💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menun iyi gozukuyor meliha ablacim çupraya bayilirim yahu ::

Oh oh brokoli karnibahar.. detoks mu bu.. menun saglikli gozukuyor :)

Yarin tartiya hazirlikmi hafiff menun baya :)

Oh oh brokoli karnibahar.. detoks mu bu.. menun saglikli gozukuyor :)

Aslında sadece corba ıcıcektım ama kendını çok aç bırakma ozlem dedım ben buruksel lahanasına bayılıyorum hele kremalısınagercı herseyın kremalısına bayılıyorumo yzuden kışın çıkıyorya ben hep alıyorum hem bu sebzelet sayesınde yıgurt yemıs oluyorum

SABAH 1 elmA
KAHVALTI 11:00 de
2 haslanmis yumurta
Yarim patates haslama z.yag ve baharatla
1 2 ceviz
Domates salatalik
Zeytin
1 fincan yesilcay

16:00 da Yogurtlu müsli ( kereviz elma ceyrek muz rendeledim) biraz ceviz tarcin ve kuru meyvelerden

Aksam yemegine cok tokum ilerleyen saatte yemek yesemmi bilemedm. Corbami icerim sadece belki. Ya da hic.

2 bucuk bitti 3 lt olur su

Spor da 1 saat/ 30 dk yuruyus

Aksam sütte içebılırsın su 3 lt super

Himm azar karisim fena olmaz tabi :) iyi yapmisin bnde bugun pancarla kirmizi ayran yapicaktm pazardan almayi unuttm ara ara bulamadmm bnde yesilliklere bayiliyom.bu kadar otcul olunurmu:))

menun cok guzel gozukuyor canim ama bi yemek yada corba olmayinca sagliksiz mi olur acaba diyorum.emin olamadim

menun cok guzel gozukuyor canim ama bi yemek yada corba olmayinca sagliksiz mi olur acaba diyorum.emin olamadim
Mercimek corbam var patatesli tavuk yemegyle. Ama iceblseydm esimle yicktm salatamda duruyo yicem diye. Yer kalmadiki blmiorum acikirsa corba goturucem gecde olsa ya da süt

inşallah gülümm

Bende boyleyim bensiz yemek istemiyo erkenden yediriyorum bnde ona. Bazende gec yiyo. Nabalim erken yiynce daha rahat oluyor artk idare edicekler:)

düşük değil aslında ama o yapılan işlemler çok kötü yaa anestezili yaparım büyük ihtimal dr şimdilik gerek yok demişti bana ne zaman isterse yaptırırım mecbur

düşük değil aslında ama o yapılan işlemler çok kötü yaa anestezili yaparım büyük ihtimal dr şimdilik gerek yok demişti bana ne zaman isterse yaptırırım mecbur
Ama zamanin gelms sen bilirsin ama bnm 2 sene olmasna ragmen ben duramadm cektirdm. Bi sorun varsa erken mudehale olur bekleme bencede.

Canım 1 tane ceviz içini akşamdan 1 bardak suya koyuyorsun.
Sabah o su sarıya dönmüş oluyor.
Aç karnına suyunu içip cevizi de yiyorsun bu kadar basit ama işe yarıyor :)
[/QUOTE]

Basladim.b
Bu gun basladim.bakalim isallah faydasi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…