Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için keşke herkes sizin gibi olsa bunu söyleyenlerin hepside akraba güya hepsinin canı cehenneme artık sadece bebeğime odaklancam inşallah bir gün biz toparlandık diye yazarım buraya hepsinin ağzına da lafları tıkarızEve gelip olumsuz yorum yapanları kovun lütfen kendinizi yıprattığınıza değmez siz daha kilolusunu doyurun diyin sütün yok diye zorbalarlar alın siz emziren diyin herkesin bi fikri var akılları yok ama fikirleri var maalesef bi anneye bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok sütünüz yeterli geliyorsa toparlasın diye mama vermenize gerek yok canınıza yazık düşünmeyin elalem ne diyor diye sağlıklıysa bebeğiniz kilosu çok da dert değil ben eminim ki siz çok güzel bi anne olacaksınız ve bebeğiniz en kısa zamanda toparlayacakbiraz fazla sinirlendim kusura bakmayın
Bana şimdiden başladılar kilolusun sütün olmaz kilolusun çocuk küçük doğar zayıf olur diye hepsinin ağzına lafı tıkıyorum kimsenin hakkı yok benim doğurduğum emzirdiğim çocuktan kime ne çocuk benim çocuğum herkes haddini bilecekÇok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için keşke herkes sizin gibi olsa bunu söyleyenlerin hepside akraba güya hepsinin canı cehenneme artık sadece bebeğime odaklancam inşallah bir gün biz toparlandık diye yazarım buraya hepsinin ağzına da lafları tıkarız
Benim bebeğimede öyle demıslerdı..Neyse ek gıdaya bır gectık çocuk bır anda persentilin sınırına ulasmıs..Boy ,kilo yasıtlarının suan en irisi...Merhaba hanımlar 39 haftalık gebeydim bebeğimin gelişimi 35 haftayla uyumlu kaldı diye acil sezeryana alındım 2500 kilo 45 cm 32 baş çevresi ile dünyaya geldi baş çevresi normal mi gelenler gidenler çok zayıf küçük bir bebek diyorlar psikolojim alt üst oldu lütfen yardımcı olun bebeğimi nasıl toparlıcam
İlk 2 ay Aptamil prosyneo sonra pronutro 1 ile devam ettim evet 2 saatte bir verdim malesef çoğunluk mama içti sütümü sağıp 2 kez veriyordum sütümde gitmişti zaten emmediği içinİnşallah teşekkür ederim
Teşekkür ederimAllah bağışlasın ben bide mama veriyorum inşallah toparlar hemencecik dua edin lütfen
Sadece Aptamil ile mi beslediniz mamayı 2 saatte bir verip bebeğiniz öyle mi toparlamıştı kendisini Bir de aptamil'in hangi markası
Eğitim vermedim tuvalet iletişimi yaptık 12. Ayda 18. Ayda tamamen bezsiz bebek oldu ve bir kere sormadım cisin var mı diye kaçırmadi da hiç.Tuvalet eğitimi verdiniz mi emzirmeyi sonlandırmadan?
Artık piyasada ılmayan tuvalet iletişimi kitabını okudunuz mu? Yoksa başka bir kitap mıydı?Ef
Eğitim vermedim tuvalet iletişimi yaptık 12. Ayda 18. Ayda tamamen bezsiz bebek oldu ve bir kere sormadım cisin var mı diye kaçırmadi da hiç.
Hayırlısı olsun ama mama konusunda ne kadar vereceğinize çocuk doktoruna sorunuz kafanıza göre vermeyinAmin inşallah teşekkür ederim nasıl toparladı bana yardımcı olur musunuz mama verdiniz mi hangisi iyi kaç saatte bir vermem gerekiyor kaç ölçek bunları öğrenmeme ihtiyacım var herkes yarım kilo diye dalga geçiyor psikolojim alt üst oldu
İnsanlar derlerde derler. Kilolu doğsa çok şişman, zayıf olsa çok küçük boyu normal olsa az daha uzun olamamış diye diye bir sürü sıralanır.Merhaba hanımlar 39 haftalık gebeydim bebeğimin gelişimi 35 haftayla uyumlu kaldı diye acil sezeryana alındım 2500 kilo 45 cm 32 baş çevresi ile dünyaya geldi baş çevresi normal mi gelenler gidenler çok zayıf küçük bir bebek diyorlar psikolojim alt üst oldu lütfen yardımcı olun bebeğimi nasıl toparlıcam
Evet okudum Facebookta grup vardı ona da dahil.olmustum ama bizim süreç biraz farklı gelişti.Artık piyasada ılmayan tuvalet iletişimi kitabını okudunuz mu? Yoksa başka bir kitap mıydı?
12. aya kadar normal bezli miydi hep?
Hiç arada açıp bezsiz yaptırdınız mı?
Benim bebeğim de 3.100 doğdu 2.500 e düştü ememedi diye sonra hemen topladı üzülme dışarıdan gelen laflara kulak verirsek kafayı yeriz bazı insanlar ne dediğini bilmiyor saçma sapan konuşuyolarMerhaba hanımlar 39 haftalık gebeydim bebeğimin gelişimi 35 haftayla uyumlu kaldı diye acil sezeryana alındım 2500 kilo 45 cm 32 baş çevresi ile dünyaya geldi baş çevresi normal mi gelenler gidenler çok zayıf küçük bir bebek diyorlar psikolojim alt üst oldu lütfen yardımcı olun bebeğimi nasıl toparlıcam
Maşallah ne güzel ek gıdaya kaçıncı ay geçtinizBenim bebeğimede öyle demıslerdı..Neyse ek gıdaya bır gectık çocuk bır anda persentilin sınırına ulasmıs..Boy ,kilo yasıtlarının suan en irisi...
İnanın takmadım..Sağlıkla dogdu ya..Tişörtümün içine sokuyordum onu alnını alnıma koyarak koklardım minnağımı...Şimdi de ayrılmaz ikili olduk gece gündüz..
Şimdi de ay neydi o ilk doğdugunda minicikti bilmemne muhabbetleri yapanlar var böyle agzının ortasına şaplatmalı ama onların enerjisine inmiyorum...
Şükürler olsun ki sağlıklılar ve yanımızdalar...
Bende şuan Aptamil prosyneo veriyorum peki neden sonra diğer pronutroya geçtiniz bide gaz damlası olarak hangisini önerirsinizİlk 2 ay Aptamil prosyneo sonra pronutro 1 ile devam ettim evet 2 saatte bir verdim malesef çoğunluk mama içti sütümü sağıp 2 kez veriyordum sütümde gitmişti zaten emmediği için
6.ayda geçtikMaşallah ne güzel ek gıdaya kaçıncı ay geçtiniz
Maşallah gerçekten. Gizem Erbirer anlatıyordu youtubeda o kitabı.Evet okudum Facebookta grup vardı ona da dahil.olmustum ama bizim süreç biraz farklı gelişti.
Oğlum haftada 1 büyük tuvaletini yapardı ( tüm tahlil tetkik yaptrmstm normal bağırsak düzeni idi)
Ama yaparken çok ve sıvı şekilde yapıyordu kucağıma gelip bir gün oturma hareketi yapıp çıkınca rahat ettgni gördüm kucağıma gelmektense.
Klozete benzeyen lazimlik aldım ve büyük tuvaletini yapacgni bana anlatıyordu harektlerle ve lazimlga oturttum bezini çıkarıp ve öyle rahatça yaptı ki.
Sonra tuvaleti gelince hep ona oturdu. Ve ben bunun bilimsel bir temeli olabilir mi diye okuyunca " tuvalet iletişimi" ile tanıştım. Grupta ve kitapta yazinlrla yolumuza devam ettik. 1 gün bile zorlamadim. Kitap okuduk bazen lazimlikta, bazen emdi, oyucak oynadık derken fitratmzda olan şey zaten bu dedim.
18. Aya girince de tamamen kuru kalkıyordu ve tesadüf mü bilmyrm o ay gece emmeyi de bıraktı.
Grupları hala var diye biliyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?