Merhaba durumunuz nasıl şuan acaba hamileliğiniz sağlıklimi bende 9 haftalıgim ama doktor ultrason da 6.haftalarfa görüyor kese var yolksac var bebegi göremedi bir hafta daha bekleyelim kesinleşir dedi duruma göre kürtaj olcam sanırım çok korkuyorum siz ne zaman gormustunuz bebeği ultrasonda birde hep karindan mi baktılar sizeLütfen bunu yaşayanlar yorum yapsın. Geçenlerde haileyüm diye paylaşmıştım kanda hamilelik çıkmışdı ama geç döllenme olduğu için kese görünmemişti. Bugün sürekli ruh gübiyim şu an ağlıyorum. Son adet tarihime göre 10 haftalık olması gereken bebeğin bugün 6 haftalık göründü. Bu defa farklı doktora gittim kese vardı ama bebek tomurcuk kadar dedi. 1-2 hafta geriliğin normal olduğunu biliyorum ama 4 hafta hiç duymadım. Hamileliğin başlarında bebeği 4 hafta geriden gelip sonra normal haftaya uyan oldu mu ?
Ama benim bebek daha görülmedi ozelde kesin kürtaj sağlıksız gebelik dendi devlette bekleyelim bir hafta daha dedi asistanı hocasına gösterdi üniversitede beni o söyledi bir hafta sonra netleşir ama boş gebelik yada ölmüş olabilir dedi bebeği göremediler yaniCanım hamileliğin başlarında döllenme tarihi tam olarak bilinmediği için geriden gelmeler ileriden gitmeler oluyor bunlar gayet normal. Bebek görüşünde doktor baş popo mesafesine göre tam tarih belirliyor. Tevekkül edin korkulacak bir durum değil sizin anlattığınız
Ağzınızdan bal damlıyor maşallah!Üzgünüm ama hamileliğin başında bu kadar geriden gelmesi hiç normal değil. Geriden gelmiyor , sanki gelişimi durmuş gibi. Bir kaç gün sonra tekrar gidin doktora gelişim var mi bi baktığın.
Aminnnn Rabbim bütün hamile kardeşlerimizi sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursunAylar sonra bende aynı durumda geldim arkadaşım.
Geç döllenme ile iliski tarihimle uyumlu ama batla uyumsuz geriden geleck sekilde hamileyim.
Doktor sadcee kese var dedi haftaya tekrar gdcgm bakalım durumlar nedir.
İnşallah senin yavrun seninledir
Aminnn Rabbim
Aminnnn Rabbim bütün hamile kardeşlerimizi sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursun
28 32 gün bazen duruma göre 34 e çıkabiliyor hamilelikten önceki adeti 36.gunde olmuşum griptim ilaçlar kullandım onlarmi etkiledi bilmem ağrı kesici falan kullanmıştım ilişkiyi de adetin 15.gunu diye hatırlıyorum 16.gunde olabilirRegl dongunuz kac gun ?
Benim mesela 38-40 gun . Sat a gore ultroson da 8-9 haftalik hamile olmam gerekirken 6 haftalik cikmistim. Iki hafta bir daha guttim ultrosona o zaman da 8 haftalik cikti. Sat a gore degil de ultroson daki olcum tarihine gore dogum tarihi verdiler. .
Peki siz 6.haftada gözüktüğünde bebeği ve kalp atışıni gormusmuydunuzRegl dongunuz kac gun ?
Benim mesela 38-40 gun . Sat a gore ultroson da 8-9 haftalik hamile olmam gerekirken 6 haftalik cikmistim. Iki hafta bir daha guttim ultrosona o zaman da 8 haftalik cikti. Sat a gore degil de ultroson daki olcum tarihine gore dogum tarihi verdiler. .
Benim 25 gün en fazla. Evet sata göre 14 Haziran ama ilişki tarihi 27 haziran. Ve 27 haziran ile uyumlu görünüyor.Regl dongunuz kac gun ?
Peki siz 6.haftada gözüktüğünde bebeği ve kalp atışıni gormusmuydunuz
sizi uzmek istemem ama benim 5+3 de acil e gittigimde vajinal ultroson da kese ve icinde bisi gormuslerdi. boyle yuzuk gibi yuvarlaktiBenim 25 gün en fazla. Evet sata göre 14 Haziran ama ilişki tarihi 27 haziran. Ve 27 haziran ile uyumlu görünüyor.
Ama sadece kese var duzeltlmise gore 6+3de bile yolk bile yoktu vajinal ultrasonda. Ondan dolayı haftaya yine gel dedi doktor ama çok az ümidim kaldı elimde
Doktor yolk mutlaka olmydi deyince ben de anladım ters gittgni ama bakalım yine de Ümit kesmiyorum dedi nasip her seysizi uzmek istemem ama benim 5+3 de acil e gittigimde vajinal ultroson da kese ve icinde bisi gormuslerdi. boyle yuzuk gibi yuvarlakti
bazen belli olmuyor iste herkesin farkli farkli hikayesi . Insallah yolundadir herseyDoktor yolk mutlaka olmydi deyince ben de anladım ters gittgni ama bakalım yine de Ümit kesmiyorum dedi nasip her sey
Merhaba benzer durumdayiz sizinle benimde sata gore 8 hafta olmam gerekirken bebek 6 haftalik gorunuyor bana da 1 hafta sure vermisti gelisim olmazsa kurtaj demisti cok sukur kalp atisi duyuldu 1 hafta daha sure verildi sizin son durumunuz nedirMerhaba durumunuz nasıl şuan acaba hamileliğiniz sağlıklimi bende 9 haftalıgim ama doktor ultrason da 6.haftalarfa görüyor kese var yolksac var bebegi göremedi bir hafta daha bekleyelim kesinleşir dedi duruma göre kürtaj olcam sanırım çok korkuyorum siz ne zaman gormustunuz bebeği ultrasonda birde hep karindan mi baktılar size
Malesef kürtaj oldum gelişim olmadı 10.haftada.kurtaj oldum ultrason da 6.haftaarda.durdugu göründü gelismeninMerhaba benzer durumdayiz sizinle benimde sata gore 8 hafta olmam gerekirken bebek 6 haftalik gorunuyor bana da 1 hafta sure vermisti gelisim olmazsa kurtaj demisti cok sukur kalp atisi duyuldu 1 hafta daha sure verildi sizin son durumunuz nedir
Allah en kisa zamanda saglikla nasip etsinMale
Malesef kürtaj oldum gelişim olmadı 10.haftada.kurtaj oldum ultrason da 6.haftaarda.durdugu göründü gelismenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?