- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Çok tuhaf bir düşünce tarzınız var, şaşkınlık içinde okudum yazdıklarınızı...Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim
Ya amma üstüne gitmişsiniz kadının. Kayınvalidemi sevmesin falan dememiş. Sadece benden çok severse üzülürüm demeye getirmiş. Hiçbirinizin çocuğu yok galiba. Tipik yeni anne endişesi. Ama o kokunuzdan bile biliyor annesi olduğunuzu endişelenmeyin.
annem değil babannem diye uyar. benimde en uyuz olduğum şey bu. bebeğin alışır mı bilmem ama kv alışacağı kesin.Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim
kimsenin çocuğunu annem diye sevemezsin... evet anneyi unutan bebekler var ne yazık ki.... özellikle çalışan annelerin başına çok sık gelen durumlar bunlar. çocuk büyüdükçe düzeliyor belki ama o büyüme süresi sürekli anneanne babaanne diye ağlayan bir çocukla ve üzülen bir anneyle geçiyor bu süreç. bizimde başımızda var şuan yeğenimiz 4 yaşına geldi. annesi ve babasının evinde kalmıyor bile. anneanne dede diye gecelerce ağlıyor çocuk mecbur kalıp gece götürmek zorunda kalıyorlar. pedagogla görüşülücek başka çare kalmadı ne yazık ki. annemin bir arkadaşının çocukları da kendi anne ve babalarına ismi ile hitap ederken anneanne ve dedeye anne ve baba diyorlar. bu bir anne için düşünebiliyor musunuz ne demek? ne yazık ki çok fazla var böyle örnekler. bazen torun sevgisini abartabiliyoruz diye düşünüyorum bu dengeyi sağlamak yine bizlere düşüyor anne ve baba kim? dedeler nineler kim herkes yerini bilse ve çocuğa da düzgün bir dille ifade edilse bu sorunlar olmayacak.Anneyi unutan bebek? Neden unutsun bizler annelerimizi unuttuk mi bizi her seven karşısinda, anne ve cocuk arasındaki bağı kimse bozamaz. Ayrica annem diye sevilse ne olur yani annesi olmuyor annem dediği için
kimsenin çocuğunu annem diye sevemezsin... evet anneyi unutan bebekler var ne yazık ki.... özellikle çalışan annelerin başına çok sık gelen durumlar bunlar. çocuk büyüdükçe düzeliyor belki ama o büyüme süresi sürekli anneanne babaanne diye ağlayan bir çocukla ve üzülen bir anneyle geçiyor bu süreç. bizimde başımızda var şuan yeğenimiz 4 yaşına geldi. annesi ve babasının evinde kalmıyor bile. anneanne dede diye gecelerce ağlıyor çocuk mecbur kalıp gece götürmek zorunda kalıyorlar. pedagogla görüşülücek başka çare kalmadı ne yazık ki. annemin bir arkadaşının çocukları da kendi anne ve babalarına ismi ile hitap ederken anneanne ve dedeye anne ve baba diyorlar. bu bir anne için düşünebiliyor musunuz ne demek? ne yazık ki çok fazla var böyle örnekler. bazen torun sevgisini abartabiliyoruz diye düşünüyorum bu dengeyi sağlamak yine bizlere düşüyor anne ve baba kim? dedeler nineler kim herkes yerini bilse ve çocuğa da düzgün bir dille ifade edilse bu sorunlar olmayacak.
Annem diye sevdirmeyin babaannem desin niye annem diyor.Onun dışında cocugunuzla siz ilgilenir hazır kv buradayken eşimle vakit geçireyim cocuga da o baksın demezseniz alışmaz.Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim
Yeni bebek döneminde olağan düşünceler bunlar :) Kimse, bakıyor diye annenin yerine falan geçmez merak etmeyin:) Kendi annem belki de benden iyi bakıyordu ama işten dönünce kızım direkt bana geliyordu. Bebeklerin özellikle 2 yaşa kadar anne dışında gözü kimseyi görmez zaten. Hatta annem bile demişti ne kadar bakarsan bak anne farklı oluyor işte diye :) Bakanlardan Allah razı olsun diyelim.Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim
Alismaz canim merak.etme sever ama annesi yerine koymaz. Benim cocuklarim da cok ayni evde kaldi kv ile ama bana yapisiklar hic ayrilmiyorlar bile yanimdan.Kizlar bir sure sonra kv ile 3.4 ay beraber oturabiliriz bu sürede bebegim kv ye alisirmi hani burda bazi konular okudum bebegim beni takmıyor kv ye alisti gibi böyle bir durum olurmu birde severken annem diye seviyolar ya annem demeyle anne olunmuyoda icten ice bi gicik oluyorum olmak istemiyorum ama elimden degil nasil kafami rahatlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?