Bebeğim baban ve ben seni bekliyoruz

cok guzel yazmis sin cnm allah tamamini erdirsin saglikli bebisini almani dierim kucagina tum hamile arkadaslarin ve kendimin de hamilelik cok guzel bisi allah herkeze nasip etsin bizim ki da cok kucuk minicik da ne oldugunu bilmiyoruz ama tek istegim aylar cabuk gecsin esime bana hayat versin

Canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
duygularını çok güzel anlatmışsın inşallah benim gibi
bebk hasreti çekenlerede bu duyguları yaşamak nasip olur
Rabbim bizede evlat bağışlar

sagolun kızlar
ınsallah gunler cabucak gecer saglıkla bebeklerımıze kavusuruz allahım olmayanlarada nasıp eder

canım oglum
bugun 20. haftamızın ıcındeyız yolu yarıladık sayılır gül kokulum...
sana kavuşmak için beklıyoruz sabırsızlıkla,bırazdan dr gıdecegım baban yok bugun
ınsallah ıyı haberlerle dönerım kuzummm
senı cok sevıyorum annesı kurban olsun
agrılarm var sana bişe olmasın da ben ragzıyım agrıya...
doruğum canım oglum

adaş ne güzel yazmışsın
inşallah tatlı oğlunu kucağına aldığın zaman da göz açıp kapayıncaya kadar gelicek
bak yolu yarıladın bile
teteleri olarak bizde yarıladık sayılır di mi kaydirigubbakcemile3
rabbim yardımcın olsun, kolaylıklar versin canım

sağol adaşım..
teyzelerıde benımle yarıladı yoluzemuszemus

doktor amcaya yüzünü göstermedin oglum ya
yuz ustu yattın kalkmadın annen gıbı sewıyorsun sende yuzustu yatmayı
göbişim belırgınleşmeye basladı ıyıce
resımde eklıycem yakında oglummm
sımdı annenın ısı war
sende ıcerde cok yogunsun bellııı

canımoglumm..
zaman gecmek bılmıyor...sankı zamanı durdurmuslar,sana kawusmamam ıcın akmıyo...
ama daha dun gıbı o testı yapıp o ıncecık pembe cızgıyı gordugumuz an..
annecım ben burdayım dedıgın o an..
artık 22. haftamızı bıtırıyoruz yarın canımoglum..

aksamları uyuyamıyorum annecım,sag tarafıma baskı yapıyorsun agrım sancım cok oluyo
dolanıp duruyorum ewde delıler gıbı
ama senı kucagıma laacagım gun herseyı unutturacaksın bılıyorum..

bu gece ruyamda sen wardın kuzum...sımsıyah sacların beyaz tenınle
annecıgıne gulumsedın..ruyamda bıle bunu yasattın ya bana annem tesekkur edrım bebegım..
alahım gunu gelene kadar senı benımle bıraır ınsallah canımın canı..melegım..
ewımın neşesı omrumun warı...
ayın 11 ınde kontrolumuz war 23. haftanın ayrıntılı ultrasonu yapılacak
ınsallah temız cıkar sonuclar ınsallah ıyısındır kuzum..
bakalım kac gr oldun boyun ne kadar oldu,,,,,,
her ne kadar karnım kocaman olmamıs olsada dıger haftalarda gayet ıyıdı gelısımın
şimdı tek yapmam gereken sey beklemek...17 haftamız kaldı allahın ıznıyle yawrum cok kısa degıl,,,ama cokta uzun degıl gul yuzlu yawrum..
allahım senı bana babana bagıslasın,ewımızı sesınle kokunla dolduracagın gunlerıde kısmet etsın yawrum...

annecım benım kuzum ballı lokmam
tekmelerın hergun dahada artıyo,sertlesıyo,,,,orda oldugunu bılmek ınanılmaz huzur werıyor..
bıde geldıgındekı hıslerımı bılsen yawrucum...

senı cok sewıyoruz annemmmmmmmmm saglıcakla gel zamanını bekle emı bebegımmm:asigim:

zor geçiyor gebeliğimiz
ama allahın ıznıyle hersey duzelecek....
sen ıyı ol yeterkı melegımm

oglum kuzumm...
23. haftamıza gırdık annem benımle kal kuzum ne olur..
ben her agrıya ragzıyım 9 ay soluma donuk uyumaya gece 5 lere kadar ewde gezınmeye
yeterkı sen saglıcakla gel...
senı cok sewıyorum annecımm..

annemmm
yarın dr gıdıyoruzz..
ınsallah hersey yolundadır
uykusuzum agrılarım war ama sana deger..
saglıkla gel yeterkı,,,,,,sımdı uyumaya calısıcam,tekmeleme artık annem sabah dewam edersın:ecrin_bebek:

Ne mutlu size ki bu yüce duyguları yaşıyorsunuz... Ve yaşıyoruz... allah sağlıcakla kucağınıza alacağınız günleri de gösterir inşallah.. Benim de oğlum olacak aynı yaştalar hemen hemen..Asker arkadşı olurlar belkivereliniortak

amin canım ınsallah hepımız saglıcakla kucagımıza alırız
bırbırımıze dua edelım...
kaydirigubbakcemile5

aglattin beni ilk yazinla, Allah vaktinde sapasaglam kavustursun Insallah sizi. kirbir kere Masallah guzel ogluna:))

ah kuzucum aglama kıyamam ya..
ınsallah sagsalım alırız hepımız kucagımıza
allahım olmyanalarada werır ınsallah:Saruboceq:

kuzummm annemmm..
senı gordum bugun içim kıpır kıpır oldu yıne..herkese herseye inat gel saglıkla bebeğim...
adında hazır...
YıĞıTALı....
ADIN GIBI INURLU YASARSIN INSALLAH ADIN GIBI YIGIT OLURSUN INSALLAH KUZUM...
saglıgın ıyıydı kılonda ıyıydı..
senı beklıyoruz balımm

canım oğlum bugün Allahın izniyle tam 35 hafta 1 günlük oldun.kuzucuğum bir aydır zaman benim için sanki hiç geçmiyor.Babanla seni nasıl sabırsızlıkla bekliyoruz bir bilsen.ah bir gelsen bir koklasam seni bir dokunsam o minik ellerine bir öpsem seni.oğlum ne kadar çok sevildiğini bir bilsen.şu an bile annen seni düşnünürken gözlerineden yaşlar süzülüyor.sen içimde oynadığın zaman bütün işimi bırakıp uzanıyorum.seninlee ilgilenmeye başlıyorum.ben elimle birazcık karnıma bastırınca sende ordan bastırıyorsun.hemen babanda yanımıza geliyor.o da aynı şeyi yapıyor.bu bizim çok hoşumuza gidiyor oğlum.biliyoruz seninde hoşuna gidiyor.oğlum bizi çok bekletme yüreğimiz buna dayanır mı bilemiyoruz.ama sağlıklı gel.unutma annenle baban seni çoooooooooooooook seviyor.ve dünyada bir çok insan senin gelmeni bekliyor.canım oğlum ahmet enesim...

canım
ınsallah hepımız hayırlısıyla alırız kucagımıza bebeklerımızı..

oofffff..
gözlerim doldu, ağlıyordum az kalsın..
canım arkadaşım bebeğini sağ sağlim kucağına almak nasip etsin Rabbim..
bütün güzel günler sizin olsun..

aglama sakın..
ben cok agladım artık gülmek istiyorum..
artık hepımızın meleklerı göbeğinde..canım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…