Bebeğim baban ve ben seni bekliyoruz

gunaydınnn....ogluşum hergun buyuyorr.karnımdakı hallerını özledim ama bu halıde apayrıı

kara kuzummmm sımdı uyuduuuu
herryanım agrıyooo anne olmak ne kadar zor bıseymıs yaaa

annemmmm canım annemmmm
yeşil gözlü bugday tenli elleri nasır tutmuş anammm...

cildi kırışmış omuzları çökmüş anamm ayağının altına ölürümm..her ne kadar bana kırgın olsanda ben sana annelik iç güdümle bi anlık tepkide bulunup seni kırdıysamda ben sana hiç küs olmadım..beni çok incittiğinde bile...ama sen de benim anamsın anlarsın yoksa anlamazmısın annem...değerini daha iyi anlıyorum hemde cok..ne zorluklar ne acılar cektın degılmı..parasızlık yalnızlık ve 3 cocuk..

.zaman öyle hızlı geçiyorki sen i kaybetmek istemiyorum anam...her geldiğimde o ewde senı ve babamı bulmak yaptıgın yemeklerı yemek ıstıyorum...bana elif dıye seslendıgınde cewap alamayınca kızmanı..sonra oğlumu kuzumun kuzusu dıye sewmenı ıstıyorum..gözlerimmi nemlendi yine..olsun annemm sen benim için kımbılır kaç gece agladın,,,yinede hakkın ödenmez be annemmm..

işe diecegim sabahlar kahwaltımı hazırlayıp elif gel bıseler ye kızım dedıgını,aksam ewe geldıgımde yawrum acmısın dedıgını,kızım camasırlarını yıkadım odana koydum dedıgını unutamam kı annem..gelin olmamam yakın bana yumurta yaparken o yeşil gözlerın dolu dolu bana bakıp,artık ben kımın yolunu beklıycemkızım kıme açmısın dıye soracagım dedıgını unutamam kı annem...kuafore gıttıgımde dugun gunu benı ewden gozyaslarıyla gonderdıgını geldıgımde yesıl gozlerını kıpkırmızı buldugumu unutamam bıtanecık anam...
düğünüm boyunca aglayarak gezdıgın hep gözümün önünde..öyle ya 26 sen dızının dıbındeydım sen bana arkadas olmustun,benım ııcn soylenen her koyu kelımede şahin kesilişini unutmadım emektar anam..şimdi benım kuzum içerde uyuyor kıymet bılırmı bılmem ama ben senın kıymetını bılıyorum..canımsın annem senı çok sewıyorum,dertli anam yeşil gözlerine kurban oldugum..gençliğini harcayıp cocukları ıcın yasayan anam..allah snaa uzun ömür wersın senı cok ozledım be annem dızıne yatmayı saclarımla oynamanı...gelecegım yıne yanına annemmmm ellerinden öpmek için..

ananın babanın acı sözleri..bal oldu gidelimde bizim ellere.....

bugün
anladımki birkere daha...bu hayatta herkes yapayalnız...ama şunu da
biliyorumki oğlum canım herşeyim sen olmasaydın benim yalnızlıgım
katlanarak artacaktı istanbul'da....ama sen varsın gülen gözlerin o mis
kokun,minik ellerin,ürkek bakışların heyecan içinde attığın kahkaha
...dolu çıglıkların var bebeğim....varmı seni tarif edecek kelime farklı bi alfabe canımın canı,varmı bircanın için, bin kere ölebilecek bir başkası daha...sen benim yüreğimsinannem,iyiki varsın kuzum..evimin neşesi,masumbakışlarına hesapsız gülüşlerine kurban olurum doruğum...sen varsın yagerisi boş gerisi yalan sen varsın ya artık hayat bana hiç bi kazıkatamaz,sen varsın ya ben artık anneyim çok daha güçlüyüm senin içinvarım artık bebeğim..seni çok ççokk çok seviyorum nazlı kuzum...
buğün gözlerinde yine gördüm o saflığıher bakışımda içim titriyor sana,her bakışımda dolu dolu oluyor gözlerm..şimdi içerde uyuyorken bile benim beynim yüreğim hep seninle kuzum..yaşama sevincim içimin gülen yüzü,annem canım herşeyim....sana bazen kaşlarımı çatıp baktıgım için bile öylesine üzülüyorumki o an öyle masum bakıyorsunki kendimden nefret ediyorum..kuzum allah ömrüne ömür katsın saglık hep senınle olsun..iste yüreğimi çıkartayım senin için yeterki tek bi damla gözyaşı olmasın o pembe yanaklarında,ben senin için hayatın her kötülüğüne gögüs gerebilirim..canım herşeyim kara kuzum..elini ayağını kollarını yanaklarını gözlerini ve o minik ayaklarını her gün sanki ilk kez görmüşsecine hasretle öpüyorum sen bana allahın bi hedıyesısın ve bana emanetsın..dünyam yavrum seni çok seviyorummm........

gözlerim doldu boşaldı bu akşam..

derdim tasam sen olmuşsun güel yavrum..annem babam sewdıgım...

bu yürek hepiniz e yeter ..

hoşgeldinnn bebegımmmm
dıye baslamıstımmm sımdı hoşgeldın mınık ıncım dıyorummmm
kuzumun ilk dişi cıktıııı oleeyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…