Sözde kaynanası bakıcaktı yan çizdi. Şuan bakmam diyor. Ablam bilinçli bir anne. Kocasının maasıyla geçinmesi zor. Ablam mecbur çalışıcak. Çok agır konuşuyorsunuz fikir almak için açtım. Ablam bu çocugu ne kadar çok istedi tedaviyle oldu. Ablam olgunda biri Allah kimseyi çaresiz etmesin. Uslubunuz çok yanlış. Keyfinden bu durumda değil. Oda ister evinde oturup çocugunu büyütmek ama mecbur durumda. Kimin ne yasadıgı bilmeden bence böyle tepkiler vermeyin
Uzmanliginiz nedir? Hangi bilgi birikimi veya yasanmislikla dogru bulmuyorsunuz?18 aylık çocukla 6 aylık çocuk bir değil. Bağlanma döneminin sonuna gelmiş sizin bebeğiniz, konudaki bebek henüz başında. Arada koskoca 1 yıl var ve psikososyal gelişim açısından bu yaşlarda bir yıl çok çok büyük bir zaman aralığı. Konudaki bebek 18 aylık olsaydı denenebilir derdim ben de. Ki onda bile yarım günden fazlasını doğru bulmuyorum ben mecburiyet yoksa 2,5 yaşa kadar.
İnanın bu yorumu yapabilmek için uzman olmaya gerek yok..Uzmanliginiz nedir? Hangi bilgi birikimi veya yasanmislikla dogru bulmuyorsunuz?
Ben öğretmenim.Uzmanliginiz nedir? Hangi bilgi birikimi veya yasanmislikla dogru bulmuyorsunuz?
Uzmanliginiz nedir? Hangi bilgi birikimi veya yasanmislikla dogru bulmuyorsunuz?
kres asgari ucret ustu istiyor soyke emin biyere birakacaksaniz eger. suncacik cocuk nasil krese gitsin.Merhaba ablamın bebegi oldu şuan doğum izninde. Çalışan bir bayan tüm gün işte olucak. Kaynanası bakabilecek durumda değil. Ablamın yası 34 ikinci çocuga kadar çalışmak istiyor. Kreş önerirmisiniz bebekken. Bakıcı askeri ücret altı istemiyor. Birde güvenilir bulmak zor. Kreşe gönderebilir mi bebek çok küçük ablamda özel sektörde çalışan bir bayan.
Kizimi krese gondermeden 2 pediyatriat 3 tanede pedagogla gorustum. Simdiye kadar cocuk gelisimi ile ilgili okudugum kitap sayisi yabancilarda dahil 150 yi gecmistir. Yinede kalkip olmaz cocugaa zararli. 3 yas oncesi uygun degil deme haddini kendimde gormuyorum.İnanın bu yorumu yapabilmek için uzman olmaya gerek yok..
Zaten bir kaç tane uzman görüşü dinleseniz, yada birkaç pedagojik kitap okusanız bu kanıya varırsınız.
iyi de bebekleri kabul eden kreşler zaten bakıcı kadar para istiyor...Arkadaşlar kız burda konu açmış fikir soruyor ,sizin gibi düşünmek zorunda mı,hemen taşlamaya başlamışsınız .Bütçesi el vermiyorsa nasıl bakıcı tutacak yada belki sonradan işleri bozuldu çalışmak zorunda ve çıkar yol arıyor .Ayrıca bakıcı tutulduğu takdirde sigortası ile birlikte maliyeti 2750tl oluyor ,bunu hesaplamaya da çalışıyor olabilir .
Bu arada 6 aylık alan kreş bulunduğunuz yere göre olabilir ancak çok iyi araştırmanız lazım çünkü bakımı gerçekten zor olabilir .Benim bebeğim 20 aylık başlattım ,didik didik kontrol ediyorum hergun .
Hayir degil. Acikogretimden cocuk gelisimini bende okuyorum. Ama sizin gibi kesin yargilarda yine bulunmuyorum. Cani isteyen herkes okuyor zaten bu bolumu. Uzman bir pedagog degilseniz boyle bir yargiya varamazsiniz. Kaldiki pedagoglar bile boyle bir yargiya varmiyor. Her cocuk.kendine hastir bireysel degerlendirilmelidir diyor.Öğretmenim, çocuk gelişimi eğitimi de alıyorum. Uygun mudur?
Tabi askeri ücret altı istemez çünkü öyle bir ücret yok. Asgari ücret oMerhaba ablamın bebegi oldu şuan doğum izninde. Çalışan bir bayan tüm gün işte olucak. Kaynanası bakabilecek durumda değil. Ablamın yası 34 ikinci çocuga kadar çalışmak istiyor. Kreş önerirmisiniz bebekken. Bakıcı askeri ücret altı istemiyor. Birde güvenilir bulmak zor. Kreşe gönderebilir mi bebek çok küçük ablamda özel sektörde çalışan bir bayan.
Dertleri bakıcıya güvenmemek değil ki, para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?