BDV insanı depresyona sokuyor

Bu hayatta insani depresyona sokan o kadar çok şey var ki bdv a sıra mi gelir .

Bu hayatta insani depresyona sokan o kadar çok şey var ki bdv a sıra mi gelir .
konu sahibi ya camdan bi kure icinde yasio ve o yuzden hayatinda gercek bi dert tasa hic gormemis tanik olmamis ki dilerim hic bi derdi tasasi olmasin orasi ayri ama insan hic mi duymaz orasi ayri ya da konu sahibi burdaki dertleri o kadar cok empati yaparak okuyor ki kendisi yasamis gibi etkilenior bilemedim

Melek yuzlum insanlarin derdi bazen bizler uzuyor.
Ama sen esimi tuvalette rahat birakmiyorum diye konu acmistin.bak herkes sana yardim etmeye calisti.ama sen o konunda bile hosuna giden yorumlara cevap verdin.hosuna gitmeyenlere sana zaman ayirdiklari icin tesekkur bile etmedin.
Hakkaten hassas insansan arkafdaslarin dedigi gibi geyik bolumune yaz

Melek yuzlum insanlarin derdi bazen bizler uzuyor.
Ama sen esimi tuvalette rahat birakmiyorum diye konu acmistin.bak herkes sana yardim etmeye calisti.ama sen o konunda bile hosuna giden yorumlara cevap verdin.hosuna gitmeyenlere sana zaman ayirdiklari icin tesekkur bile etmedin.
Hakkaten hassas insansan arkafdaslarin dedigi gibi geyik bolumune yaz

yorumları tek tek okudugumu belirtmiştim zaten. ama bazen burda oyle seyler yazıyor ki nefesimi kesiyor. formun sadece bdv kosesine bakar oldugumu farkettim. hos deinlenler gibi bakmayabiliriz elbette ama bana yardımcı olanlara ben de yardımcı olayım diye bakıyordum. ama burdakilerin cogu ezbere nida atmıs ve bazıları terbiyesizlesmiş bile. neyse ben cok yorum yapmıcam artık

Valla ben burdakiler okuyup kendi dertimi unutuyorum hayatimada sukrediyorum..
Bide bazi dertleeden ders aliyorsun..

Ban yok artık siyasette.
Herkes istediği gibi konuşabiliyor.
Tabi kendisine hakaret edilen kişi hakaret eden kişiye avukatı aracılığıyla ulaşıp şikayet edebilir.
Orada yazılanlar kanıt.
Tabi hakaret etmek biraz da ahlak meselesi. Ben yinede tercih etmiyorum. Küfür edince olaylar çözülmüyor çünkü.
Ban yokmu ? Emin misiniz.o_OCumhurbaşkanına adıyla hitap edince banlandı biri diye biliyorum?

Yani actigin konulara bakarsak dertlenmen icin illa burayi okuman gerekmiyor ki.
Sen kendi derdine yan once bi.
Bi de biri aydinlatsin ya bos beles konu acinca insanlara bonus puan fln mi veriyolar. Ay bi tesptler bi tespitler acaip dahice seyler cikiyo massallah

bende tam aksi dusunuyorum burdakı bazı seylerı okuyup halime şükrediyorum bazı seylerı okuyp basıma gelırse dıye sonucundan kendıme dersler cıkarıyorum kişiye baglı bırazda

bende tam aksi dusunuyorum burdakı bazı seylerı okuyup halime şükrediyorum bazı seylerı okuyp basıma gelırse dıye sonucundan kendıme dersler cıkarıyorum kişiye baglı bırazda

Back
X