamadım, yoksa mesaj atacaktım bende.
Aslinda annem de çaresizlikten böyle davrandı biliyorum, yıllardır bir umut abim düzelir diye bekliyor. Tanıştırmaya getirmeden önce abim ; çok seviyorum anne ,onun için herşeyi yaparım, tedavi olucam bırakıcam oynamayı bende normal bir hayatım olsun istiyorum diyip ağlamış annem de o duygusallıkla, oğlum bu sefer düzelecek diye umutlanıyor. Sonradan yüzyüze konuştuk şuan evlilik firkirinin ne kadar yanlış olduğunun annem de farkında zaten.
Baktım ama budur diyeceğim kimse yoktu ki zaten hiç aktif değil İnstagramda.Abinin instagramda takip ettiklerine ya da takipçilerine bak. Orda bulursun bence
Teşekkür ederim bilgi için daha önce gitti aslında ama çok bir faydasını görmedi. Ama sizin dediğiniz tarzda bir yöntemle tedavi edilmeye çalışılmadı bildiğim kadarıyla, ilaç tedavisi gördü bir süre sonra ilaçları da bıraktı zaten. Yeter ki kararlı olsun her türlü destek oluruz zaten.anneler işte kendi evladı olunca hep iyi niyetli düşünmeye çalışıyor. madem abiniz kararlı dediğim gibi doktora gitsin. mutlaka psikoterapi ve uzak durmak için davranış terapileri vardır faydasını görür. ama kendi başına gitmek istemez biraz sizin dürtüklemeniz lazım bi bağımlılık bu sonuçta. aynı uyuşturucu bağımlılığı gibi mekanizması.
İnşallah öyle bir durum olmaz, babama güvenip rahat davranabilir öyle bir durumda, zaten ailemin abime yaptığı en büyük kötülük yıllardır arkasını toplaması, bıraksalardi bir dibi görseydi, maaşına haciz gelseydi belki biraz dizginlerdi kendini ama yapmadılar malesef.Umarim abiniz evlenene kadar gostermelik bırakıp, evlenince başlamaz.
Bizim bir tanıdık vardı. Ogullari kumar oynamiyordu ama doğru dürüst çalışmiyordu. 3 ay calissa 6 ay yatiyordu mesela. Evlenmeye karar verince bir işe girdi evlenene kadar düzenli olarak çalıştı hep. Ne zamanki nikah düğün oldu bitti. Çalışmamaya başladı yine...
Annem şuan daha mantıklı bakabiliyor bende babamda konuştuk annemle aslında oda farkında durumun ama duygusal bakıyor tabi ki yanlış böyle ciddi bir olaya duygusal yaklaşması.Anneniz ne kadar bencil , çok sinir bozucu.Kendi oğluşu için elin kızının hayallerini umutlarını yıkıcak resmen.Abinize zaten diyecek söz yok.Bağımlılık olduğunu da düşünmüyorum abinizinkinin.Aileniz sürekli arkasını topladığı için kumarı devam ettirmiş bence.Parasız kalsa nasıl oynayabilir ki? Babanız kredi kartını ödemese mesela.Bence ne yapın edin söyleyin.Bir de 25 yaşında kızın 35 yaşında adamla ne işi olur yahu?
Bence ne yapıp edip söyleyin , kız kararı kendisi versin.Sonrası çok çok daha acı olur yoksa.Allah yardımcınız olsun.Annem şuan daha mantıklı bakabiliyor bende babamda konuştuk annemle aslında oda farkında durumun ama duygusal bakıyor tabi ki yanlış böyle ciddi bir olaya duygusal yaklaşması.
Bende aynı düşünüyorum sürekli arkasını toplayarak kötülük ettiler abime. Yaş farkı için birşey diyemiyorum,o yaş farkında evlenen , birlikte olan insanlar var nihayetinde.
Abinin arkadasi yokmu cok samimi oldugu... o biliyordur mutlaka kizin kim oldugunu filan... bi sekilde ondan ogrenYani annem de olsa yaptığı gerçekte nefret edilesi bir durum, bir umut diye yaklaşıyor ama Allah korusun evlenip mutsuz olsa abim , annem ondan daha çok üzülecek biliyorum ona rağmen nasıl böyle düşünebildi aklım almıyor benimde.