- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
-
Yanlış, hepimizin dünyaya getirdigi çocuklar malesef hepimizi ilgilendiriryor.Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.
Yanlışım varsa düzeltin, bunun adı pedofili değil mi?16 da hamile kalmis 15 yasinda evlenmis bu durumda 14 yasinda tanismis oluyor.eşi nasil kabul etmis cocuk bu ya.
Daha fazla hata yapmayın diye uğraşıyorlar ablacım. Yaptıklarınızı geri alamazsınız ama daha fazla hata yapmayabilirsiniz.Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.
Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.
İlk çocuk erkekmiş kocası 2.çocuğu da istiyor. Tahminimce kız olsun da istiyordur.
Aklıma acaba kendine yeni kurban mı üretme peşinde diye gelmiyor değil.
Elalemin 14 yaşında bebesine göz koyan pedofili biri için pek uçuk bir teori gibi gelmedi bana..
Neyse ben şeytani düşüncelerimle bu konudan kaçar bye
İlk çocuk erkekmiş kocası 2.çocuğu da istiyor. Tahminimce kız olsun da istiyordur.
Aklıma acaba kendine yeni kurban mı üretme peşinde diye gelmiyor değil.
Elalemin 14 yaşında bebesine göz koyan pedofili biri için pek uçuk bir teori gibi gelmedi bana..
Neyse ben şeytani düşüncelerimle bu konudan kaçar by
17 de doğum oldu resmi nikahın vardı 29 haziran 2019 doğumlu çocuğöHakimden izin alacak kadar ne aceleniz vardı acaba?
Ayrıca hakim nasıl izin verdi? Bunun için 16 yaşını doldurmanız lazım ama siz şu an 18'siniz, çocuk 21 aylık, 9 ay hamilelik.
Nasıl oluyor bu iş?
Ben buna çok katılamıyorum ya pamukanne. Bu konudan bağımsız konuşuyorum tabi. Devletin sâfi çoluk çocuğu koruduğu için izin verdiğini de düşünmüyorum. Yani ben şimdi 16 yaşındayım diyelim, babamın bulduğu biriyle evlenmeye zorlanıyorum ama reşit değilim diye yine babamın zoruyla ailem öyle uygun gördü diye devlete başvurup evlenebiliyorum. Tecavüzcünün mağdurla evlenme şartıyla affedilmesini konuştu bu ülke. Düşünebiliyor musun ne acı. Bir de mağdurun namusunu koruyoruz gibi görünerek. Topyekün erken evililiğe neden karşı duramıyor hukuk, kanun dediğimiz şey. 18 yaşın altındakilere sigara bile satılmaması gerekirken, o yaşta evlenmek istemesine aile rızası varsa tamam diyoruz. Bahane olarak da izin vermezsek kaçar gider hepten ziyan olur diyoruz. Ee aile çok mu iyi niyetli. Para karşılığı zorla evlendiriyor belki. Ay bu konu böyle uzar gider ama sistemin de çok doğru işler ardında durduğu söylenemez.Onu neden yapiyorlar biliyor musun? Kizlar o yastali akilsizlikla yine kacacaklarini bildikleri icin en azindan yasal haklarinizi korumak adina..yoksa cok görüyoruz "dini nikah" adi altinda nikahsiz "evlenenleri". Aslinda o yasta ona da izin vermemeleri gerekirdi, ama böylece en azindan yasal olarak haklariniz korundu.
vay be dunyanin en humanist insanina bak sen, pedofiliyi savunacak kivama gelmissin. ben de hayret ettim. daha baska seyler de ederdim de banlanasim yok simdi.Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü?la paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!
16 yaşında hamile olduğumu düşünmek bile korkunç geliyor.Özgüven değil bu deli cesareti
Daha fazla hata yapmayın diye uğraşıyorlar ablacım. Yaptıklarınızı geri alamazsınız ama daha fazla hata yapmayabilirsiniz.
Zamanı geri alamıyorsun ama 18 yaşında 20 aylık bebek ve zor bir doğuma rağmen ikinci çocuğu düşünüyorsun.Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.
Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü?la paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!
Zaman geri gelse aynı hatayı yapmazdım diyorsun ama şimdi ikinci çocuğu istiyorsun. Hep böyle kendinle çelişir misin?İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. BEN BİR CAHİLLİK ETTİM EVET ZAMANI GERİ ALSAK YAPARMIYDIM AYNI HATAYI HAYIR. İŞ İŞTEN GEÇTİ ARTIK NE YAPABİLİRİM BOŞANAYIM MI? BEN EŞMLE SEVGİLİYKEN YAŞIMI SAKLAMIŞTIM 21 DEMİŞTİM KÜÇÜK OLDUĞUMU ÖĞRENİNCD AYRILDIK SONRA BİR SÜRÜ OLAY KİMSENİN HİKÂYESİNİ BİLİP BİLMEDEN YARGILAMAYIN
Ben buna çok katılamıyorum ya pamukanne. Bu konudan bağımsız konuşuyorum tabi. Devletin sâfi çoluk çocuğu koruduğu için izin verdiğini de düşünmüyorum. Yani ben şimdi 16 yaşındayım diyelim, babamın bulduğu biriyle evlenmeye zorlanıyorum ama reşit değilim diye yine babamın zoruyla ailem öyle uygun gördü diye devlete başvurup evlenebiliyorum. Tecavüzcünün mağdurla evlenme şartıyla affedilmesini konuştu bu ülke. Düşünebiliyor musun ne acı. Bir de mağdurun namusunu koruyoruz gibi görünerek. Topyekün erken evililiğe neden karşı duramıyor hukuk, kanun dediğimiz şey. 18 yaşın altındakilere sigara bile satılmaması gerekirken, o yaşta evlenmek istemesine aile rızası varsa tamam diyoruz. Bahane olarak da izin vermezsek kaçar gider hepten ziyan olur diyoruz. Ee aile çok mu iyi niyetli. Para karşılığı zorla evlendiriyor belki. Ay bu konu böyle uzar gider ama sistemin de çok doğru işler ardında durduğu söylenemez.
Normal olan sorgulamaktır. Ne istediğini bilip ona göre adım atmaktır. İleriyi düşünerek hareket etmektir. Bu arkadaş ise zaten yaptım hata bundan sonrakilerde olsun kafasında. İyice dibe batacak o zaman toparlaması daha zor olacak.Isin kötü tarafi su: Daha kendini kesfetmeye zamani olmadan evlilige ve annelige girmis genc yasta ve o kadar tecrübesiz ki sagligina daha gereken özeni gösteremicek durumda. "Bir arada büyüsünler" iyi hos, ama kimin düsüncesi bu? Insan bir durumdan bir duruma atlamadan önce bir durup düsünür: Ben ne yapiyorum, nereye gidiyorum, ne tür bir hayat istiyorum. Ya ben cok sorguluyorum herseyi, yada insanlar hic sorgulamiyor.
Normal olan sorgulamaktır. Ne istediğini bilip ona göre adım atmaktır. İleriyi düşünerek hareket etmektir. Bu arkadaş ise zaten yaptım hata bundan sonrakilerde olsun kafasında. İyice dibe batacak o zaman toparlaması daha zor olacak.
Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü?la paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?