Bebeğim 2500 kg doğdu nasıl toparlıcam odemsiz 2300 lütfen cevap verin

Canım yaparsın sen. Geçen gün instagram 500 gram doğup hayata tutanak bebeklerle ilgili bir sayfa gördüm. Sütün yarasın. Süt olmazsa mama var. Hiç endişelenme

Ben de 2650 doğurdum hastaneden çıkarken 2430a düştü. Benimkinde de gelişim geri kaldığı için 38.haftada sezeryan oldum. Doktor dışardan daha hızlı gelişecek dedi öyle de oldu. İlk haftadan doğum kilosunu geçtik ve hızla toparladı. Boyu 46 cm. Baş çevresi 32 cmdi. İlk 2 ay olması beklenenin 2 katı gelişim göstererek kapattı arayı. Yapacağınız tek şey beslemek :) emziriyorsanız bol bol emzirin. Sütünüz yetmiyorsa mama takviyesine başlayın.

Bende şuan Aptamil prosyneo veriyorum peki neden sonra diğer pronutroya geçtiniz bide gaz damlası olarak hangisini önerirsiniz
Prosyneo ile tuvaletini zor yapıyordu zaten çok gazlı bir bebekti gaz damlası olarak bir çok şey kullandım ama hiçbiri fayda etmedi bizde doktor metsil vermişti oda fayda etmemişti

Benim bebeğimde 37+5 de doğdu son 1 hafta hiç kilo almadı 2760 doğdu. Kilolu doğan bebek sağlıklı oluyor diye biseyde yok. Doğum yaptığım sıralar da banada çok söylendi çok küçük çok zayıf diye ki evet küçük ve zayıftı teni buruş buruş kulakları dümdüz tırnakları yeni oluşmaya başlamıştı sakin kalmaya çalıştım ne kadar takmamaya çalışsamda tabi etraftan laf duyunca çokta sakin kalinmiyor haklısın ama duymamaya görmemeye gayret et. Ve zayıf Doğan bebekler daha hareketli ve çok çabuk toparliyorlar. Sarılık yoksa gündüz 1,5 veya 2 saatte bir gece de 2,5 veya 3 saatte bir mutlaka besle bebeğini. Kendinde sıcağa yakın duş al sıcak duş almak göğüsleri uyarıyor her fırsatta iyi bol bol su iç. Çok kısa sürede toparlandığını göreceksin. Gülerek büyütün bebeginizi

Prosyneo ile tuvaletini zor yapıyordu zaten çok gazlı bir bebekti gaz damlası olarak bir çok şey kullandım ama hiçbiri fayda etmedi bizde doktor metsil vermişti oda fayda etmemişti
Benim bebeğimde şuan tuvaletini yaparken zorlanıyor sıkıyor kıpkırmızı ediyor kendisini gaz damlasini da kullanılıyorum hala aynı bende mi değiştirsem sütü bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…