- 2 Ağustos 2013
- 37.303
- 121.186
- 798
Hah ,benim merak ettiğim de bu işte.Ayni şeyi anneanne yapsa burda bu konu açılmazdi bile.Ilerde ben de babaanne olunca nasıl davranmam konusunda aydınlanıyorum bu konuları okudukçaAgIni yuzunu yalayip opse daha mi iyiydi kokluyomus kadin iste napsin. Siz de istiyosunuz ki ben dogurdum kmse dokunmasin. Benim ailem sevsin ama kocaminki asla yaklasmasin
Bu bir şey degil yine ,hijyen dolayısıyla bir rahatsızlık hissetmiş konu sahibi.Benim ablamın gelini ,bebeğe iki metre uzaktan baktiriyordu ,o da müsait oldugu zamanlarAy seviyolar iste herseyede bir kulp takmayin yok oglumunda sevmediginden eminim yok stres oluyor ya belki sizin stresiniz geciyodur hani anneninkini hep hissederler ya. Daha yeni dogmus zamanla azalir koklamalar abartili sevmeler merak etmeyin ve bahane aramayin ya. Burdaki tum annelermi buldumcuk benim etrafimda hic boyleleri yok
Aynen öyle işte en güzel yorumAnneniz koklayarak sevse sinir olmazdınız eminim.
Biri dun kayinvalidesinin bebek arabasini kullanmasindan rahatsiz olmustuÖpme bitti koklmaya da laf eder olmuşlar yakında bebeğime dokundu diye konu açar bu yeni gelinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?