Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebe confort oto koltuğu kullananlar bi bakarmısınız

esperanzaa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
2.699
661
363
slm kızlar,
bebeğim için bebe confort loola bebek arabası almıştık oto koltuğu olarak da creatis fix.. oto koltuğunun içi fazla derin gibi, bebeği yerleştirdiğimizde beli kambur gibi oluyor resmen ve hiç rahat edemiyor ağlıyor, durmak istemiyor içinde. bir türlü kullanamıyoruz ne yapsak bilemiyorum..bu oto koltuğunu kullanan arkadaşlar sizde de böyle sorunlar oldu mu nasıl kullandınız bu ürünü??

slm kızlar,
bebeğim için bebe confort loola bebek arabası almıştık oto koltuğu olarak da creatis fix.. oto koltuğunun içi fazla derin gibi, bebeği yerleştirdiğimizde beli kambur gibi oluyor resmen ve hiç rahat edemiyor ağlıyor, durmak istemiyor içinde. bir türlü kullanamıyoruz ne yapsak bilemiyorum..bu oto koltuğunu kullanan arkadaşlar sizde de böyle sorunlar oldu mu nasıl kullandınız bu ürünü??

hayırlı olsun bende bebeconfort lola aldım ama anakucağı almadım.bende arabann içine bel destek yasığı almayı düşünüyorum.bir araştır istersen belki işini görebilir..

hayırlı olsun bende bebeconfort lola aldım ama anakucağı almadım.bende arabann içine bel destek yasığı almayı düşünüyorum.bir araştır istersen belki işini görebilir..

teşekkür ederim, bi araştıriim o zaman...
herkes bebişlerini rahat rahat taşırken çok imreniyorum. bir türlü kullanamadık şu oto koltuğunu... altına destek koymayı denedik aslında ama o zamanda çok eğimli oldu.

ben de bebe confort loola up bebek arabası aldım ama oto koltuğunu maxi cosi almıştım uyumlu olduğu için. Creatis rahatsız görünmüştü gözüme :S

sırtını destekleyerek bişeye benzer hale getirdim sanki ama çok dar bir anakucağı gerçekten. iyiki almamışsın. bize alırken seçenek sunulmamıştı. bu arabanın oto koltuğu budur deyip onu verdiler..:19:

Back
X