- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
-
Kaçtın mı yoksa kocana.
bizim hikaye biraz karışık ablacım mı demeliyim ben yaşımdan büyük gösteriyorum eşimle sevgili olduğumuz zamanlar beni 21 yasında biliyordu yalan söylemiştim yaşımı uzun yani anlatsam roman olur sonrasında bir sürü olay yaşasık gerçek yaşımı öğrendi ayrıldık falan filanEşiniz koskoca adam
Milletin çocuğuna musallat olmuş bir varlık
İnsan demek istemiyorum
Diğer normal insanlarla aynı kefeye koymak istemiyorum
Kusura bakmayın
bizim hikaye biraz karışık ablacım mı demeliyim ben yaşımdan büyük gösteriyorum eşimle sevgili olduğumuz zamanlar beni 21 yasında biliyordu yalan söylemiştim yaşımı uzun yani anlatsam roman olur sonrasında bir sürü olay yaşasık gerçek yaşımı öğrendi ayrıldık falan filan
Suç olduğu bildiğimiz için zaten mahkeme açıp izin aldık suçsa İZİN VERMESİYDİ MAHKEME BÖYLE BİR HAK ANAYASAYA KOYMASALARDI MADEM. ailem istemedi zaten ben çok baskı yaptım illa olsun diye ama yapacak birşey yok pişmanmıyım genç yaşta evlendiğime evet ama artık önüme bakmalıyım zamanı geri alamam.Bir anlamda suçsa var burda
18 yaşından küçük biriyle evlilik yapılmaz ve ağır cezaları var
Neden?Teşekğrle
Teşekürler:)
Sevgiliyken oldu bu olaylar ve ikinciye hamile değilim sadece düşündüğümü belirttim saygılar.Pekte ayrılmışa benzemiyorsunuz
Çocuk yapılmış ta ikinci yolda
18 yaşında 2 yaş çocuğu var. 16 yaşında anne olmuş oluyor. 15 yaş hamilelik 14 yaşında evlenmiş herhalde.. yanlış hesaplamadiysam16 yasinda evlendin 17 yaş hamilelik 18 yaşında anne oldun
Bide evlilik öncesi tanışma şu bu
Sen çocuk gelinlerdensin
Valla tebrikler
37 yasindayim. 1 oglum var 5,5 yasinda. Onun hayatini garantiye almak icin cebellesiyorum. Sizdeki ozguven bende yok Allah icin.
Özgüven değil bu deli cesareti30 yasimdayim cocuk fikrini dusunup dusunup erteliyorum :) bu ozguvenden ben de istiyorum :)
Ayrica umarim normal bir hastanede normal sartlarda yapmistit o dogumu, zira durum bana cok normal
Yaaa sen daha çok küçük değil misin.. Allah evladınızı size bağışlasın ama çocuk için erken benceBen 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı
Yaptığın şeyin faturasını kanunlara çıkaramazsın , napsınlar seni peki ne bekliyorsun .. Ay aman tamm 2.çocuğu değil 5. yi yap zeki..Suç olduğu bildiğimiz için zaten mahkeme açıp izin aldık suçsa İZİN VERMESİYDİ MAHKEME BÖYLE BİR HAK ANAYASAYA KOYMASALARDI MADEM. ailem istemedi zaten ben çok baskı yaptım illa olsun diye ama yapacak birşey yok pişmanmıyım genç yaşta evlendiğime evet ama artık önüme bakmalıyım zamanı geri alamam.
Kusura bakmayın, pedofiliyi sizin kadar olgun karşılayamadık. Şaşkınlığımızı mazur görün. Yaşasın çocuk gelinler, kahrolsun feminizm.Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü?la paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!
Okudum...Buyurun burdan yakın
okudunuz mu konuyu herkes tepki verirken sizin öneride bulunmanız hoş olmadi
Mahkeme kararıyla nikâh kıydık ve doğum yaparken resmi nikahım vardı ayrıca hikaye biraz karışık ben bi soru sordum sorunun cevabı dışında herşeyle karşılaştım teşekkürler.Hadi bu çocuk bilmiyor bunun ailesi anne abla yokmu
Eşi 29 yasinda odamı demiyor ayrıca zir doğum yapmış dikişli falan
Bunların ailede aklı başında kimse yokmu
Kesinlikle olmaması gereken durum bu işte.Ya Allah büyük konsturmasin ama yetiskin oglum 18 yas alti biri ile evlenmek istese hayatimda elime almadigim terligi alirim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?