Arkadaslar 10,5 aylik bebegim var ilk bebeğim benim canim kizim. Dogumum acil sederyanla gerçekleşti evimiz küçük olduğu için eşimle yalnız baktık. Annemin yemek yardımı oldu ilk 1-2 ay eşim gidip alirdi. Kv yakın ama mesafeliydik oyuzden pek yardımı olmadı. Niye kimse yatılı kalmadı derseniz biri kalsa öburude isticek o darilicak o gucenicek tarzı şeyler olucakgiki o dönem herkes lojusaydi zaten ve bende doğum sonrası depresyonla beraber dahada alingandim oyuzden çok görusmedim.
Sorum şu, nasıl yetisiyorsunuz? Bebegim
Hareketlendi iyice ve heeyerde etrafımda. Camasir sepeti her hafta full tasiyo, evi bk göturuyor
robot süpürge var ama onu kullanmak için herseyi kaldırmam gerekiyor onuda bebekle yapqmiyorum. Bebegim gündüz şekerlemelerde her kucağımda veya yanımda veya bebek arabasıyla yürüyüş yaparken uyuyor. Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama yetmiyo.. Anca kizimin camasirlarina birde hızlıdan 2 makina anca yetiştiriyorum , alışveriş, yemek ve kızım çok hareketli olunca dahada yorgun olmaya başladım… hergun gidiyoruz yürüyüşlerle , haftada 1-2 başka bebeklerle oynamaya yoksa baş edemiyorum . Kendim haftada 2 gün bi 1-2 aaat spora gidiyorum eşim bakaeken. Yemek yaparken 2 gun yeticek kadar yapmaya çalışıyorum..
Eskiden çamaşır vs bebek olsada yapiyodum kolaylıkla şimdi yalnızken imkansız..
Kv bazen diyo götueuyum 1 saat fln diye cesaret edemiyorum açıkçası, sürekli yorgun bitkinim. Güçlü ve pozitif olmaya çalışıyorum bugünler geri gelmicek ama yok olmuyo..
Böyleyse 2 çocuk nasıl düşünücem
4-5 ay sonra tekrar çalışmaya başlıyorum Ozaman eşim kızımla kalicak yaza kadar…
Erkan göstermiyorum.
Spor gecmisim var ve o 2 gün sporada giymesem kafayi yerim heralde :)
Sorum şu, nasıl yetisiyorsunuz? Bebegim
Hareketlendi iyice ve heeyerde etrafımda. Camasir sepeti her hafta full tasiyo, evi bk göturuyor
Eskiden çamaşır vs bebek olsada yapiyodum kolaylıkla şimdi yalnızken imkansız..
Kv bazen diyo götueuyum 1 saat fln diye cesaret edemiyorum açıkçası, sürekli yorgun bitkinim. Güçlü ve pozitif olmaya çalışıyorum bugünler geri gelmicek ama yok olmuyo..
Böyleyse 2 çocuk nasıl düşünücem
4-5 ay sonra tekrar çalışmaya başlıyorum Ozaman eşim kızımla kalicak yaza kadar…
Erkan göstermiyorum.
Spor gecmisim var ve o 2 gün sporada giymesem kafayi yerim heralde :)
Son düzenleme: