Arkadaşlar merhaba benim 10 aylık bir oğlum var ve 2.ye hamileyim bebeğim 4 aylık daha yeni öğrendim sayılır aranızda benim gibi olanlar varmıı neler yapıyorsunuz benm oğlum emekliyor ve hiç yerinde durmuyor dinlenemiyorum sizneler yapıyorsunuz...
bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu
benmde bi oğlum daha olucak inşallah bn pek hareketlerini hissetmiyorum siznki nasıl bide hangi şehrdesiniz bn bursadaym
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ben bu hafta baya bir hissetmeye başladım canım hareketlerini. bende bursadayım.hangi doktora gidiyorsun. önceki doğumun normalmi
benim oğlum da 18 aylık çok hareketli. ama ben 2. ye hamile miyim bilmiyorum. boşuna umutlanıyorum biliyorum ama yine de umut işte. Allah bağışlasın yavrularınızı kızlar. testte yapamıyorum. benim oğlum tüp bebek ti o kadar çok tek çizgi gördüm ki. hiç elim gitmiyor teste yaklaşık 1 ay geçti adetim.
Inşallah öyledir yoksa boşuna umutlanmış olucam.
Eee sizin nasıl geçiyo günleriniz bakalım. Ilk bebeklerde insan kendini dinleyebiliyo da 2. Ler daha zor geçer sanırım. Daha uyumaya alışmadan yine uykusuz geceler sizi bekliyo...
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ben bu hafta baya bir hissetmeye başladım canım hareketlerini. bende bursadayım.hangi doktora gidiyorsun. önceki doğumun normalmi
esentepe tıp merkezinde demet haytoğluna gidiyorum siz kime gidiyorsunuz bnm ilk doğumum sezeryan epidural olmuştum sizin ilk doğumunuz nasıldı ilk gebeliğimdeki doktorumu gidemiyorum ama çok masraflı olacağı için özelden gidiyordum jale gürlüler bakalım inşallah buda iyi geçer yalnız daha vüct tam kendini toparlmadğı için heralde benm çok ağrım oluyo bide oğlumda küçük onla ilgilenirkende yoruluyorum sırt bel bacak ağrım hatta sanki içten rahmim bile ağrıyo gibi oluyorabbim yeterki sağlık versin bebeklerimede banada:) sizede inşallahh
Arkadaşlar merhaba benim 10 aylık bir oğlum var ve 2.ye hamileyim bebeğim 4 aylık daha yeni öğrendim sayılır aranızda benim gibi olanlar varmıı neler yapıyorsunuz benm oğlum emekliyor ve hiç yerinde durmuyor dinlenemiyorum sizneler yapıyorsunuz...
merhaba kızlar
ben de katıldım aranızaadım GüL.. 27 yasındayım
benımde 11 aylık bır kızım varve 8 haftalık hamıleyım
dha 1 ay bıle olmadı ogrenelı yenı bebısım surprız yumurta olarak geldıkorundugumz haldee
aslında ben kızıma ıllakı bı kardes ıstıyodum ama planımda o 2 yasına gelınce denemek vardı
rabbım bole nasıp ettı bız de surprızımıze hosgeldın dedık mademm
baslarda gelgıtler yasadım tabı kızım cok kucuk ve ben onu tek basıma buyutuyorum dye
ama sonrdan ıkna oldum Allah dagına gore kar verırmıs..
ılk bebeklerımz kucuk ama olsun genc yasta ıkı cocuk annesı olucaz ıns tek hamlede buyutcez ıkısınıde...
benım gbı olanları okuyunca burdan dha bı cesaret geldı walla
varlıgınızdan guc buldum dyebılırım
burdan paylasalım deneyımlerımızı cok sevınırım ben
gırenler kendısını tanıtsın once olur mu
benimde epidural sezeryandı canım ilk doğumum.bende acıbademde aylin karahasana gidiyorum.ilk doğumdada ona gitmiştim.amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.benimde ağrılarım çok oluyor heralde arası çok az olduğundan dolayı
canım ağrılar normal bana doktorum demişti normal bi insanda çok daha fzla ağrın olucak diye rhimdeki dikşler tam kaynamış olmuyomuş hatta intaernette araştırdm aynı bzm gibi olnlarda bazen bebeği erken almak zorunda kalmışlar rahim dikşlerden yırtılmasın diye bakalım inşallah bi problem çıkmadan hayırlısıyla rabbim kucağımaz almayı nasip eder
Kızım 23 aylik ve ben yeniden hamileyim ilk öğrendiğimde cok üzüldüm ağladım ne yapacagım diye fakat alıştım şimdi kızım bana cok düşkün kucağımdan inmiyor ne yapacagım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?