Bebeğim 2500 kg doğdu nasıl toparlıcam odemsiz 2300 lütfen cevap verin

Takmayın kafanıza bu söylediklerinize maalesef hepimiz maruz kaldık hiç umursamayin stres yapmayın düzenli yemeğinizi yiyin sütünüz artsın sık sık emzirin bebeğiniz kilo almaya başlayınca mecbur susarlar

Benim büyük oğlum da 2500 gram 46 cm doğdu. El kadardı öyle üzüldüm ki. Doktorlae hep zayıf doğanın daha çok büyüdüğünü söylüyordu. Meme ile çok kilo aldı. Sonra hep kilolu bebek oldu. Şimdi 7 yaşında zayıflatmaya çalışıyoruz. 40 kg 132 cm kocaman oldu yavruşum ortanca oğlum 3300 doğdu ama küçük kaldı. Yani üzülmeyin derim. Bol bol emzirin.

Benim kızımda 2550 dogmustu nolcakkı toparlanır

İnşallah teşekkür ederim

İnşallah teşekkür ederim
Teşekkür ederim Allah bağışlasın ben bide mama veriyorum inşallah toparlar hemencecik dua edin lütfen

İnşallah teşekkür ederim
Teşekkür ederim Allah bağışlasın ben bide mama veriyorum inşallah toparlar hemencecik dua edin lütfen
Bende aptamil kullandım 2 saatte bir 60 cc veriyordum ilk 1 ay daha sonra arttırdım bebeğin durumuna göre sizde arttırırsınız çok fazla vermeyin kusuyorlar çünkü doyduğunda anlarsınız zaten
Sadece Aptamil ile mi beslediniz mamayı 2 saatte bir verip bebeğiniz öyle mi toparlamıştı kendisini Bir de aptamil'in hangi markası

1900 dogdu oğlum 35 haftalık. 32 uyumlu :) üstüne kıyafetlerı çuval gibi oluyordu. 1 ayda cok guzel kılo aldı. Hatta 3 aylıkken cok yedırme obez yapacaksın dıyenler oldu. Sımdı 17 aylık 12 kılo. Yani sürekli zayıf kılolu vs dıyenler olacak. Saglıklı olsun bosver kalanı düzene giriyor emın olun. Stres yapmayın.

Haklısınız ama ben napayım bir değil ki hepsi aynı şeyi söylüyor sanki ben isterdim böyle olsun
Eve gelip olumsuz yorum yapanları kovun lütfen kendinizi yıprattığınıza değmez siz daha kilolusunu doyurun diyin sütün yok diye zorbalarlar alın siz emziren diyin herkesin bi fikri var akılları yok ama fikirleri var maalesef bi anneye bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok sütünüz yeterli geliyorsa toparlasın diye mama vermenize gerek yok canınıza yazık düşünmeyin elalem ne diyor diye sağlıklıysa bebeğiniz kilosu çok da dert değil ben eminim ki siz çok güzel bi anne olacaksınız ve bebeğiniz en kısa zamanda toparlayacak biraz fazla sinirlendim kusura bakmayın

İnşallah teşekkür ederim
Bende aptamil kullandım 2 saatte bir 60 cc veriyordum ilk 1 ay daha sonra arttırdım bebeğin durumuna göre sizde arttırırsınız çok fazla vermeyin kusuyorlar çünkü doyduğunda anlarsınız zaten
Sadece Aptamil ile mi beslediniz mamayı 2 saatte bir verip bebeğiniz öyle mi toparlamıştı kendisini Bir de
Siz neyle beslemiştiniz acaba masalalh ne güzel darısı bize olsun kıyafetlerin hiçbiri olmuyor yavruma

Siz neyle beslemiştiniz acaba masalalh ne güzel darısı bize olsun kıyafetlerin hiçbiri olmuyor
Bizim 2 kılo altında dıye. Ilaclı bı mama verdı dr özel mamaymıs 1 ay onu kullandık. Zaten sütüm olmadıgı için ara ara sagıp verdım ama genel beslenmesi hep mamaydı. Sma kullandık alerji olunca alerji maması kullandık. Bebegınıze gaz vs yapmayan bır mama kullanmalısınız ılla mama olacaksa. Sütünüz varsa emzırın. Toparlanacaktır emın olun. Çok düşük değil kılosu.

2085 gr dogum (ödemli) kızım var. 34+1 de dogmustu. 43cm. Yarin 20 aylık olucak allahin izniyle. Boyuda uzadı kilo da aldı. Tuttuğunu da kopardı, döndü, emekleri, yürüdü, koştu, konuştu.. büyür. Büyümez geliyor ama büyür. Sadece sürece odaklanın, zamana güvenin.

Alerjisi var mı yok mu nasıl anlıycam acaba

Yaaa ne güzel böyle şeyleri duyuyorum çok mutlu oluyorum diyorum benimki de büyür toparlanır güvenim tekrardan yerine geliyor teşekkür ederim bide baş çevresini hatırlıyor musunuz doğduğu zaman

Canım o mamanın adını falan biliyor musunuz birazdan doktor kontrolüm var uygunsa bizede versin

Alerjisi var mı yok mu nasıl anlıycam acaba
Normal mamalarda süt oldugu için yada siz emzirirken sizin yedıgıniz içtiginizden ona gecerse vucudu tepkı verır. Mukuslu kaka yapar. Vucunda kabarmalar olur. Yani farklı bişeyler olduğunu anlarsınız. Her bebekte farklı olabiliyor tepkileri çünkü. Olmaz inşallah sizin öyle hemen düşünmeyin. Olursa da çok korkulacak bısey yok. Bır süre yeme içmeye dıkkat ediliyor.

Canım o mamanın adını falan biliyor musunuz birazdan doktor kontrolüm var uygunsa bizede versin
Hayır hatırlamıyorum. Ama gerek olsa size söylerler zaten. Bize biz sormadan verdıler çünkü.

Kızım 2500, oğlum 2750 doğdu. İkizler. Anne sütü yetmedi başta Aptamil sonra hipp ile takviye ettim. Kısa sürede toparlıyorlar merak etme. Allah sağlıkla mutlulukla büyütsün, iyilerle karşılaştırsın

Yaaa ne güzel böyle şeyleri duyuyorum çok mutlu oluyorum diyorum benimki de büyür toparlanır güvenim tekrardan yerine geliyor teşekkür ederim bide baş çevresini hatırlıyor musunuz doğduğu zaman
34 idi sanırım. Suan lohusalik tam kadro vücudunuza hücum etmiş durumda. İnanın doğan büyüyor bu küçük ayrıntılara kafanızı yormayın. Moral bozan edepsiz konuşanları ya kovun yada uzak durun. Uyuyun beslenin bebeginizi besleyin onu sevin ve toparlanmak için zaman verin kendinize. İnsanlar hiç bi zaman hiç bi yerde susmayacaklar. Ya duymamayi öğrenecek yada cevap vererek susturmaya calisacaksiniz. Ben hamileyken kilo alamadim eşimi babaannesi bana kedi yavrusu mu doguracaksin ye çocuk büyüsün derdi. Ben erken doğum yaptım ve çocuğun o küçük halini öğrenince ağlamış. Ama çocuk küçük diye değil, erken doğdu kızı üzdüm diye. Bazı insanlar sonradan fark ediyor ama fark etmeleri önemli değil. Siz kendi üzüntü yada mutluluğunuza bakın. Sevginizi ilginizi verin bebeğinize. Cicek misali büyüyüp acicak serpilecek

Ne güzel anlattınız öyle sanırım haklısınız artık böyle insanlardan uzaklaşma vakti geldi sadece kendime ve kızıma bakma zamanı böyle edepsizlerin de yeri olmasın

Aptamil fayda etmedi mi ki hipp geçtiniz amin Allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…