Bebeğim 4 hafta geriden geliyor😓

Merhaba durumunuz nasıl şuan acaba hamileliğiniz sağlıklimi bende 9 haftalıgim ama doktor ultrason da 6.haftalarfa görüyor kese var yolksac var bebegi göremedi bir hafta daha bekleyelim kesinleşir dedi duruma göre kürtaj olcam sanırım çok korkuyorum siz ne zaman gormustunuz bebeği ultrasonda birde hep karindan mi baktılar size

Canım hamileliğin başlarında döllenme tarihi tam olarak bilinmediği için geriden gelmeler ileriden gitmeler oluyor bunlar gayet normal. Bebek görüşünde doktor baş popo mesafesine göre tam tarih belirliyor. Tevekkül edin korkulacak bir durum değil sizin anlattığınız

Ama benim bebek daha görülmedi ozelde kesin kürtaj sağlıksız gebelik dendi devlette bekleyelim bir hafta daha dedi asistanı hocasına gösterdi üniversitede beni o söyledi bir hafta sonra netleşir ama boş gebelik yada ölmüş olabilir dedi bebeği göremediler yani

Üzgünüm ama hamileliğin başında bu kadar geriden gelmesi hiç normal değil. Geriden gelmiyor , sanki gelişimi durmuş gibi. Bir kaç gün sonra tekrar gidin doktora gelişim var mi bi baktığın.
Ağzınızdan bal damlıyor maşallah!

Aylar sonra bende aynı durumda geldim arkadaşım.
Geç döllenme ile iliski tarihimle uyumlu ama batla uyumsuz geriden geleck sekilde hamileyim.
Doktor sadcee kese var dedi haftaya tekrar gdcgm bakalım durumlar nedir.
İnşallah senin yavrun seninledir

Aminnn Rabbim Aminnnn Rabbim bütün hamile kardeşlerimizi sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursun

Regl dongunuz kac gun ?
Benim mesela 38-40 gun . Sat a gore ultroson da 8-9 haftalik hamile olmam gerekirken 6 haftalik cikmistim. Iki hafta bir daha guttim ultrosona o zaman da 8 haftalik cikti. Sat a gore degil de ultroson daki olcum tarihine gore dogum tarihi verdiler. .

28 32 gün bazen duruma göre 34 e çıkabiliyor hamilelikten önceki adeti 36.gunde olmuşum griptim ilaçlar kullandım onlarmi etkiledi bilmem ağrı kesici falan kullanmıştım ilişkiyi de adetin 15.gunu diye hatırlıyorum 16.gunde olabilir

Peki siz 6.haftada gözüktüğünde bebeği ve kalp atışıni gormusmuydunuz

Benim 25 gün en fazla. Evet sata göre 14 Haziran ama ilişki tarihi 27 haziran. Ve 27 haziran ile uyumlu görünüyor.
Ama sadece kese var duzeltlmise gore 6+3de bile yolk bile yoktu vajinal ultrasonda. Ondan dolayı haftaya yine gel dedi doktor ama çok az ümidim kaldı elimde

sizi uzmek istemem ama benim 5+3 de acil e gittigimde vajinal ultroson da kese ve icinde bisi gormuslerdi. boyle yuzuk gibi yuvarlakti

sizi uzmek istemem ama benim 5+3 de acil e gittigimde vajinal ultroson da kese ve icinde bisi gormuslerdi. boyle yuzuk gibi yuvarlakti
Doktor yolk mutlaka olmydi deyince ben de anladım ters gittgni ama bakalım yine de Ümit kesmiyorum dedi nasip her sey

Merhaba benzer durumdayiz sizinle benimde sata gore 8 hafta olmam gerekirken bebek 6 haftalik gorunuyor bana da 1 hafta sure vermisti gelisim olmazsa kurtaj demisti cok sukur kalp atisi duyuldu 1 hafta daha sure verildi sizin son durumunuz nedir

Male
Merhaba benzer durumdayiz sizinle benimde sata gore 8 hafta olmam gerekirken bebek 6 haftalik gorunuyor bana da 1 hafta sure vermisti gelisim olmazsa kurtaj demisti cok sukur kalp atisi duyuldu 1 hafta daha sure verildi sizin son durumunuz nedir
Malesef kürtaj oldum gelişim olmadı 10.haftada.kurtaj oldum ultrason da 6.haftaarda.durdugu göründü gelismenin

Merhaba,5 aylık bebeğim var ,emziriyorum.adetlerim genelde düzenldir fakat Ekim ayında adet oldum adetim bittikten 12 gün sonra tekrar adet oldum bu iki adrt arası oldu ilişkim .ilk defa bu adetim 20 gün sürdü .şimdi 5 haftalık hamileyim fakat son adet tarihime göre 7 haftalık olması gereken yerde kesem 5 haftalık.bu arada yolk kesesi de göründü.beta 3779dan 4 gün sonra 15000e çıktı böyle bir durum yaşayan var mı??geç döllenme olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…