Sacmalardan seçmeler bu nasil iskızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
çünkü kocasıolmadannefesalamayangillerden konu sahibi.
üstelik lisans mezunu karı koca.
amin inşallah biz de evlatlarımız da sınanmaz.Ben hiç tahammül edemiyorum dilerim Allah bu konuda sınamaz beni
çünkü kocasıolmadannefesalamayangillerden konu sahibi.
üstelik lisans mezunu karı koca.
Büyük konuşmayayım ama beni saymayıp 9 ay karnımda taşıdığım evladımın adını kendi başına koymaya kalksa yüzüne karşı hakkımı helal etmiyorum sana deyip çeker giderim bebeğimle...kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
belki de olmuşumdır haberim yok..neymiş efendim 20 dk surat yapmışım suratımı düzeltmeye çalışmış ben devam etmişim kendisi yapıyor şimdi aynı şeyikuserse kussun ya bu ne boyle cocuk gibi her seye trip her seye kavga. Hem suclu hem güçlü.
Tabiki ben koyucam cocugun adini de sende.
Surekli senin nazini mi cekicem de.
Kanser eder bu adam insani
Ya usandım artık yemin ederim ..bak tamam ne isim istiyorsan bırak bari söyle ne olduğunu diyorum bakayım ne tepki verecek diye..onu da söylemiyor..sonra dönüp dedi ki olmayan birşeyi ben sana nasıl söyleyeyğm..e bulmadıysan ne diye 8 aydır benş söyletiyorsun dedim ses yok..git ne yapıyorsan yap ne bırakıyorsan bırak dedi şuan bğtğn suçlu benimanlamıyor musun cidden?
kendisi ruh hastası olduğu için sana psikolojik şiddet, işkence uyguluyor. hepsi bu.
Kendimi gayet güzel ifade ediyorum ama adam karşısında herşeye susan surat asmayan birini istiyor bu konıda bile 20 dk suratım düştü ne hale geldiknasıl düşünüyor beyni nasıl işliyor bilinmez ama davranışları normal değil
bu süpriz olabilir ama kötü bir süpriz acaba kendinizi yeterince ifade mi edemiyorsunuz
ilginç bir durum
ne kadar tatlısın ne kadar düşüncelisin..o adam böyle şeyleri düşünmez..böyle bir konuda sürpriz biraz cesaret isteyen birşey. kimlige yanlış yazılan tek bir harfi bile değiştirmek için mahkeme yolu görünürken sizi mutsuz edebilme ihtimali olan bir konuda işiniz zor gibi geldi.ama olaya şu açıdanda baktım sizin isimlerinizden karma bir isim buldu bunun içinmi sürpriz diyor yada sizin istediğiniz bir isim vardı o istemiyordu sizin ismi koymaya karar verdi ondanmı sürpriz diyor.....bunların dışındaki bir sürpriz bu bilinçaltıyla seveceğiniz bir isim bile olsa size itici gelecek inancındayım
20 dk nedir ki sırf bu yüzden bile adamı kapının önüne koyacak insan tanıyorumKendimi gayet güzel ifade ediyorum ama adam karşısında herşeye susan surat asmayan birini istiyor bu konıda bile 20 dk suratım düştü ne hale geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?