beklicem biraz gülüm tedaviden dolayıda çekimserimBekle bence canm duzenli kullananlari takip et yada sen bilirsin motive olurum dersen alasya_01 buarada bende Nescafe iciyorum menumde yoktu
Bekle ozaman cnm bencedebeklicem biraz gülüm tedaviden dolayıda çekimserim
Yavrum bende hepinize tek tek yazmak isterim ama bebisle ugrasmaktan yazamyorum mslesef menulere yorum yaplnca insan daha cok motive oluyo kndimden biliyorum baknca anca begeniyorum yada toplu yazyorum kusuruma bakmayn canlar ama aklm hep sizdeTesekur ederim canim mugem neredeyse herkesinn.mmenusune yorum yazdim. bugun ama benim.menume tek sen.yorum yaptin sagolasin
Senun.menunu cok begendim. Yavrunada bol su iicirmeyi unutma.
İyi geceler mugecigim.
Benimde oğlanı bir ishal tuttu 2 saat 2 kere yikadim yetişemedik vcye 2 keregeçti ama sanırım ilaç muz patates haşlanmış bakıma aldım hemen... Yediği bisey dokundu herhalde
MENUM
KAHVALTİ 10.00 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1kk.b peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 2 kepce yayla corbasi 2 tavuk baget
SAAT 17.30 3 k.kayisi
AKSAM 19.00 8 yk y.fasulye 3 yk p.pilavi salata 1 sb ayran (yiyecegim)
Su 3 lt olacak
Aksamdan beri yazamadim gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim
Zuhal abla defne meliha
Ins cabuk iyilesir
Ameliyat gunum belli oldu kizlar bu arada 26 sindaymis doktoru aradim
mstb valla wc cıkardı azda olsa sıkılasma oluyomus duzenlı 15 gun kullanıyım dıyorum ona gore bende devam edıcem cuma anlamaya bılırım reglı olucam beklıyorım sıskınlıgı hıssedıyorum ama cok olumlu seyler okudum bır arastır ıstersen
MENUM
KAHVALTİ 10.00 1 h.yumurta 5 zeytin 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1kk.b peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 2 kepce yayla corbasi 2 tavuk baget
SAAT 17.30 3 k.kayisi
AKSAM 19.00 8 yk y.fasulye 3 yk p.pilavi salata 1 sb ayran (yiyecegim)
Su 3 lt olacak
Kızlar eşimle kavga ettim. Evimize çok yakın güzel bir pastane var, gelirken ordan pasta almış çeşit çeşit. Ona hep soylüyorum şunları eve getirme diye. Dayanamıyorum eve gelince. Birazini yedi birazinı da bana ayırmış ben de aldım çöpe attım. Allah affetsin valla nimeti çope attım. Ya benim çabamı görüp, bana üzülüyor bir de üstüne buni yapıyor. Ne diyeyim.
Menüm
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Öglen 1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Akşam 1 porsiyon tavuk döner ekmeksiz pilavsızz
1 kaseye yakın salata.
1 bardak ayran.
Su 2 litre
Spor 15 dak leslie
30 dak yürüyüş.
kızlar menüm
sabah
1 haşlama um
1 çay bard lor
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay
ara
bitkiçayı
öğlen
4 yk fasulye
3 yk pilav
1 parça lahana turşusu
salata
ara
2 bardak çay
ara
bitkiçayı
akşam
1 tabak mercimek çorbası
su 1,5
spor 1 saat yürüyüş
birazdan eşim mısır istedi patlatıcam az ondan yerim
Benim menüm gelsin
9:30 2 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
3/zeytin
12:00 muz
Süt
15:00 1.5 haşlanmış patates
18:30 1 tbk türlü
1/2 kase yoğurt
Su 2 civarıdır sanirim
Benimde oğlanı bir ishal tuttu 2 saat 2 kere yikadim yetişemedik vcye 2 keregeçti ama sanırım ilaç muz patates haşlanmış bakıma aldım hemen... Yediği bisey dokundu herhalde
Iyi aksamlar kzlar menumu veriyim
Goji suyu ve meyveleri
11.30
2dlm kepek ekmegi
Peynir
Sivri biber
Siyah cay
Yarim haslanms yumurta
13:30
Buyuk bardak tarcnli ilik sut
18:00
2kucuk mandalina
19:30
1dolma
2catal patates kavurmasi
1kase yogurt icine keten tohumu pul biber kekik k.biber maydonoz tarcn koydum blendrdan gecirip ayran gibi ictim
Ozlemcigim baget toplam 60 gr di zaten.menumde de 60 gr a ggore ayarlamam gerekliydi
Deriden nefret ederimhasladim köri sosu ekledim yedim :)
Ya bi de emziriyorum yamstb arastır nettende bak benım gıttıgım slonda kadınlar kullanıyor hatta bırı enerjı verıyor ından yıyorum dedı netten baktım sıkılasma saglıyor wc cıkarıyor dıye okudum burdada kullananlar var dıkkatlı kullanmak lazım hatta hıc hava almıycak şekılde saklamak gerekıyormus bır degısık meyve
Tamam kızma ya bişey demedimMelihacigim aslinda 140 gr corba aldim 90 kalori ediyor toplamda 1000 kalorilik bi diyet uyguluyorum bugun 980 almisim :) aksam pilav ve y.fasulyeyi azicik yedim yazdigimdan daha az
Eşimin bana diyeti biraktirma nedenlerinin biri o aliyo bana da ısrar ediyordu bende bu konuda tartışıyordum son tartışmanın sonunda olan güzelim tqbletime oldu fırlatınca ekranı kirdim
Anammmm.... bu adamlat hep mi ayni yaa.
benim ki de gecer karsima o nutellayi nasil nisbetle yer sorma. Yemiyorum dedikçe bir kere isir bak yeter diyor. Eee sonrada devami gelince niliyordum devamini getirecegini diye gülüyor. su da var uzattigini yemeyince de surat yapiyor
Ya birde esim de kilolu. Onunda yememedi gerek. Şubatta diyete başlayacakmış. Onun da 15 kilo fazlası var ama ben zayıflamadan o zayıflamasın diye karışmıyorum.
Ya bi de emziriyorum ya(
Cikartiyorum derisini daha iyi oluyo sanki
:)
Gogus etini daha cok seviyorum da baget de sayiyla oluyo ya o guzel duruyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?