Pişman olmazsın
muska77 amin..hepimizin.. işte ben de hamilelikte çok kilo aldım.. 81 kg. diyete başladım ..inş vericem.. siz nasıl diet yapıyorsunuz
Haftanin 1 gunü yapıyor. Ben hep uyarıyorum. İnsanim canım çekiyor. Regl öncesiyim ben de istiyorum valla canim bal kavanozunu alıp kaşıklamak bile istiyor ama hayır diyorum kendime. Daha ne diyeyim ben. Sonra da bana üzüldüğünü söylüyor. Yemediğim için.Bazen hakkat anlayissiz oluyorlar belkide hani nebilimm dusunememistir canim.
Kızlar eşimle kavga ettim. Evimize çok yakın güzel bir pastane var, gelirken ordan pasta almış çeşit çeşit. Ona hep soylüyorum şunları eve getirme diye. Dayanamıyorum eve gelince. Birazini yedi birazinı da bana ayırmış ben de aldım çöpe attım. Allah affetsin valla nimeti çope attım. Ya benim çabamı görüp, bana üzülüyor bir de üstüne buni yapıyor. Ne diyeyim.
Esimle ikimize yaptım tostu lor peynirim bitmişti boş sucuklu da yıyemiyorum diye kaşarlı yaptimÖncelikke hoşgeldin. Ben bu aralar gelemeyince tanışamadık. Ben meliha. Aynen doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum 2 ayda 9 kilo verdim sağlıklı beslenip hamurişinden uzak kalmak bile yetiyor. Defnenin de dediği gibi sebze ve proteinden korkma .
En çok da ipsiz ipi sevdim
Tostun keşke beyaz peynirli falan olsaydı
Menün de sporun da iyi. Şu fojiyi ben de merak ettim
Kıyamam. Koltukaltlarına bir kılıfın içinde buz koyabilirsin. Ben kızda hep öyle yaparım. Faydasını da hep gördüm. Ama buzu koyarsan dikkat et ciğerlerine doğru koyma bir de bi yastık kılıfı pijama vs ye sarıp koy direkt koyma. Çok geçmiş olsun
Kiz ben defalarca söyledim. Hep tamam diyor. Getirip çayin yanina koyuyor. Allah yardımcimiz olsun.Canım benım üzülme soyle kendıne gore alsın hep bırılerı yıcek alısmak zorundayız kılo sıkıntısı olmayanlar ıcın zor gelıyor bızım beslenmemız benımde kardesım yıyor yeme desem olmaz bende yıyın ama bana ıkram teklıf ısrar etmeyın dıyırum yada bır tane ye bıse olmaz deneyın yapmıyor onlarda Ama yıyolar
Eşimin bana diyeti biraktirma nedenlerinin biri o aliyo bana da ısrar ediyordu bende bu konuda tartışıyordum son tartışmanın sonunda olan güzelim tqbletime oldu fırlatınca ekranı kirdimKızlar eşimle kavga ettim. Evimize çok yakın güzel bir pastane var, gelirken ordan pasta almış çeşit çeşit. Ona hep soylüyorum şunları eve getirme diye. Dayanamıyorum eve gelince. Birazini yedi birazinı da bana ayırmış ben de aldım çöpe attım. Allah affetsin valla nimeti çope attım. Ya benim çabamı görüp, bana üzülüyor bir de üstüne buni yapıyor. Ne diyeyim.
Kiz ben defalarca söyledim. Hep tamam diyor. Getirip çayin yanina koyuyor. Allah yardımcimiz olsun.
Ya birde esim de kilolu. Onunda yememedi gerek. Şubatta diyete başlayacakmış. Onun da 15 kilo fazlası var ama ben zayıflamadan o zayıflamasın diye karışmıyorum.Eşimin bana diyeti biraktirma nedenlerinin biri o aliyo bana da ısrar ediyordu bende bu konuda tartışıyordum son tartışmanın sonunda olan güzelim tqbletime oldu fırlatınca ekranı kirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?