Allah bağışlasın nasıl ilerlediniz benim ilk gebeliğim lütfen bana da yardımcı olun Aptamil kullanıyorum anne sütü de az veriyorum ne kadar bı sürede vermem lazım kaç ölçek şuan 11 günlüğüz33 haftalık doğum yaptım oğlum 1950 doğdu 3. Ayında diğer bebeklerle aynı kilodaydı hatta sonrasında baya tonbikti şimdi 1,5 yaşında 14 kg maşallah
Yaaa takılmayın kimin ne dediğine sağlıklıysa başka hiç bir şeyin önemi yok. Kız kardeşimin bebeği 2400 doğdu 400 de ödemdi. Şuan 7 aylık maşallah tosun gibi evet İlk zamanlar zayıftı ama toparladı zamanla.Merhaba hanımlar 39 haftalık gebeydim bebeğimin gelişimi 35 haftayla uyumlu kaldı diye acil sezeryana alındım 2500 kilo 45 cm 32 baş çevresi ile dünyaya geldi baş çevresi normal mi gelenler gidenler çok zayıf küçük bir bebek diyorlar psikolojim alt üst oldu lütfen yardımcı olun bebeğimi nasıl toparlıcam
Amin inşallah teşekkür ederim nasıl toparladı bana yardımcı olur musunuz mama verdiniz mi hangisi iyi kaç saatte bir vermem gerekiyor kaç ölçek bunları öğrenmeme ihtiyacım var herkes yarım kilo diye dalga geçiyor psikolojim alt üst olduBenim oğlumda 2680 gr doğdu hemencecik toparladı . Sağlıkla büyür inşallah
Ben mama vermemiştim onu bilmiyorum ama 2 saatte bir beslemek çok önemli. Benim oğlumda öyle minikti ki bez durmazdı poposunda . Zamanla toparlayacak hiç üzülmeyin sağlıklı olsun yeterAmin inşallah teşekkür ederim nasıl toparladı bana yardımcı olur musunuz mama verdiniz mi hangisi iyi kaç saatte bir vermem gerekiyor kaç ölçek bunları öğrenmeme ihtiyacım var herkes yarım kilo diye dalga geçiyor psikolojim alt üst oldu
Sütüm yetmiyor iştahım sıfır bişey yemiyorum ki süt olsumKüçük doğan bebekler iyi beslenince her ay 1 kg alıyor ilk 3 ayda. Sonra da akranlarını yakalıyorlar.
Neden sadece anne sütü vermiyorsunuz? Mama miktarını doktora sorun mutlaka.
Siz sadece 2 saatte bir emziriyor muydunuz emzirmeniz ne kadar sürüyorduBen mama vermemiştim onu bilmiyorum ama 2 saatte bir beslemek çok önemli. Benim oğlumda öyle minikti ki bez durmazdı poposunda . Zamanla toparlayacak hiç üzülmeyin sağlıklı olsun yeter
Bide mamayı hemen kendini toparlasın diye veriyorumKüçük doğan bebekler iyi beslenince her ay 1 kg alıyor ilk 3 ayda. Sonra da akranlarını yakalıyorlar.
Neden sadece anne sütü vermiyorsunuz? Mama miktarını doktora sorun mutlaka.
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah benim miniğimde toparlarYaaa takılmayın kimin ne dediğine sağlıklıysa başka hiç bir şeyin önemi yok. Kız kardeşimin bebeği 2400 doğdu 400 de ödemdi. Şuan 7 aylık maşallah tosun gibi evet İlk zamanlar zayıftı ama toparladı zamanla.
Anladım. Su için bol bol. Yemeye çalışın. En önemlisi bebekle ten teması yaptıkça ve o emdikçe uyarılacaktır ve sütünüz çoğalacaktır. Sağlıkla büyütün inşallahSütüm yetmiyor iştahım sıfır bişey yemiyorum ki süt olsum
2665 gr doğdu kızım. Her ay düzenli kilo aldı. Merak etmeyin. Kısa sürede büyüyorlar.Bide mamayı hemen kendini toparlasın diye veriyorum
Böyle üzülürseniz ne iştah olur ne süt zamanla toparlayacak kilo alacak annesiSütüm yetmiyor iştahım sıfır bişey yemiyorum ki süt olsum
Zayıf bebek hemen toparlar hiç merak etmeyin.Merhaba hanımlar 39 haftalık gebeydim bebeğimin gelişimi 35 haftayla uyumlu kaldı diye acil sezeryana alındım 2500 kilo 45 cm 32 baş çevresi ile dünyaya geldi baş çevresi normal mi gelenler gidenler çok zayıf küçük bir bebek diyorlar psikolojim alt üst oldu lütfen yardımcı olun bebeğimi nasıl toparlıcam
Haklısınız ama ben napayım bir değil ki hepsi aynı şeyi söylüyor sanki ben isterdim böyle olsunBöyle üzülürseniz ne iştah olur ne süt zamanla toparlayacak kilo alacak annesi
Kilosu o kadar kötü değil. Önce sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. Sağlıkla büyütün
Kendi anneme bile dedim ben sormayınca bir şey söyleme diye.Haklısınız ama ben napayım bir değil ki hepsi aynı şeyi söylüyor sanki ben isterdim böyle olsun
Sağolun Allah razı olsun denicemKendi anneme bile dedim ben sormayınca bir şey söyleme diye.
Annesiniz artık lafi yapistrn usturpla.
Hep kafanzda şunu hayal edin ohh sütüm bol bol şifa dolu yavruma şifa olsun. Emzirirken de Allah'ım şükürler olsun sütümü bol bol şifalı yaptın diye derdim ben.
Bol su ve ılık duş da emzirmek istiyorsnz iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?