Bdv

Yani bir cocugunuz olmus sukur yasiniz cok gec dusunsenize 35 40 a kdr kac çocuğunz olur yani ikinci neden bukdr erken:s

Kaçtın mı yoksa kocana.

Eşiniz koskoca adam
Milletin çocuğuna musallat olmuş bir varlık
İnsan demek istemiyorum
Diğer normal insanlarla aynı kefeye koymak istemiyorum
Kusura bakmayın
bizim hikaye biraz karışık ablacım mı demeliyim ben yaşımdan büyük gösteriyorum eşimle sevgili olduğumuz zamanlar beni 21 yasında biliyordu yalan söylemiştim yaşımı uzun yani anlatsam roman olur sonrasında bir sürü olay yaşasık gerçek yaşımı öğrendi ayrıldık falan filan

Pekte ayrılmışa benzemiyorsunuz

Çocuk yapılmış ta ikinci yolda

Bir anlamda suçsa var burda

18 yaşından küçük biriyle evlilik yapılmaz ve ağır cezaları var
Suç olduğu bildiğimiz için zaten mahkeme açıp izin aldık suçsa İZİN VERMESİYDİ MAHKEME BÖYLE BİR HAK ANAYASAYA KOYMASALARDI MADEM. ailem istemedi zaten ben çok baskı yaptım illa olsun diye ama yapacak birşey yok pişmanmıyım genç yaşta evlendiğime evet ama artık önüme bakmalıyım zamanı geri alamam.

Canım sen daha çocuk sun
Bebek doğurmuşsun hadi neyse ama 2. Bebeği ne diye istiyorsun ,, senin doğum için yaşadıklarını atlatamadan tekrar çocuk aklınla yeniden istiyorsun..annen yokmu kimsede mi akıl vermiyor...

Rümeysa eğer bam teli konulardsn açarak bdv de kaos çıkarmak istiyorsan mune çok rahat seni bulur canını sıkma
Ha ciddiysen sen bilirsin ikinci doğum daha kolay geçer
Artık bu konulara akıl vermek istemiyorum cidden herkesin kendi hayatı

Yaaa sen daha çok küçük değil misin.. Allah evladınızı size bağışlasın ama çocuk için erken bence şu durumda 2.çocuk bence hiç olmaz.. Hem yaşın büyük bile olsa bence var olan çocuk biraz büyümeli ilgiye ihtiyacı olan bir durumda bir bebeğiniz olursa bütün ilgi mecburen bebekte oluyor o çocuk da yarım kalıyor.. Gelişiminde kritik dönemleri oluyor çocukların.. En azından bi 3 4 yaşına gelmeli bence..

Yaptığın şeyin faturasını kanunlara çıkaramazsın , napsınlar seni peki ne bekliyorsun .. Ay aman tamm 2.çocuğu değil 5. yi yap zeki..

Kusura bakmayın, pedofiliyi sizin kadar olgun karşılayamadık. Şaşkınlığımızı mazur görün. Yaşasın çocuk gelinler, kahrolsun feminizm.

Hadi bu çocuk bilmiyor bunun ailesi anne abla yokmu
Eşi 29 yasinda odamı demiyor ayrıca zir doğum yapmış dikişli falan

Bunların ailede aklı başında kimse yokmu
Mahkeme kararıyla nikâh kıydık ve doğum yaparken resmi nikahım vardı ayrıca hikaye biraz karışık ben bi soru sordum sorunun cevabı dışında herşeyle karşılaştım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…