bugün
anladımki birkere daha...bu hayatta herkes yapayalnız...ama şunu da
biliyorumki oğlum canım herşeyim sen olmasaydın benim yalnızlıgım
katlanarak artacaktı istanbul'da....ama sen varsın gülen gözlerin o mis
kokun,minik ellerin,ürkek bakışların heyecan içinde attığın kahkaha
...dolu çıglıkların var bebeğim....varmı seni tarif edecek kelime farklı bi alfabe canımın canı,varmı bircanın için, bin kere ölebilecek bir başkası daha...sen benim yüreğimsinannem,iyiki varsın kuzum..evimin neşesi,masumbakışlarına hesapsız gülüşlerine kurban olurum doruğum...sen varsın yagerisi boş gerisi yalan sen varsın ya artık hayat bana hiç bi kazıkatamaz,sen varsın ya ben artık anneyim çok daha güçlüyüm senin içinvarım artık bebeğim..seni çok ççokk çok seviyorum nazlı kuzum...
buğün gözlerinde yine gördüm o saflığıher bakışımda içim titriyor sana,her bakışımda dolu dolu oluyor gözlerm..şimdi içerde uyuyorken bile benim beynim yüreğim hep seninle kuzum..yaşama sevincim içimin gülen yüzü,annem canım herşeyim....sana bazen kaşlarımı çatıp baktıgım için bile öylesine üzülüyorumki o an öyle masum bakıyorsunki kendimden nefret ediyorum..kuzum allah ömrüne ömür katsın saglık hep senınle olsun..iste yüreğimi çıkartayım senin için yeterki tek bi damla gözyaşı olmasın o pembe yanaklarında,ben senin için hayatın her kötülüğüne gögüs gerebilirim..canım herşeyim kara kuzum..elini ayağını kollarını yanaklarını gözlerini ve o minik ayaklarını her gün sanki ilk kez görmüşsecine hasretle öpüyorum sen bana allahın bi hedıyesısın ve bana emanetsın..dünyam yavrum seni çok seviyorummm........