- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
evet işte bende tam bunu demek istemiştim ACI DORUĞA ULAŞTIĞINDA YAŞ GELMEZMİŞ GÖZLERDEN...Tam olarak buydu bendeki duygu.Bende ağlayamıyorum.Bende herkesin bebeğinin kokusunu içime çekiyorum ama artık kendi bebeğimin kokusunu duymak istiyorum.Bir kaç ay önce bir arkadaşım doğum yaptı bebeğine bir kaç tane kıyafet aldım birini veremedim.Hatta onun üstüne iki arkadaşım daha doğum yaptı onlara da veremedim.O benim bebeğimin bilmiyorum ama onu vermeye kıyamadım kimselere.walla böyle yazmak iyi geldi galiba banada.aynı şeyleri hisseden yaşayan biriyle dertleşmek iyi geldi bana...Umarım sonuçların çok iyi çıkar ve kavuştursun tez zamanda yavruna...
olur canım olur bende enin gibiydim cok itiyordum bir bebeğim olsun
cok şükürki bu ay doğum ettim oğlum kollarımda bunun duası var merek etme herşeyin bir duası var!! rabbim büyük
hülyacım yanlış hatırlamıyosam sen bugün sonuçları alıcam diyodun.merak ettim aldınmı
çok teşekkür ederim cnm..ben eşime hissettiğim şeyleri söyleyemiyorum.Çok sıkıntılı bir evliliğim vardı ve ben Rabbim bu yüzden vermiyor derdim.şimdi evliliğimiz oturdu tek eksiksiğimiz atacak minicik bir kalp...Vücudumdaki her kıpırtıyı ona yoruyorum.Hep acaba mı diyorum.bu sefer oldu diyorum.Benden sonra evlenenler ve yaşça küçükler doğurdukça o eksikliğim kat be kat artıyor.Kendimi suçluyorum sigarayı bırakmam gerekiyor yavrum için diyorum ama sıkıntıdan stresten bırakamıyorumda.Niyeyse bu ay sürekli netten bebek karyolalarına,patiklerine vs... bakıyorum.bunca yıldır hiç böyle bir şey yapmadım.Görünce bakardım tabiki ama bu ay özellikle araştırıyorum.Artık ona daha çok ihtiyacım var.
dun aksam annem aradı benı tahlıler noldu dıye ıste dedim kan verdım falan ee sonra hastanenin labrotuvar sonuclarına gırdım bırde baktım hemen acıklanmıs mthfr heterozigot dıyor yanı kan pıhtılasması babandada kan pıhtılasması görunuyor ve ben ne yapacagımızı bilmiyorum karısıgımm durgunum :S
cnm geçmiş olsun ama hiç moralini bozma.sebep bulunamasaydı daha mı iyiydi.En azından sebebi bulunmuş.bir doktorum demiştiki eğer sebep bulunamıyorsa o zaman yapacak bir şey yok beklemekten başka.ama eğer bir rahatsızlık varsa bunun tedaviside vardır.bende de kan pıhtılaşması varmış.Hatta benim adetlerimde bu yüzden çok ağrılı geçerdi.Adet dönemimde bu yüzden dışarı atamadığım şeyleri karın boşluğunda biriktirmişim.Bunu anlayabilmek için tam 5 yılım geçti doktor kapılarında.Çok şükürki en sonunda çok iyi bir doktora gittim.Laparoskopi ile önce içimi temizledi sonra da kan sulandırıcı ilaçlar verdi.Şimdi ne ağrı ne sızı.Her gün daha bir yaklaştığıma inanıyorum bebeğime.Hatta yarın adet olmam gerekiyor meraktan ölücem bi yarın olsa.Sen moralini yüksek tut.Moral hamile kalmak içinde hamilelikte de çok önemli.
yanımda herkes kalp atısını duyduk eşim heyecanlandı sunu dedi bunu yaptı ya ben önceden cocugu olmayanların yanında cocuk sevemezdım uzulecekler dıye bu dusuncesız ınsanlar şimdi benım karsımda ama ben o konuda dusuncesızlık yapmamıstım... içimi neden bu kadar acıtıyorlar
bende çalışıyorum canım mademki masa başında çalışıyorsun sanırım çalışman engel olmaz.Hayırlısı ile hamile kalalımda ne yapar eder onları sağlıkla kucağımıza almak için gerekirse canımızı dişimize takarız.Benim kırmızılar gelmedi ama galiba akşama gelir.Yaaa gelmesin ben bu ay meleğimi bekliyoruum(((Ama yok çıkmadık candan ümit kesilmez elbet gelecek.Bizlerde bebişimizi koklaya koklaya sevicez.Rabbim bunu tez zamanda nasip etsin.He bu arada bende aspirin kullanıyorum ama tabi doktor ayrıca başka bir kan sulandırıcı ilaç daha verdi.Onuda kullanıyorum.Ve sürekli kullanıcam bu ilaçları.Doktor ameliyattan sonra 3-6 ay arası müjdeli haberi verirsin dedi.Bu ay 4. ayım.Bende dün umuda 1 kala demiştim.Olsun bu ayda olmasa umuda 28 umuda 27 ...şeklinde devam edicem.O umudum hiç bitmeyecek.Sende öyle ol cnm umudunu kaybetme
önce bi sakin ol bak ilk konu açarken sana bayıldım. çünkü evrene harika sinyaller veriyorsun.ama ümidin kırılıncada kırgınım deme oo eşin hazır sen hazırsın mis gibi şimdi eğer diğerleri düştüyse demekki bir sorun vardı doğal seleksiyon denir buna sakin ol ve pozitif olmaa deavm et.sonra senide sarsın hamileler grubu.hadi bakalım bir enerjide benden sana nur topu gibi çocukların olsun aman be ne aramazlar herşeyi kırdılar döktüler diyelim.
canımmm ya ne güzel tercüman oldun hasretlerimizi çok güzel dile getirmişsin umudunu kaybetme inşallah seninde benimde tüm isteyenlerin hasreti bitecek ALLAHIN İZNİ İLE
adet oldunmu merk ettım canım .. hayırlısı ile olur ınsallah umudumuzu hıc kaybetmeyelım bız emınım az kaldı cok az gelecek yakında :) evet ya sağlıklı bır bebeğim olsunda işede ara verırım gerekırse yeterkı sağlıkla olsun hayırlısı ile hayırlı zamanda olsun :) ben bu ay daha beklemıyorum bı doktora gideyim adet olmam gerekıyor benımde bugunlerde 30 una kadar yolu var :) adetımden sonra yumurtlama gununü denk getırcem artıkönumuzdekı ay ınsallah bende mujdelerım sizleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?