Bebegim alışırmı

Ben nefret etmiyorum yanliz sadece fikir almak istedim herneyse sagolun.

Sagolun

Daha once problen yasamadiysaniz sorun degil ama inadina sizi sinirlendiriyorsa o zaman zor zamanlar olacak

Tabiki alışır da, alışması sorun değil. Siz kurulu düzeninizi devam ettirebilirseniz iyi bile olur kayınvalidenizin varlığı.

Arkadaşın biri fesat demiş yorumda ,çokta haksız sayılmaz. Minicik bebek yıllarca bakmayacak yada birarada kalmayacaksınız, sevse nolur alışsa ne olur. Üstelik çalışmayacakmışsınız çocuğunuzun başında duracaksınız. Kendinize su yazdıklarınızı yakistirdiysaniz uyarın kaynananızı annem deme çok sevme diye . (!)

benim kızım da hem bakıcıma hem kayinvalideme anne diyordu. ama ben mutlu oluyordum. çünkü kızım sevmese ve sevilmese anne diye hitap etmez. mutlu memnun olduğunu düşünüyordum. nasıl hitap ederse etsin yeter ki mutlu olsun. siz de böyle düşünün gereksiz stres yapmayın.

Ben kendimi biliyorum üzüldüm yoruma fakat istediginizi düşünebilirsiniz sagolun.

Yanlis dedigim seyler oyle kin tutulacak evet kotu birisi denecek seyler degil cok onemli degil her evde olur böyle seyler ayrica alismasin sevmesin demiyorum anneyi unutan bebek olurmu diye sormustum aslinda
Siz yanindayken bebeginizin sizi nasil unutacak ??

Ben sevmesin demiyorum sevsin tabiki cok yardimi dokundu bana tabi ki sevecek bebegim beni takmazsa canimi acitir bu korkum o ayrica annem deyince anne olmuyo sevgisinden dedigini biliyorum icim bi tuhaf oluyor kötü bir niyetim yok..
Benim kızım bakıcısına anne diyordu.
Hiçte alınmadım dert etmedim.

oyle olmuyor canim merak etme her cocuk annesini bilir
benim kaynanam geldiginde cocugu kucagindan indirmez en sevdigi seydir kiziminda kucakta aksama kadar dolanayim modunda.
ona ragmen beni gorunce benim kucagima atlar senin kokun yeter ona ha su var mesela gittikleri zaman 1 2 saat tuhafsiyor cocuk yokluklarini farkediyor ama sonra kaldigi yerden devam bu benim annem icinde esimin annesi icinde gecerli gerci kizim bana atlayinca kizima hayiflanip o kucak baska kucakmi niye gidiyosun der bende heralde baska kucak bura ana kucagi ora babaanne kucagi niye uzuluyosun derim

Ya amma üstüne gitmişsiniz kadının. Kayınvalidemi sevmesin falan dememiş. Sadece benden çok severse üzülürüm demeye getirmiş. Hiçbirinizin çocuğu yok galiba. Tipik yeni anne endişesi. Ama o kokunuzdan bile biliyor annesi olduğunuzu endişelenmeyin.

Kaynanamin en büyük torunu 11 yaşında kızım der annem der,çocuk hiçte annesinin yerine koymadı onu=) evet çok düşkün çok sever ama anne başka.. hayır onu sevse ne alışsa ne 3 5 ayda. Bu arada ablamda babaanneme anne der çok tatlı bile oluyor aslında her ikisi yanındayken

Yahu yıl 2018 tartıştığımız konuya bak .
Kurtulun artık şu boş boş düşüncelerden .
Babannesi onun farkında mısın sevecek tabiki .

Dedigim sanirim yanlis anlasildi alisipta anneyi unutan bebekler oluyorla demek istedigim o zaten ben sevsin istiyorum
yahu siz nerede okuyorsunuz bu hayal ürünü şeyleri! Yok öyle şey benim kv 2 yıl boyunca baktı ve gittiğinin ertesi günü bebeğim nine nerede bile demedi ama çok severek baktı bebeğim de çok sevdi, telefonda görüşüyorlar.
Allah aşkına saçma sapan kuruntularla kimseye hayatı zehretmeyin. Annem dese ne olacak, küçücük bebekler bakıcılarına kreşteki öğretmenlerine okul servisindeki ablalara anne diyor siz biraz şükretmeyi bilin

Yahu hangi çocuk annesini unutmuş, nedir bu paranoya.
Cam bir fanusa koyun çocuğu mahkemeden de uzaklaştırma kararı çıkartın kaynanaya ohhh tadından yenmez.

Hıc canınızı sıkmayın bosuna her cocuk kendi annesini bilir ve tanır. Birbirlerini sevebılırler sevsinler ama o sizin cocugunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…