- 5 Ekim 2016
- 479
- 557
- 18
- 33
- Konu Sahibi pembebalonn
-
siz işten çıktığınız anda oluyorsunuz -2500ya arkadaşlar bana kötü niyetli diyorsunuz da bu düzen zaten uzun süredir böyle gidiyor ben bugüne kadar hiç dert etmedim aksine belirttiğim gibi 500 gözüme az geliyorddu acaba 700 falana mı çıkarsam deyip kaynıma veriyordum bazen..
sadece çevremde hiç kimse babanesine annanesine para ödemiyor arkadaşlarım bana salak muamelesi yapıyor ister istemez zoruma gitti.. kazandıgının yarısını eşinin ailesi yiyor hiç çalışma daha iyi dediler.
bende hatalı olan ben miyim acaba diye kendimi sorgular oldum.
bebekten çok çok fazla destek olamadık yenie vliydik borçlarımız vardı.
Kendi kendinizi doldurmayın.. kadın hem çocuğunuza bakıyor hem yemek yapıyor...ihtiyacı olmasa almazdı bence. . Hem minnette etmemiş olursunuz, yarın birgün ben senin çocuğuna baktım derse parasıyla baktın dersin..
Bence o içine fesatlık tohumları ekmeye çalışan arkadaş müsvettelerinden uzak dur. Belki de senin işten ayrılmanı istedikleri için seni dolduruşa getiriyorlar. Art niyetli insanlara evinizde olan herşeyi anlatmayın bence.ya arkadaşlar bana kötü niyetli diyorsunuz da bu düzen zaten uzun süredir böyle gidiyor ben bugüne kadar hiç dert etmedim aksine belirttiğim gibi 500 gözüme az geliyorddu acaba 700 falana mı çıkarsam deyip kaynıma veriyordum bazen..
sadece çevremde hiç kimse babanesine annanesine para ödemiyor arkadaşlarım bana salak muamelesi yapıyor ister istemez zoruma gitti.. kazandıgının yarısını eşinin ailesi yiyor hiç çalışma daha iyi dediler.
bende hatalı olan ben miyim acaba diye kendimi sorgular oldum.
bebekten çok çok fazla destek olamadık yenie vliydik borçlarımız vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?