Bdv

Suç olduğu bildiğimiz için zaten mahkeme açıp izin aldık suçsa İZİN VERMESİYDİ MAHKEME BÖYLE BİR HAK ANAYASAYA KOYMASALARDI MADEM.

Onu neden yapiyorlar biliyor musun? Kizlar o yastali akilsizlikla yine kacacaklarini bildikleri icin en azindan yasal haklarinizi korumak adina..yoksa cok görüyoruz "dini nikah" adi altinda nikahsiz "evlenenleri". Aslinda o yasta ona da izin vermemeleri gerekirdi, ama böylece en azindan yasal olarak haklariniz korundu.

Kusura bakmayın, pedofiliyi sizin kadar olgun karşılayamadık. Şaşkınlığımızı mazur görün. Yaşasın çocuk gelinler, kahrolsun feminizm.
İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. BEN BİR CAHİLLİK ETTİM EVET ZAMANI GERİ ALSAK YAPARMIYDIM AYNI HATAYI HAYIR. İŞ İŞTEN GEÇTİ ARTIK NE YAPABİLİRİM BOŞANAYIM MI? BEN EŞMLE SEVGİLİYKEN YAŞIMI SAKLAMIŞTIM 21 DEMİŞTİM KÜÇÜK OLDUĞUMU ÖĞRENİNCD AYRILDIK SONRA BİR SÜRÜ OLAY KİMSENİN HİKÂYESİNİ BİLİP BİLMEDEN YARGILAMAYIN

Biliyorum kaçmazdım ama herşeyi bi yargılamaya durun. Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmiş değil.

Kendinden 11 yaş büyükle hemde,buna ne dersiniz hanımefendi..

Mahkeme küçük yaşta evliliğe izin vermez zaten siz evlendiginizde ya 15 ya 16 yaşındasınız bu yaşda hiç olmaz sadece baba imza atarsa

Bunu tam bilemiyecem artık baba imzası bike olmuyor diye biliyorum

Çünkü küçük yaşta evlilik çocuk geline giriyor sapıklığa giriyor ve kadının yasam hakkı elinden almaya giriyor

Burdan ne yapalım mahkeme izin vermeseydi diye kafa tutuyorsunuz
Ne yapalım önümüze bakıcaz diyorsunuz

Siz önünüze çocuk doğurarak mi bakıyorsunuz bumu sizin hayata bakışınız

Ne kadar çocuk o kadar hayat mi

Sizin sağlığınız daha önemli değilmi doğan çocuk önemli değilmi

18 yaşındasınız sizle yaslar üniversite birinci sınıfta yaşınızın gençliğinizin
Önemi yok mu

Evlilik çocuk dogurmaktanmi ibaret

Siz daha çocuksunuz. 16 yaşında anne olmuşsunuz. Kendinize kardeş doğurmuşsunuz resmen. Sizce şu an düşünmeniz gereken şey ikinci çocuk mu?

Vücuduna zaman ver olgunlas Hem beden olarak hem zihin olarak. Doğum kolay bir süreç değil. Bu yaşadıkların da normal şeyler değil. Ülkenin duzelmeyen sorunlarından biri

Yaptığın şeyin faturasını kanunlara çıkaramazsın , napsınlar seni peki ne bekliyorsun .. Ay aman tamm 2.çocuğu değil 5. yi yap zeki..
Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.

İlk çocuk erkekmiş kocası 2.çocuğu da istiyor. Tahminimce kız olsun da istiyordur.
Aklıma acaba kendine yeni kurban mı üretme peşinde diye gelmiyor değil.
Elalemin 14 yaşında bebesine göz koyan pedofili biri için pek uçuk bir teori gibi gelmedi bana..
Neyse ben şeytani düşüncelerimle bu konudan kaçar bye

Elimizde hakim izni vardı ve aile izni mahkeme açıp izin almıştık evlilik için kimlkte 18 yazıyo yaşım normalde 20 yaşımdayım

Hakimden izin alacak kadar ne aceleniz vardı acaba?
Ayrıca hakim nasıl izin verdi? Bunun için 16 yaşını doldurmanız lazım ama siz şu an 18'siniz, çocuk 21 aylık, 9 ay hamilelik.
Nasıl oluyor bu iş?

Hiç fark etmez
21 yaşla 16 yaşı ayırt edemeyen bi adammış demek ki
O aşamada da keşke siz devam etmeseymişsiniz
Sonuçta genetik de önemli

Biliyorum kaçmazdım ama herşeyi bi yargılamaya durun. Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmiş değil.

Bu ne simdi? Sizinki henuz bitmis degil ne ya? O kadar cok biliyorsan 2.cocugu bize neden soruyorsun? O kadar cok biliyorsan ne diye 14 yasinda evlendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…