mukemmel bir yazı canım.. cok duygulandım.. Allah kucaginizda gormeyi nasip etsin...
İnşallah sağlıkla alırsın meelğini kucağına
meleğim herşey 4 haziranda doldu artık üç kişilik bir aileydik heyecanlı ve mutluyduk seni göreceğimiz günü iplle çekiyorduk ve seni 15 haziranda gördük minicik bir kese vardı ama dr gelişiminin geri olduğunu söyledi oysa 7 haftalık olmalıydın ama 5 hafta 2 günlüktün belki geç döllenmiştin diye 2 hafta bekledik heyecanla ve yine gitiik ama sonuç değişmedi bir hafta daha ama yo büyümedin annecim içimiz öyle acıdı ki ağladık ama sonucu değiştirmedi senle ayrılma vaktimize o kadar az kaldı ki ama hayatımda gördüğüm en güzel keseydi sendin belki oğlumdun belki kızımdın ama gidiyorsun ben sana aşık baban da ben de seni çok sevdik seviyoruz
Maşallah size Allah korusun meleğini canım sağlıkla gelsin dünyayaopuyorumnanaktan
Okadar hüzünlendimki öyle güzel anlatmışsınki duygularını dilerim her isteyen bu fuyguyu tatsın.:çok üzgünüm:
canım güzel yazıydı bende kızımı kaybettim allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsin...[/QUOTE
acını paylasıyorum canım
dılerım sende bu guzel duyguyu sonuna kadar yasarsın
annelık duygularını sen de tadar sın acın da dıner bıtanem
meleğim herşey 4 haziranda doldu artık üç kişilik bir aileydik heyecanlı ve mutluyduk seni göreceğimiz günü iplle çekiyorduk ve seni 15 haziranda gördük minicik bir kese vardı ama dr gelişiminin geri olduğunu söyledi oysa 7 haftalık olmalıydın ama 5 hafta 2 günlüktün belki geç döllenmiştin diye 2 hafta bekledik heyecanla ve yine gitiik ama sonuç değişmedi bir hafta daha ama yo büyümedin annecim içimiz öyle acıdı ki ağladık ama sonucu değiştirmedi senle ayrılma vaktimize o kadar az kaldı ki ama hayatımda gördüğüm en güzel keseydi sendin belki oğlumdun belki kızımdın ama gidiyorsun ben sana aşık baban da ben de seni çok sevdik seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?