merhaba kızlar
ben de katıldım aranızaadım GüL.. 27 yasındayım
benımde 11 aylık bır kızım varve 8 haftalık hamıleyım
dha 1 ay bıle olmadı ogrenelı yenı bebısım surprız yumurta olarak geldıkorundugumz haldee
aslında ben kızıma ıllakı bı kardes ıstıyodum ama planımda o 2 yasına gelınce denemek vardı
rabbım bole nasıp ettı bız de surprızımıze hosgeldın dedık mademm
baslarda gelgıtler yasadım tabı kızım cok kucuk ve ben onu tek basıma buyutuyorum dye
ama sonrdan ıkna oldum Allah dagına gore kar verırmıs..
ılk bebeklerımz kucuk ama olsun genc yasta ıkı cocuk annesı olucaz ıns tek hamlede buyutcez ıkısınıde...
benım gbı olanları okuyunca burdan dha bı cesaret geldı walla
varlıgınızdan guc buldum dyebılırım
burdan paylasalım deneyımlerımızı cok sevınırım ben
gırenler kendısını tanıtsın once olur mu
merhaba canım hosbulduk adını da yazsaydın keskeearkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :) bnde mutlu oluyorum bzm gibiler arttıkça ben 25 yaşındayım evlendikten hemen sonra hamile kaldım 3ay sonra bnm erken menopoz durumum vardı bu yzden segilimle acele ettik evlendik ve ilk denemede hamile kaldım şanslıydım rabbimn yardm etti düşünerken ne olucak diye 2.bebeğimede korunurken hamile kaldım:) allahımın bi mucizesi evet belki çok sıkıntı çekicez ama rabbim nasip etmiş bnde önce kabullenemedm fakat eşim çok seviince mutlu oldum şimdi bebeğii sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerinİ pek hissetmiyorum daha istiyorum başlasın kıpır kıpır olsun ekimde ayrıntılı ultrasona gidicem inşallah bi problem çıkmz bu arada sen nerelisin bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza allalım inşallah:)
hosgeldın canım..hayırlı olsun yenı bebısınKızım 23 aylik ve ben yeniden hamileyim ilk öğrendiğimde cok üzüldüm ağladım ne yapacagım diye fakat alıştım şimdi kızım bana cok düşkün kucağımdan inmiyor ne yapacagım bilemiyorum
aramıza hoş geldin canım.bakalım bu bebişin cinsiyeti ne olcak
Adım burcu ankaradayim 28 yaşındayım ben biraz daha sonra istiyordum ikinci bebişimi bakalım hayırlısı
hosbuldumm
cınsıyetını bnde cok merak edıyorumm babamız erkekten yana klasık..
bense yıne kız olsun ısterımıkı kızım olsun bolee hayırlısını versın rabbım erkegınde kızında
ben ıkısıne de varımm tabıı saglıklı olması kesınlıkle cınsıyetten oncekı ılk temennım
senın bellı olmustur tabı.. dur ben tahmın edeyım bı kızın var sımdıde erkek bebıs beklıyosun
bıldım mıı:44:
kımse cvp vermez dye tedırgındımm
ıyı barı gıren cıkan oluyo demek kı sevındımm bu duruma yenı topıgım bde burası olcek zıraa
memnun oldum burcubnde Afyondayım yakınız bırbırmıze komsu sayılırz senınle
hayırlısı tabı canım baksana hepımız planladıgımzdan once hamıle kalmısız
bu da demek oluyo kı 'planların ustunde bı plan var'
dogumun saatı sasmazmıs Rabbım bole uygun gorduyse vardr bı bıldıgı...
calısıyo musun?
merhaba canım hosbulduk adını da yazsaydın keskee
sanırım topıgın adını kaza kursunu zedeler koymalıyızhepımızın hıkayesı aynı surprızle gelmıs hep bebısler
sen sanırım 3 ay ondesın benden canım ben 2 aylık hamıleyım dha.. sımdı dusununce o gunler gelır mı kı dıyorum
nedense zaman gecmıcek gbı gelıyo
ıns sorunsuz bı sekılde merhaba dersın melegıne ayrıntılı ultrasonda
bebısının cınsıyetı ne canım??senın ılk bebegın yasına gırmıstr tabı dmı??
tanımak ıcın tekrar tekrar sorabılırım kusuruma bakma olur mu bırbırmıze alısana kadar olucak bolee
sen ıst.tensın sanırım.. afyon da yasıyorum canım ben buralı degılım ama tayınle geldık 1 yılı gectı
burdan guzel bı grup olup teker teker kucaklarımıza alalım ıns bebıslerımızı
canım ben elif bursadaym ben ilk oğlum 10 aylık kasımda yaşına giricek 4 aylık hamileym buna da doktor erkek dedi ama içimde bişey var sanki kzmış gibi bide 2014 şubat anneleri topiğini takip ediyorum orda cinsiyeti değişenler oldu acabamı diyorum tabi sağlıklı olsun en başı o
ah bu ağrılar sadece ben eşim olsak neyse uzanır dinlernirimde oğlumda hiç durmuyo kpır kıpr uyusun diye bekliyorum pekte uykuzum yok ben çalışmıyorum nerede çalışıyorsun ne iş yapıyorsun ben hamile evlenirken bırakmştım işi çok yoğundu snra iş bukldum hamile kaldım yne bıraktım :) doktorun başka neler diyor tavsiyeleri falan bn başka bi doktora gidiyorum ve daha 1 kre gittim o yzden zaten şaşkındım yeni öğrenmiştim hamile olduğumu o yzden pek doktora bişey soramadmbanada doktorum bu doğumda 40.haftayı beklemeyiz büyük ihtimalle dedi.riskli olduğu için.hayırlısıyla alalım inşallah bebişleirmizi.bugün alt tarafımda acı var.iş yerindeyim ve çok zor oturuyorum.
ah bu ağrılar sadece ben eşim olsak neyse uzanır dinlernirimde oğlumda hiç durmuyo kpır kıpr uyusun diye bekliyorum pekte uykuzum yok ben görebildiğim nerede çalışıyorsun ne iş yapıyorsun beevlenirken bırakmştım işi çok yoğundu snra iş bukldum hamile kaldım yne bıraktım :) doktorunproblem neler diyor tavsiyeleri falan bn başka bi doktora gidiyorum ve daha 1 kre gittim o yzden zaten şaşkındım yeni öğrenmiştim hamile olduğumu o yzden pek doktora bişey soramadm
işinn rahat olması çok iyi baban sağolsun:) ben süt içiyorum hergn oğlum için yoğurt mayalarkaen fazla yapıyorum bizde yiyiyoruz akşam yemeklerinde ceviz yoyorum kahvaltıda benmde aşı yaptırmam lazım ekimdede inşallah ayrntılı ultrasona gidicem herşeyn güzel gitmesi çok iyiy maşallah rabbim yardm eder bize:)Benimde kizim artik yurucek sanırım sürekli ellerinden tutup yurutmrmizi istiyor.benim isim rahat canim ben babamın şirketinde insan kaynakları departmanindayim gidebildigim zaman gidiyorum o yuzden sıkıntı yok :) kucagimda taşımamin zararı varmı kizimi diye sordum aniden yerden falan kaldirmadigin surece problem olmaz dedi.iç dikislerde sıkıntı yaşarmıyim diye sordum onun icin hic bir problem olmaz sadece 40.haftayı beklemeyiz dedi.demir ilacı verdi.sut iç bol bol dedi ama ben sut icemiyorum onun yerine ayran iç bol bol dedi.mayali sut ürünleri tüketmeye calis dedi lor yiyebilirsiniz dedi.doktorumun bana dedikleri bunlar canim.hersey gayet guzel ilerliyor dedi.20.haftada yaramış aşısı olmamı,kan tahlillerimi ve tiroit tahlillerimi yenilemeli istedi.22.haftada ayrıntılı ultrason istedi
işinn rahat olması çok iyi baban sağolsun:) ben süt içiyorum hergn oğlum için yoğurt mayalarkaen fazla yapıyorum bizde yiyiyoruz akşam yemeklerinde ceviz yoyorum kahvaltıda benmde aşı yaptırmam lazım ekimdede inşallah ayrntılı ultrasona gidicem herşeyn güzel gitmesi çok iyiy maşallah rabbim yardm eder bize:)
evet inşallah sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi iştahın nasıl ben evde olunca aklımda sürekli ne yesem kilo alımın nasıl diğer bebeğinde aldığın kiloları vermişmydinben süt hiç içmiyorum normaldede onun yerine ayran içiyorum,yoğurt yiyorum.hergün ceviz yemeye çalışıyorum bazen unutuyorum :) bende bayramdan sonra giricem ayrıntılı ultrasona.inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
evet inşallah sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi iştahın nasıl ben evde olunca aklımda sürekli ne yesem kilo alımın nasıl diğer bebeğinde aldığın kiloları vermişmydin
benimde iştahım bu aralar açılmaya başladı ama kendimi frenlemeye çalışıyorum 3,5 kilo aldım ben.eski hamileliğimdeki kilolarımın hepsini vermiştim.sen kaç kilo aldın.sen vermişmiydin kilolarını.
ben ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım:) 6 kilom kalmıştı 6 kilo fazlalığımla hamile kaldım zaten hamile olduğumu 1 - 1.5 ay önce öğrendim şu ana kadar 1 - 2 kilo anca aldım inşallah çok almam bu sefer birz tedirginim ilk gebeliğimde 80 kiloyla doğuma gitmiştim ayaklarım faln çok şişmişti 38 numara ayaklarım 40 numara olmuştu bakalım bunda inşallah öyle olmaz bnde frenlemye çalışıyorum kendimi ama çalışmayınca bide evdede ıvır zıvır şeyler varsa hep aklımda onlarda o yzden pek eve almak istemiyorum ama dayanamıyorumda naoıcam bilmem????
baya almışsın ilk hamileliğinde ben 12 kilo almıştım ilk hamileliğimde bakalım bunda kaç kilo alcam çok merak ediyorum.benim ellirmde ayaklarımda şişlik olmamıştı.inşallah bundaki kilolarda hemen gider :)
inşallah heralde bu sefer daha kolay gider 2 çocukla:) vitamin kullanıyomusn demir ilacı faln
inşallah benimde tek tesllim o :) kullanıyorum 2 sinide sen kullanıyomusun[/Q
bnde kullanıyorum decavit ve gynoferon kullanıyorum esentepe tıp merkezinde doğum yapan tanıdığın varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?