- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Kız gurbik emin misin kayısı sabununun kuru ciltler için olduğuna?
Ben aldım onu. Üzerinde yağlı ve akneli ciltler için yazıyordu. Cildim yağlı diye almıştım ama bende sivilce yaptı hemen bıraktım. Ben tavsiye etmem ama kuru ciltlere iyi geliyordur belki.
Benim aldığım bagno di roma'ydı markası ve yağlı ciltler içindi.:ecrin_bebek:
bu bebak tam olarak ne için acaba? Makyaj temizlemek için mi?
Sütü ve nemlendiricisinin ne işe yaradıgını yazabilirmisiniz acaba?
((benim cildim biraz kuru sadece, ama allaha şükür pürüzsüz. Sadece bazı zamanlarda cok solgun gözüküyorum, beyaz tenliyim. )) makyaj temızleme içinse makyaj yapmam ben. yani nadiren, arada..
tatlım bi kaç sayfa önce bahsetmiştik sabunun markasından...verdigin bilgiler için teşekkür ederim foryoudan aldıgın sabun markasını yazabilirmisin ben istanbulda degilim arkadaşıma söyleyecem alackta teşekkür ederim
endeniz cok guzel anlatmişsin tecrubelerini teşekkür ederim :içelim:Uzun süredir fondöten kullanmıyordum, bugün kullandım. Yüz yıkama jeliyle iyice yıkadım, havluyla yüzümü kuruladım, havluda hiç fondöten izi göremedim. Sonra bebakla cildimi sildim, nasıl fondöten kalıntısı geldi anlatamam, cidden makyajı çok güzel temizliyormuş. Bugün test etmiş oldum:)
Bir problemimde daha kullanıyorum:
Cildimin, kaşlarımın yer aldığı kısmında pullanmalar oluyordu, müdahale de edemiyordum, çıkarmaya çalışırken kaşlarım kopar diye...Kaşlarıma çok az bir miktar sürüyorum, bilhassa banyodan sonra çok güzel nemlendiriyor. O sorunumu hallettim diyebilirim.
Nemlendiricisine, el ve vücut kremine ihtiyaç duymuyorum. Sadece temizleme sütü pek çok işimi görüyor. Belli bir süredir hem temizleyici hem nemlendirici olarak kullanıyorum...Diğer bütün temizleme sütleri halt etmiş diyebilirim.
Her şey bir kenara bırakın, o nostaljik havası bile yeter:):)
gurbişim ya okumuştum ama unuttum yine bunların nası kullanılacağını Daha doğrusu kafam karıştı herkes farklı farklı kullanıyo ılla yüzü önce temizlemek mi lazım bu zaten temzileme sütü değil mi Bı aydınlatıver bacım yaaa Okul açılınca ilk işim bunlardan alamk olucak Sence artık yüz temizleyici jel kullanmıyım mı Yardım et gurbaam prensesim
sivilcen varsa biberiye sabunu kullan tatlımgurbikim bi de benim cildim kuru arada sivilceler çıkıo bal özlü sabun falan diyosunuz fakat sabun daha da kurutmaz mı cildimi Hem bu temizleyici sütse niye önce sabunluyoruz
yaw gurbaacım benim yanak bölgemde azıcık sivilcem war onu geçirmeye çalışıyom aynı zamanda bebakın sütünü ve kremini sürüyom geceleri acaba şimdilik kullanmayı bıraksammı yada dewam etsemmiki ..sivilcelerin çogalmasından korkuyom ..ne peeling yapıyom ne bişi sadece günlük bakımı yapıyom ..bi imexi sürüyom geceleri..s
bu kremi biras yaglı olunca tereddüt ettim gurbaacım nasıl yapsamki acep?warmı bi önerin bana??
yukarıda yapmanız gerektigini anlattım canımYa bişey sorcam, sütünü bilmiyorumd aben kremini aldım elime bile sürdüümde çok yağlandırıyor inanılmaz yağlı bişey, yüzünüze nasıl sürüyorsunuz onu yağlandırmıyor mu sivilce filan yapmıyor mu hiç?
okypcim her ikisini de kullanmaaldım canım ,bende bugün,migrostan.bebak acıbadem sütü,ve bebak acı badem kremi..benim cilt karma. ve sivilce olmaz ....bakalım benim gibi yolun yarısını geçenlerde, ne gibi farklar yaratacak senin şu mucize bebak ın...bu akşam yatmadan önce her ikisinide kullanacağım.... göz altına sürüyor musun bu arada,,bunları....bebak acı badem kremi ,yeşil.olan... nemlendiricisi yoktu ,bunu aldım..umarım nemlendiricisi ile aynı ayardır....
lentem doğru der Şenizcanim zaten kurbaga da defalardir ´´ kremi degil , aci badem sutu ´´ diyor .O zaten kremini tavsiye etmiyor .
biraz geri sayfalari da okuyun lutfen .
yurt disi icin bi cozum bulamadik ne yazik ki canimYurt disinda yasiyorum . nerden bulabilirim ben bu kremi
yardimci olursaniz sevinirim
hoscakalina
canım sütün nemlendirmesi yeterli geldiyse baska birsey kullanmana gerek yokacı badem sütünün nemlendiricisi de var, burda okumuştum biliyorum ama ben nemlendiriciyi almadım, yoktu aldığım yerde..olsaydı onu da alacaktım....ama şimdi sadece acı badem sütünü sürüyorum işte o zaman ayrıca nemlendiriciye gerek kalmıyor....süt, cildimi de nemlendiriyor..acaba ben fazla mı sürüyorum, siz bu ürünün ya da başka bir ürünün nemlendiricisine ihtiyaç duyuyor musunuz diye merak ettim ben de:uhm:
merhaba tatlımşu an la roche posayın nemlendiricisini kullanıyorum aslında memnunum ama fiyatı 33 milyon.2 ayda falan bitiyo.acaba bn de mi bebak kullansam diyorum ne dersiniz arkadaşlar?herkes o kadar övmüş ki merak ettim açıkcasıfisfisfis cildim normalde yağlı ama şu an tretin kullandığım için kuruyo.sivilce yapar mı acep bu bebak
kızlar acil cevap bekliyorum arkadaşım kullandı bunu henüz çok yeni yani 3 gündür kullanıyo fakat cildinde kırmızılıklar olmuş bunun sebebi ne olabilir acaba sizde oldumu ilk kullanmaya başladığınızda onun cildide karma sayılır lekeler var yara izleri gibi böyle bu kırmızılıklar neden olmuş olabilir???
kızlar bende biberiye sabunu ve aci badem sütünü alıcam. önce nemlendiricisiz bunları bi deniyim diyorum, gerekirse nemlendiriciyi alıcam. benim cildim karma, yani özellikle kış aylarında yanaklarıma nemlendirici sürmeden asla olmuyo heleki banyodan çıkınca yada soğuk havadan gelince ama t bölgemde yağlı ve gözeneklerim açık. o yüzden şimdilik nemlendiriciye gerek yok heralde yada sadece yanak bölgesine mi sürsem? ay neyse ya alıyım kullanıyımda sizi gelişmelerden haberdar ederim.
canım şayet tek başına bebak acı badem sütünü kullandıysan ve buna rağmen yaglandıysa cildin yaglıya dönük demektirbulunuyor arkadaşlar, ben de ilk başta bulamam sandım ama çok yerde satılıyor, benim cildim yağlı değil, karma ama bu bana iyi gelmedi....ilk sürmelerimde eşim cildimin parladığını falan söyledi çok hoşuma gitti ama cildimi yağlandırdığını hissettim, ben de vücudum için kullanıcam....
üstteki yorum sizin için de geçerliBenim cildim normal ama bana iyi gelmedi yağlandırmaktan başka hiç bir işe yaramadı ben pahalı kremlerime döneyim izninizle :1closedeyes: yine de paylaşım için teşekkürler..
canım kayısı sabunu da doğru bi tercihbende 1 hafta önce aldım bebakımı.biberiye sabunu yerine kayısı sabunu aldım. for you da birçok sabun çeşidi vardı kayısı sabunun üstünde hem yüz hem vücut için olduğu yazıyordu o yüzden diğerlerini almaya tereddüt ettim yüzüm zaten çok hassas olduğu için.
3 gün kullandım bir değişiklik olmadı.sonrada hasta oldum halsizlikten uygulayamadım.biraz şevkimde kırıldı açıkçası çünkü başkasına süper gelen bir ürün bende genelde pek etki etmez bebaktan herkes memnun kalınca bende baya ümitlenmiştim. ama yeniden başlayıp uzun süre kullanıcam umarım bu sefer işe yarar..
cildiniz yağlı ise kesinlikle biberiye sabunu (bal sabunu da olabilir) ile beraber kullanınmrb bnm cildim yağlı acaba ii gelrmi bu bebak bna aslında almak istiorum ama bu seferde yüzümün dha kötü olmasından korkuorum cildi yağlı olup kullanan varsa memnun kalıp kalmadıınızı yazarsanız sevnrma.s
bu sıra çok yaglı yemediyseniz şayet lütfen bal sabunu ile birlikte kullanmaya başlayin bebak'ıben de çok memnundum ancak 4 tane sivilce çıktı yüzümde acaba bundan mı anlamadım ya senağlama tam aradığımı buldum dedim çünkü çok rahatlatıyor yüzümü.devam edeceğim bakalım kullanmaya umarım bebakten değildir sivilceler
temizleme sütü ile nemlendirici aynı şey değildirbende burdan duyduğum için bebak aldım bgn bi temizleme sütü bide nemlendirici ama ikiside aynı şey mi acaba?? bnm cildim genelde kuru nemlendirici olarak clinuque kullanıordum temizlerken neutreginatonik olarqk da gülsuyu.. cildim genelde sorunlu değil ama özellikle burnumda göznekelerim çok geniş we içi yağ dolunapıcam ki ben bebak ii gelir mi??
benım cıldım karma bebagı alıp bıberıye sabunuyla beraber kullanmak ıstıyodm ama o sabundan bulamadım gurbaa prenses acaba baska bı sabun onerebılırmsın tatlım.bıde karma cıltlı olan arkadaslrm bu yontemı denedıyseler ve sonucunu paylasabılırlerse cok sevınırım.
canım bunları duyduguma cok sevindimcevabın için teşekkürler canımm
süt oldukça iyi nemlendirme konusunda ki kayısı sabunuyla da oldukça iyi bir kombin oldu 2 gün oldu kullanmaya başlayalı ve cildim resmen düzeldi!!
kızarıklıklar gitti yolduğum yerlerden kalan kabuklar döküldü
hem de yumuşacıkk yaşasıın Prenses çok teşekkürler annem de doğal ürünler kullanmaya başladığım için çok sevindi yaşım daha biraz ufak da the body shop a bile süpheyle yaklaşıyordu ama şimdi içi rahat
işte bu topiğin en keyifli yanı bugurbaacım geçen hafta resmini koyduğum krem vardı ya ondan ellerim için kullandım. o kadar yumuşak oldu ki anlatamam. temizlik takıntımdan dolayı elimi günde 50 kez sabunlamama rağmen sabah bir kere sürsem akşama kadar ellerim yumuşak. sütünü henüz alamadım malesef.
canım est.Gurbaacım defalarca Bebak için tşkkür ettim sana.Şimdide bişey isticem senden cvplarsan çok mutlu olurum.ßurda bu konuya hakim olarak tek sana güveniyorum.Hangi sabunun neye yaradığını soyle kısaca yazabilirmisin ? bide lekeler için fln bi sabun varmı krem kullanmak istemiorum.cevaplarsan cokk mutlu olcamm !
benim de cildimde muazzam bir parlama ve yenilenme oldu ancak hala sivilce çıkıyor ya ofçıldırcam 1 ay oldu herhalde kullanalı hala küçük pıtırcıklar geçmiyor.bi de aksil adım onlar için ama her gece bi onu sür bi onu cildim kötü olacak korkuyorum.
bununla ilgili bi çok kez açıklama yaptim tatlim.ben de aldım bebak ama bir türlü düzenli kullanmaya başlayamadım cildimi yağlandırır diye korktum açıkcası.karma bi cildim var.
Yeni farkettim bu konuyu
Baya geç kalmışım sanırım.
Çok fazla sayfa var hepsini okumak zaman alır zaten sıkılırımda:)
Ben cildimi anlayamadım açıkçası bazen yağlı oluyor bazende kuru...
gözeneklerim biraz açık ve burnumun üstünde siyah noktalarım var.
Merak ettim biraz sayfalara göz attım çoğu kişi memnun ama tamamına bakamadığım için diğer yorumları bilmiyorum...
Merak ettim ve almaya karar verdim bakalım bende nasıl bi etki göstericek.
ben de kullanıyordum ama hiç sivilcem olmadığı halde alnım sivilce doldu, ara verdim, benim cildim yağlı belki ondan fazla geldi
canım gurbik burda olmadığı için bebaktan memnun kalan biri olarak ben biraz yardımcı olmaya çalışayımkaydirigubbakcemile5yaaa arkadaşlar 2 3 gündür bebak kullanıyorum ama çok korkuyorum yüzümde lekelenme yada tüylenme yapar mı diye zaten annem ve babamda çok kızıyolar hewr duyduğunu yzüne sürme diye
bende korktum açıkçası bide dudak çevremde 5.6 tane sivilce çıktı lütfen beni bilgilendirin bu konuda kulllananlardan yardım istiyorum.....
gurbaa prenses sana çok teşekkür ederim.. tek bi sütle hem nemlendirme hem temizlik gerçekten şahane.. cildim parlıyo ve beyazlıyo yihuuu
bi de sana bişi sormak istiyorum sigara kullandığım için baya beyaz tenli olmama rağmen yüzümün rengi sararıo mu desem esmerleşio mu desem bi acaip.. bunu önlemek için bebak dışında bir tavsiyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?