- Konu Sahibi bebek-bebek
-
En iyisini yapıyosunuz. Anne değilim ben ama. Bazı kadınlar anne olunca kendini unutuyo, kendinin de alana ihtihacı olduğunu unutuyo. Kocalarına karşı sorumluluklarını unutuyo.Aslında bunu ben dert etmesemde beni eleştiren ve sert ettiren insanlar olduğu için anlatmak istedim.
Bebeğim 9 buçuk aylık. Ve ben doğdu doğali sezeryan doğum yaptığım için ve çok ağrılı olduğum için hep kendi besiginde odamızda uyuttum.
Hala da öyle yapmaya devam ediyorum. Benim bazı arkadaşlarım bebeklerini yanlarında uyutup eşlerini de diğer odaya gönderiyorlar. Onlara göre o doğru bana göre ise yanlış.
O arkadaşlarım bana diyorlar ki bebeğin ileride sana guvenmez yanlış yapıyorsun. Sana sevgisi az olur.
Onların bebeği gerçekten annelerine çok bağlı wc ye gidemiyorlar. Ben önüne oyuncaklarını koyup gidiyorum sıkıntı olmuyor .
Beni görünce mutlu oğlum. Ha şöyle bir şey de var ben oğlumla küçük demeden hep konuşuyorum açıklama yapıyorum yanından ayrılırken geri gelecegimi söylüyorum. Bazen ağlayacak gibi oluyor açıklama yapınca aglamıyor .
Toplumumuzun zaten sorunu o ya. Her şeyde bi fikir beyan etmek zorunluluğu varmış gibi. Her şeye yorum yapma hastalığı.Arkadaşlar ben bebegimi yemek yaparken ev temizlerken hep yanimda bulundurdum. Evime gelen kişiler ev çok önemli değil , eşin de idare etsin her zaman yemek yapamayabilirsin çocuğu çok ihmal ediyorsun diyenlerde oldu. Onlara da anlatıyorum ama bilmiyorum gerçekten ilgisiz bir anne miyim?
Elektrik süpürgesi çalıştırırken bile oğluma arı vız viz şarkısını söylüyorum. O da bu sayede elektrik supurgesini çok sevdi. Yemek yaparken onunla sohbet ediyorum.
Kucagima fazla almadım. Ama kendimden de hiç uzaklastirmadim. Hep sevgiyle merhametle yaklaştım. Ağladığı zaman hep kucakladim. Ama aglamayan çocuğun da sürekli kucakta tutulması bana pek de doğru gelmiyor
Aslında bunu ben dert etmesemde beni eleştiren ve sert ettiren insanlar olduğu için anlatmak istedim.
Bebeğim 9 buçuk aylık. Ve ben doğdu doğali sezeryan doğum yaptığım için ve çok ağrılı olduğum için hep kendi besiginde odamızda uyuttum.
Hala da öyle yapmaya devam ediyorum. Benim bazı arkadaşlarım bebeklerini yanlarında uyutup eşlerini de diğer odaya gönderiyorlar. Onlara göre o doğru bana göre ise yanlış.
O arkadaşlarım bana diyorlar ki bebeğin ileride sana guvenmez yanlış yapıyorsun. Sana sevgisi az olur.
Onların bebeği gerçekten annelerine çok bağlı wc ye gidemiyorlar. Ben önüne oyuncaklarını koyup gidiyorum sıkıntı olmuyor .
Beni görünce mutlu oğlum. Ha şöyle bir şey de var ben oğlumla küçük demeden hep konuşuyorum açıklama yapıyorum yanından ayrılırken geri gelecegimi söylüyorum. Bazen ağlayacak gibi oluyor açıklama yapınca aglamıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?