Sen neler yaptın gece-gündüz farkını öğretirken ?
uyutmayı istediğim saatte ışığı kapattım çok kısık bir gece lambası taktım..hiç konuşmadım..ağlarsa konuşmadan sakinleşitrdim..şiiiiiht gibibilmiyorumkismile sabah ta gürültülü bir karşılama yaptımm..bu kadar..şimdi ışık sönünce uyuyacağını anlıyor..
kılzar bebekleriniz kaç kilo?benim kız 10 günde 200 gr almış doktor iyi diyor..çok hareketli olması kilo almsını englemez diyor..ne iş anlmadım ben
Ek gıdalara başlama konusunda birşey söyledi mi ? Geçen ay gittiğimizde doktorumuz bebek bir ayda 750 gr.kilo aldığı için "bir ay daha sadece anne sütüyle devam et" demişti, yani az bulmuştu kilosunu... bilmiyorumkismile
canım bana da öyle dedi doktor ek gıdaya 1 ay sonra geçersin dedi..zaten 5.ay bitecek doğal olarak 6 ay bittiğinde başlıcaz sanırım bi değişiklik olmazsa..bu arada ayda 750 gr çok iyikaydirigubbakcemile2
yaa sinirlerim çok bozuldu sağlık ocağıını dinleyip geceleri emzirmedim uykusu bölünmesin diye çocuk az kilo aldı..yaaaani neymiş çok uyku da iyi değilmişboshayallersmile
Bence çocuğu geceleri uyandırma emzirmek için çünkü zaten çocuk acıktığında uyuyamaz kendiliğinden uyanır..Sen hiç uykusunu bölme..Mesela benimki acıktığında hemen uyanıyo...Düşünsene karnı aç olan çocuğu istesende uyutamazsın...delikafadulden
Mrb kızlar bende 5 haftalık hamıleyım 15 eylul gibi olucak dogum inş.... benım yavrumda başak burcu olucak böyle giderse ama beni korkuttunuz ya
kılzar bebekleriniz kaç kilo?benim kız 10 günde 200 gr almış doktor iyi diyor..çok hareketli olması kilo almsını englemez diyor..ne iş anlmadım ben
canım bana uykusunu bölme dediler ya çocuk 7-8 saat uyuduboshayallersmile o nun uyanmasını beklerseeeeeekkk..2 ay böyle devam ettik gram gram aldı..kilosu kadar uyurmuş uyuyoda o kiloda kalacak sonra hepmafoldumben walla artık uyandırıyorum ben
Mrb kızlar bende 5 haftalık hamıleyım 15 eylul gibi olucak dogum inş.... benım yavrumda başak burcu olucak böyle giderse ama beni korkuttunuz ya
7-8 saat aralıksız uyuyorsa haklısın uyandırmakta...Benimki en fazla 5 saat uyuyor aralıksız, daha sonra uyanıyor emmek için..Zaten 7-8 saat beklersen sütünde azalır git gide...guclubacismile
maaşallah kızına kilosu iyi.
dediğin gibi sütüm azalmaya başlamıştı uyandırınca akmaya başladı çok farkettikaydirigubbakcemile5
gece emzirmeye kalkınca çok su içiyorum canımboshayallersmile sahi kızın hala geç mi yatıryor?bir arkadaşıma humana iyi geceler çayını önerdim(bu arada biz kullanıyoruz yazmayı unutmuşum)çok fayda ettiğini söylüyor.uykuya erken dalıyor sonra uyanıyor ama emip yatıyor tekrar diyor.bir dene istersena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?