- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum az kaldı değilmi benimde karnımda bir bebek olacak değilmi benimde elleri pamuk pamuk ayakları cılız cennet kokusu olan bebeğim olacak değilmi... şimdi bu topiği acıyorum cunku bugunden itibaren baslıyorum gün gün senı yazmaya ve baslıyorum
- 29 ağustos 2011 pazartesi günü son bır kez tahlile gidiyorum b12 vitaminim yerındemı sana hamıle kalabılırmıyım onu öğrenmeye ve ben sana hazırlanıyorum hem kalben hem bedenen... ben bır daha bebek kaybetmek istemedıgım için tüm önlemlerımı almak istiyorum ve bana gelmenı cok istiyorum...
inşallah cnm allah gönlüne göre verir sende hamileliği tadarsın
inşallah hayırlısıyla tüm isteyen anne adayları gibi sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine, okurken gözlerim doldu, kendi kaybım aklıma geldi ve şükrettim Allah'ıma tekrar hamileyim diye. inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebeklerimiz.. dualarımız seninle ve tüm isteyen arkadaşlarla.
bebeğim ben gittim doktora ve üç tüp benden kan alındı tabi babandanda bır tüp alındı ve kromozonlarımız yanı senın anlayacagın butun vucudumuz incelenecek bakalım neyimiz varmıs neyımız yokmus ve ınsallah kuzum cok sorunlu bırsey yoktur ve cok seyle karsılastım 7 yıldır hıc bebek kalmayan kadınlar yıllarca o kapılarda sıra bekleyenler halıme sükür ettim cunku bundan önce 3 kez hamıle çizgisini gördüm sonucu hüsranda olsa o tadı yaşadım demekkı bıryerlerde umudum ve şükredecek yerim var ıyıkı gitmişim o adımı atmısım oraya sana bır adım daha geldım
Allah ne yazdıysa o olacak dimi. inşallah sana vatana millete ailene hayırlı olan bir evlat yazmıştır. bekle bebeği gelecek ben çok eminim allah ellerini açıp dua edenlerin dualarını geri çevirmez. bende çok korktum yumutalıklarımdan kistlerim yırtıldığı için ameliyat bile oldum. ağladım. allaha şükürler olsun ondada varmış bir hayır. şimdi iyiyim. allah senide iyi etsin.
ay canım ağlatın beni anlarım bebek özlemi nedr die onu hayal etmeyi derdimi deştin bu yolda çok mücadele verdim herşey normal çıkarken olmadı aşılama ypok tüp yok varikosel yok eşimin değerler sıfıra inmişti 2 boş gebelik hüsran hüsran kafamı topladım sakinleştici kulanmıştım resim atölyesi açtım spora gittim herkes bu ay çocuk yap die tutrdu bende eşimden yumurtlama monütörü istedim o ay çalışmamaıza ve çok yoğun geçmesine ramen oldu şimdi kan sulandırı oluyorum 5 aylığız ve hala inanamıyoruz olucana pes etme derim canım inşşlah gelcek seninde meleğinn annesii dualarım seninle:)
offf ağlattın beni kızne kadar duygulu içten yazmışın mahvoldum ya..Rabbim hamilelerin dualarını kabul edermiş inşallah sağ salim bir bebek dünyaya getirirsin Allahın izniyle çok içten istedim Cenabı Allah kalbine gönlüne göre versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?