Ben nefret etmiyorum yanliz sadece fikir almak istedim herneyse sagolun.Benim kizim babami görünce hiç birimizi takmiyor. Eşim şimdi babamdan nefretmi etsin? Bunlar ne küçük hesaplar böyle. Can niye acisin? Hepimiz gülüp geçiyoruz. Cocuk bu. Taksa ne olur, takmasa ne olur. Kadin size evine aciyor ve düşündügünüz şeye bak.
Pedagoji üzerine kitap okusaniz iyi olur.
SagolunBebeğin ihtiyaçlarını siz karşıladığınız sürece size düşkün olur annesi sizsiniz sonuçta.Benim annemde kayınvalidemde annem diye seviyordu bende Ananem ya da babaannem diye sevin sizi tanısın diye konuştum şimdi demiyorlar .Bende rahatsız oluyordum açıkçası anlayabiliyorum sizi.
Isterseniz yorumlari okuyup daha iyi anlayabilirsinizsagolun.Bu konu gerçek mi yaSonra bana hep kv koruyorsun diyorlar. Arkadaş Kayınvalideme alışır mı ne ya ! Alışıcak tabi onunda canı vay anasını ..
Çalışmıyorsanız neden 3-4 ay beraber yaşayacaksınız? Siz de yanında olacağınız için sorun olmaz.Yok hayir
Arkadaşın biri fesat demiş yorumda ,çokta haksız sayılmaz. Minicik bebek yıllarca bakmayacak yada birarada kalmayacaksınız, sevse nolur alışsa ne olur. Üstelik çalışmayacakmışsınız çocuğunuzun başında duracaksınız. Kendinize su yazdıklarınızı yakistirdiysaniz uyarın kaynananızı annem deme çok sevme diye . (!)Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim
Isterseniz yorumlari okuyup daha iyi anlayabilirsinizsagolun.
Ben kendimi biliyorum üzüldüm yoruma fakat istediginizi düşünebilirsiniz sagolun.Arkadaşın biri fesat demiş yorumda ,çokta haksız sayılmaz. Minicik bebek yıllarca bakmayacak yada birarada kalmayacaksınız, sevse nolur alışsa ne olur. Üstelik çalışmayacakmışsınız çocuğunuzun başında duracaksınız. Kendinize su yazdıklarınızı yakistirdiysaniz uyarın kaynananızı annem deme çok sevme diye . (!)
Siz yanindayken bebeginizin sizi nasil unutacak ??Yanlis dedigim seyler oyle kin tutulacak evet kotu birisi denecek seyler degil cok onemli degil her evde olur böyle seyler ayrica alismasin sevmesin demiyorum anneyi unutan bebek olurmu diye sormustum aslinda
Benim kızım bakıcısına anne diyordu.Ben sevmesin demiyorum sevsin tabiki cok yardimi dokundu bana tabi ki sevecek bebegim beni takmazsa canimi acitir bu korkum o ayrica annem deyince anne olmuyo sevgisinden dedigini biliyorum icim bi tuhaf oluyor kötü bir niyetim yok..
yahu siz nerede okuyorsunuz bu hayal ürünü şeyleri! Yok öyle şey benim kv 2 yıl boyunca baktı ve gittiğinin ertesi günü bebeğim nine nerede bile demedi ama çok severek baktı bebeğim de çok sevdi, telefonda görüşüyorlar.Dedigim sanirim yanlis anlasildi alisipta anneyi unutan bebekler oluyorla demek istedigim o zaten ben sevsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?