Bebeğim 4 hafta geriden geliyor😓

Lady X

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
43
31
3
33
Lütfen bunu yaşayanlar yorum yapsın. Geçenlerde haileyüm diye paylaşmıştım kanda hamilelik çıkmışdı ama geç döllenme olduğu için kese görünmemişti. Bugün sürekli ruh gübiyim şu an ağlıyorum. Son adet tarihime göre 10 haftalık olması gereken bebeğin bugün 6 haftalık göründü. Bu defa farklı doktora gittim kese vardı ama bebek tomurcuk kadar dedi. 1-2 hafta geriliğin normal olduğunu biliyorum ama 4 hafta hiç duymadım. Hamileliğin başlarında bebeği 4 hafta geriden gelip sonra normal haftaya uyan oldu mu ?

Üzgünüm ama hamileliğin başında bu kadar geriden gelmesi hiç normal değil. Geriden gelmiyor , sanki gelişimi durmuş gibi. Bir kaç gün sonra tekrar gidin doktora gelişim var mi bi baktığın.

Üzgünüm ama hamileliğin başında bu kadar geriden gelmesi hiç normal değil. Geriden gelmiyor , sanki gelişimi durmuş gibi. Bir kaç gün sonra tekrar gidin doktora gelişim var mi bi baktığın.
Ayın 28i tekrar gidicem. Doktora ben kendim sordum kaç haftalık gözüküyo falan ağzı yok sanki belki de 8 falandır 6 diye attı emin olamadım. Bidaha yine gidicem olmazsa farklı doktor bulucam.

Merhaba, adet tarihine göre 1 ay geri. Ama ben ilişki tarihimi biliyorum o zamandan hesaplayınca sadece 1 hafta geriden geliyor. Şu an normal şükür herşey pazartesi 3 aylık oluyor.
Çok çok sevindim senin adına inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benimde tüp bebekle oldu ama doktorda 7+5 gözükmesi gerekirken 6+1 gözüktü kalbi yavaş atıyor gelişim geriliği var dedi olumsuz konuştu pazartesi tekrar gel bakalım dedi umarım benim durumumda seninki gibi düzelir

Çok teşekkürler canım benim Allah hayırlısıyla kalbine göre versin. Benim şanslı tarafım içime doğmuş gibi ensonki ilişki tarihlerimi not etmem. Tıpta ne zaman ilişki yaşadın ne zaman döllenme başladı doktorlar bilmediği için son adet tarihinden hesaplıyolar ama bence de bu yanlış. Şu an ben hamilelik ne zaman oldu, doğum ne zaman olur onları artık kendim hesapladım. Aslında sen de ilişki tarihini hatırlasan hamileliğin kaç hafta önde ya da geride bilirsin. Yani doktorun dediğine takılma nasibinde varsa ne olursa olsun doğar. Bide hislerine rüyalarına da güven. Benim genelde rüyalarım da doğru çıkar. Önceki brbeğimi de bunu da rüyamda gördüm

Allah aşkına yapmayın böyle şeyler. Siz doktor msnz kadın zaten ağlıyor bir de ne diyorsnz ya. Vallahi burda bir grup var hamile anneleri üzmek için konu kovalıyor.

Ayrıca Allah göstermesin kalbi atmıyo fakan derse bile yine güvenme başka doktora da git ama bilgi verme sadece hamileyim muayeneye geldim de bakalım o ne diyo. Çünkü birçok doktora gittim hatta araştırarak herkesin övdüğü foktorlara çoğuna ben bilgi veriyodum onlar bana bilgi vermek yerine. Şimdiye kadar sadece bir doktordan çok memnun kaldım ordan da taşındık

Sevindim hamillgnzn güzel geçmesine maşallah.Bazen k.k keşke hiç girmesydm dedirtck cümleler oluyor ama moralinizi hiç bozmayn.
Benim de tam.tersi olmuştu durum. Hep önden gidiyordu epey gelişkin diyordu doktor. 37+5de doğdu 2660gramcik resmen oyuncak bebekti

Teşekkür ederim Allah evladınızı korusun. Benim de ilk bebeğim 2 hafta öndeydi. Ben empati yaparım bunu bana yapsalar nasıl hiss ederim diye düşünürüm ilk. Tamam ben hamileyim şükür ama o yazıyı darda olan kadınlar da okuyor olan ümitleri de sönüyor. Gördügüm her mesaja cevap yazmaya çalışıyorum ki benim gibi olanlara umut olsun.

Amin sizin yavrularinizi da inşallah
Evet işte öyle şuursuzca yapılan yorumlar hele hamile iken asla unutulmuyor.
Ablam bir laf demişti onu hamile iken o kadar kafama takmıştım ki. Şimdi ne yaparsa yapsın affedemiyorum. O günlerde hamile halimde beni üzdugu için.ki bir sözle kalbi alınan insanım o kadar yufka yürekliyim ama. Doğumdan sonra kımseyi affetmedim, eskiden oldgu gibi alttan alayım kirilmasn demedim. İçimden aslan çıktı resmen tavsiye ederim

Amin inşAllah. Ben bana 1 iyilik yapana isterim elimde ne varsa ona veriyim ama kötülüyü de asla unutmam. 29 yaşındayım bu yaşa kadar Allah beni o kadar çok sınavdan geçirdi ki artık her harekete göz yumacak ne halim ne sabrım kaldı

Ahh canım benim benim zaten tüp bebekle oldu ilk transferim tutmadı 2 transferim tuttu hatta 2 kese var denilmişti benim keselerden ayrı kanama alanım oluştu bir kese düştü zaten bebek gözükmüyordu onda ama bu kesede geçen hafta doktorum Aslan gibi maşallah demişti yani anlamadım hiç doktorum 10 haftada belli olur net kaç haftalık olduğu demişti cumartesi günü işte Kağan kocatepe diye bir doktor var canım belki bilirsin youtube da çok videosu var ona randevu aldım gidicem başka bir gözde görsün istiyorum pazarteside kendi doktorum çağırdı ona gidicem tekrar bakalım bekliyoruz işte güzel haberler canım benim artık ne olur bilemiyoruz

Sınav sonu en güzel mukaftnz olsn her şey inşallah. Ben anında unutan tipler var ya onlardndm. Ama anne olduğumda yemin ettim kendime. Çocuğuma örnek olacağım kimse beni uzemeyeck diye. Eşim el üstünde tutuyor annem babamla aram hep iyi hayatta anladım ki gerisi hikayeymis.

Evet Kağan beyin videolarını izliyorum iyi yapmışsın git. İnşAllah güzel haberini bekliyorum bana da haber verirsin canım

Benim de eşimle, ailem çok iyiler şükür. Ama her şeyi unutmayın yoksa iyiliğiniz suistimal olur sürekli ysparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…