bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

insan kendini anlayan biriyle aynı duyguları yaşayan biriyle konuşmak daha iyi geliyor ve bırazda olsun dindiğini hissediyor insan yazın içinizdeki acınızı duygularınızı bana yazın derdinizi azda olsa hafifletebilsem cok sevinirim dilerimki sizde tez zamanda kavurussunuz DİLERİMKİ HAYIRLI ZAMANDA GELİR BEBEĞİNİZ sağlıcakla insallah... bende buraya yazdıkca hafifliyorum eşime yansıtmıyorum ozmn daha huzurlu oldugunu hisssediyorum... bende kuzumla paylaşıyorum işte

çok teşekkür ederim cnm..ben eşime hissettiğim şeyleri söyleyemiyorum.Çok sıkıntılı bir evliliğim vardı ve ben Rabbim bu yüzden vermiyor derdim.şimdi evliliğimiz oturdu tek eksiksiğimiz atacak minicik bir kalp...Vücudumdaki her kıpırtıyı ona yoruyorum.Hep acaba mı diyorum.bu sefer oldu diyorum.Benden sonra evlenenler ve yaşça küçükler doğurdukça o eksikliğim kat be kat artıyor.Kendimi suçluyorum sigarayı bırakmam gerekiyor yavrum için diyorum ama sıkıntıdan stresten bırakamıyorumda.Niyeyse bu ay sürekli netten bebek karyolalarına,patiklerine vs... bakıyorum.bunca yıldır hiç böyle bir şey yapmadım.Görünce bakardım tabiki ama bu ay özellikle araştırıyorum.Artık ona daha çok ihtiyacım var.

olur canım olur bende enin gibiydim cok itiyordum bir bebeğim olsun
cok şükürki bu ay doğum ettim oğlum kollarımda bunun duası var merek etme herşeyin bir duası var!! rabbim büyük

olur canım olur bende enin gibiydim cok itiyordum bir bebeğim olsun
cok şükürki bu ay doğum ettim oğlum kollarımda bunun duası var merek etme herşeyin bir duası var!! rabbim büyük

allah size bağışlasın yavrunuzu.Eminimki onun mutluluğu anlatılmaz bişeydir.Rabbim bütün isteyenlere tez zamanda versin inşallah

hülyacım yanlış hatırlamıyosam sen bugün sonuçları alıcam diyodun.merak ettim aldınmı

evet canım sonuclarımı almaya gıttım arastırma hastanesıne tıbbi genetik ve kadın dogum için kan vermiştim tıbbı genetıkdekı kanım kayıplara karısmıs o yuzden kan verilmedi diye göruluyor onun sonucu artık haftaya nasipse kadın dogumcu benden yana sorun görunmuyor dedi bırde tıbbı genetiğe bakalım dedi..hayırlısı ALLAHDANN...

EN BASLARDA BENDE BIRAZ SIKINTI YASADIM AMA hıc bır zaman sevgı eksikliği yaşamadım hatta korkuyordum herkes cocouk yaptıkca adamlar dısarı cıktıkca bızımkıdemı öyle olur dıye ama zamanla anladımkı herseyy evlattan daha önemlı değilmiş.. bende şimdi minicik bir kalp atısı için o hastane kolıdorlarında bi umutla kosustuyorum hayırlısı insallah RABBIM SANADA VERIR hayırlı sağlıklı bır evlat evet bende senın gibi hissedıyorum benden sonra mahallemıze gelen gelınler iki kardes ve bırı 18 bırı 17 yasında ve gelır gelmez hamıle kalıp dogurunca bende sorunmu var dıye alamıyorum kendımı düşüncelerden zamanla yıkıma ugruyorum ama onlarında hemen oldugu için sağlıklı bulmuyorum bazen cunku bi alışma evresi var evlılıkde hersey yerli yerine oturdu 2 yıl içinde ve diyorum şimdi tam zamanı şimdi olsa mutlulugumuz kat kat artacak dıyorum ama nasip işte zamanı gelmedıkce olmuyor demekki umut ümit dua baska kapımız yok bizim YARADAN DAN BASKA...

bugun bir umut koşa koşa sana geldım yıne ama sonuclarımda bır eksıklık var ve dedım kı bundada vardır bı hayır baban aslında cok istiyor senı ama dile getıremıyor bu sabah hastaneye gitmek için erkenden kalkmıs kahvaltılar hazırlamıs karısı neşeli olsun diye umutla baksın hayata dıye bebeğim sende gelırsen bu mutlu tabloya eminim cok guzel bır ortamda cok guzel bır babanın gölgesi altında büyüyeceksın onun cok ıyı bır koca oldugu kadar harıka bır baba olacagına emınım cunku değer vermesını sevmesını sahıplenmesını cok ıyı bılıyor sna guzel bır gelecek hazırlamak için gece gunduz çalışıyoruz kuzum yeterkı sen hayırlı bır evlat ol yeterkı sen sağlıklı sıhattlı ol yavrum inci tanem benım yeterkı sen gel bak nasıl severız senı bır gör kuzum senı görmeden bıze özluyorum ve sevıyorum meleğim..

dun aksam annem aradı benı tahlıler noldu dıye ıste dedim kan verdım falan ee sonra hastanenin labrotuvar sonuclarına gırdım bırde baktım hemen acıklanmıs mthfr heterozigot dıyor yanı kan pıhtılasması babandada kan pıhtılasması görunuyor ve ben ne yapacagımızı bilmiyorum karısıgımm durgunum :S

cnm geçmiş olsun ama hiç moralini bozma.sebep bulunamasaydı daha mı iyiydi.En azından sebebi bulunmuş.bir doktorum demiştiki eğer sebep bulunamıyorsa o zaman yapacak bir şey yok beklemekten başka.ama eğer bir rahatsızlık varsa bunun tedaviside vardır.bende de kan pıhtılaşması varmış.Hatta benim adetlerimde bu yüzden çok ağrılı geçerdi.Adet dönemimde bu yüzden dışarı atamadığım şeyleri karın boşluğunda biriktirmişim.Bunu anlayabilmek için tam 5 yılım geçti doktor kapılarında.Çok şükürki en sonunda çok iyi bir doktora gittim.Laparoskopi ile önce içimi temizledi sonra da kan sulandırıcı ilaçlar verdi.Şimdi ne ağrı ne sızı.Her gün daha bir yaklaştığıma inanıyorum bebeğime.Hatta yarın adet olmam gerekiyor meraktan ölücem bi yarın olsa.Sen moralini yüksek tut.Moral hamile kalmak içinde hamilelikte de çok önemli.

CANIM INSALLAH SAGLICAKLA hamıle kalırsın cok ısterım adına cok da mutlu olurum hayırlısı.. evet bende öle dusundum sonradan en azından bır nedenı var ve ben bunu öğrenmıs oldum şimdi doktora daha gidemeden ben bebe aspirine basladım vardı elımde yazın almıstım nasıl olsa onu verecek dıye basladım :) artık öğrenıyor ınsan zamanla hayırlısı ile insallah bende hamıle olurum ve sağlıcakla kucagıma alırım.. insallah senle beraber buyutucez kuzularımızı :) ben calısıyorum kafama takılan bırsey var acaba sureklı yatmamı söylermı doktor insallah öyle bırsey olmaz olursa cok fena :S ALLAHIM nasip ederde ben calısabılırsem 8 ayıma kadar calısmak istiyorum nasıl olsa abımın ıs yerı masa basında oturuyorum bı zararı olacgını dusunmuyorum ama YARADANIM insallah yardımcımız olur canım saol yorumun ıcın sayende içime heyecan doldu umudum canlandı :) cocugum erkek olursa adını baska koysamda ona umudumsun dıye fısıldıycam :) cok ıstıyorum hayırlı saglıklı bır evlat ınsallah bızımde olur cnm

bende çalışıyorum canım mademki masa başında çalışıyorsun sanırım çalışman engel olmaz.Hayırlısı ile hamile kalalımda ne yapar eder onları sağlıkla kucağımıza almak için gerekirse canımızı dişimize takarız.Benim kırmızılar gelmedi ama galiba akşama gelir.Yaaa gelmesin ben bu ay meleğimi bekliyoruum(((Ama yok çıkmadık candan ümit kesilmez elbet gelecek.Bizlerde bebişimizi koklaya koklaya sevicez.Rabbim bunu tez zamanda nasip etsin.He bu arada bende aspirin kullanıyorum ama tabi doktor ayrıca başka bir kan sulandırıcı ilaç daha verdi.Onuda kullanıyorum.Ve sürekli kullanıcam bu ilaçları.Doktor ameliyattan sonra 3-6 ay arası müjdeli haberi verirsin dedi.Bu ay 4. ayım.Bende dün umuda 1 kala demiştim.Olsun bu ayda olmasa umuda 28 umuda 27 ...şeklinde devam edicem.O umudum hiç bitmeyecek.Sende öyle ol cnm umudunu kaybetme

önce bi sakin ol bak ilk konu açarken sana bayıldım. çünkü evrene harika sinyaller veriyorsun.ama ümidin kırılıncada kırgınım deme oo eşin hazır sen hazırsın mis gibi şimdi eğer diğerleri düştüyse demekki bir sorun vardı doğal seleksiyon denir buna sakin ol ve pozitif olmaa deavm et.sonra senide sarsın hamileler grubu.hadi bakalım bir enerjide benden sana nur topu gibi çocukların olsun aman be ne aramazlar herşeyi kırdılar döktüler diyelim.

adet oldunmu merk ettım canım .. hayırlısı ile olur ınsallah umudumuzu hıc kaybetmeyelım bız emınım az kaldı cok az gelecek yakında :) evet ya sağlıklı bır bebeğim olsunda işede ara verırım gerekırse yeterkı sağlıkla olsun hayırlısı ile hayırlı zamanda olsun :) ben bu ay daha beklemıyorum bı doktora gideyim adet olmam gerekıyor benımde bugunlerde 30 una kadar yolu var :) adetımden sonra yumurtlama gununü denk getırcem artık önumuzdekı ay ınsallah bende mujdelerım sizleri :)

artık oldukca sakinim ve umudum var :) iyiyim sağlıklıyım neşeliyim ama endişeliyim yenıden yenıden yenıden kelımesı aklımdan cıkmak bilmiyor ya yenıden benı bırakırsa endişesi kaplı içimde ve elımden geldıgınce ıyı olmaya calısıyorum hayırlısı olsun ınsallah sağlıkla doğsun baska birşey ıstemem bende severim karnımı evımde kocamla otururken :) dınlerız hareketlerını babası cok konusur onunla cık cabuk der :d yeterkı hayırlı bir evlat olsun cok şanslı olacak cok ıyı bır babası olacak :) o yuzden istedıgı kadar kırar döker ortalıgı yaramaz olursa babası dett dedirtemeyeck tipten

canımmm ya ne güzel tercüman oldun hasretlerimizi çok güzel dile getirmişsin umudunu kaybetme inşallah seninde benimde tüm isteyenlerin hasreti bitecek ALLAHIN İZNİ İLE

canımmm ya ne güzel tercüman oldun hasretlerimizi çok güzel dile getirmişsin umudunu kaybetme inşallah seninde benimde tüm isteyenlerin hasreti bitecek ALLAHIN İZNİ İLE

yol katediğimi hissedıyorum hem umut olarak hemde zaman olarak ve artık sanırım tamamen hazırım anne olmaya önceden endişelerim vardı ama artık yok korkmuyorum anne olmakdan demekkı endişelerimin ortadan kalkması lazımmıs demekkı hayırlısı buymus RABBIM TUM BEBEK İSTEYENLERIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN insallah hayırlı evlatlar nasip eylesın

maalesef dün oldum 1 gün gecikmeli geldi.Bende nasıl umutlandım.Eşimde bir ilgili bir ilgili.Ama taki kırmızılar gelene kadar.Eşim sanki suç bendeymiş gibi davranıyor..Walla dün gece ağlaya ağlaya sabahladım.bugünde gözler şiş tabi..Umuda 1 demiştim.Şimdi yine umuda 28 diye başladım geri sayıma.Kırmızıları görünce umudum tükeniyor gibi hissediyorum ama umudumdan başka hiç birşey yok maalesef elimde.Umarım senin güzel haberlerini alırım.

hülyacım seni uzun zamandır bende hep takip ediorum.. daha öncede yazmıştım zaten.. inş yakında hayrlı haberlerini duycaz cnm.. inş bebek haberini çok kısa zamanda vericen..
ıslakmavicim.. sakın ümidini kaybetme burda nelere şahit olduk.. demek bi zamanı var.. zorda olsa acıda allahım sabrını verio. allahım daha fazla bekletmeden göndersin meleklerinizi inş. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızın gelmesi inş çok yakındır.
allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar

vücudum benle resmen dalga geçiyor.Biraz önce midem öyle bir bulandıki lavaboya zor yetiştim.Adet öncesi öyle belirtiler vardı ki o yüzden çok umutlandım.Dedim bu sefer oldu.Ama adet oldum.Şimdi bu mide bulantısı,istifralar neyin nesi.Yaa yoksa ben psikolojik gebelik mi yaşıyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…