bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

hamıleyımmmmmm dıye duyuru yazmak ıstıyorum bu sefer kalp atıslarını duyuyoruz ve saglıklı cok guzel demesını ıstıyorum doktorun bak yıne bunalıma gırdım dun aksam babanla yataken sohbet ettık yıne gecen aksam ısı gec bıttı eve gec geldı dun aksamda yasar la takılcam ben dedı ok dedim ıste neys ekonusurken yatakta sen cocuk olunca eve gelmezsın zaten dedım
nıye öyle dıyorum gülüm evden hıc cıkmam ozmn ben dedı ve içim cız ettı iğneler battı mılyonlarcaaaa
ben beklıyorum senı dıye dusunurken meger o hasretle ıstıyor senı ve bana bu kdr duskun bır baban varsa cocugunu duskun bır babayı dusunemıyorum bile cok sever kesın senı... gecen ona kızdım bı an essyalarını suraya koy evı dagıtma demıstım bıan oda sen cocugada böle yaparsın dedı tabbıııı dedım sakayla ozmn kavga ederız dedı bak senı dogmadan bile koruyor ben sneı karnımda hıssetmek ıstıyorum artık gel bana yaaa..

herkesi ağlattın haliba rabbim sada en tatlısından bir evlat nasip etsin inşallah canım benim omutluluğu en güzel şekilde alırsın inşallah dularımız seninle arkadaşım
:106:

cnm ne kadar zamandır bebek istiosunuz? öyle yazmışsınki.. öyle içtenki içim çok garip oldu.. sanki bebeğin olmuş ellerini tutmuş koklamış yaşamış gibisin.. allahım bu dualarını geri çevirirmi? çevirmez rabbim.. sana cennetin en güzel mis kokan bebegini verir rabbim.. yeterki umudunu yitirme.. allahım yüce rabbim bebek istiyen bu ümitle yanıp tutuşan herkese ve hülya arkadaşımızada en hayrlısını en doğru zamnda ama tez vakitte ver yarabbim.. sana inancımız sonsuz hayrda şerde hepsi senden.. senin imtihanlarına verdikelrin ve vereceklerine inancımız sonsuz.. ama bize taşıyamıyacağımızdan fazla yük verme.. duakapılarını kapatma.. o güzel nurundan bir melekte hülya arkadaşımıza ve isteyen herkese ver rabbim nolur amin

Merhaba Canım
Dilerimki rabbim en kısa zamanda bütün dualarını kabul etsin,daha önceden de arkdşlrn yazdığı gibi herşey sabretmekle olur.inan bunun için çok uzun yıllar bekleyenler var.ben inanıyorum ki sabrın Allah tarafından çok yakında mükafatlandırılacak ve sende bizimle paylaşacaksın.unutma moral çok önemli..hep olumlu düşün olacak

ALLAHIM RAZI OLSUN mutlulugu yuvanızdan eksık etmesın ınsallah duan ıle sende benı aglattın... 2 senelık evlıyım 3 dusugum oldu ama karnım hıc buyumedı kucagıma alamadım ama ben sımdıden onunla konusmaya basladım meleğim cennet kokulum geldıgınde ona gittiğim yolları anlatmay ıstedım içimi döktüm yazarken agladım rahatladım sayenızde dualara kavustum ve cok saolun duanız ıcın ALLAHIM BIN KEZ RAZI OLSUN INSALLAH...

annen geldı yıne :) bak bakalım meleğim bana bugunlerde yasadıklarımı anlatayım sana... incim ufkum ümidim umudum geleceğim varım yogum herseyım babasının bana verecegı en guzel armagan hedıyem cennet kokuluummmm... baban bana oyuncak köpek aldı beyaz kahverengı ufacık bırsey şirinmi şirin sen dogar dogmaz bende sana hedıye edıcem onu dedim ya daha önce sana kokumu ona veriyorum bende calısırsam sende ondan benım kokumu alırsın olurmu inciiimmm... kristal gözlüm maviiimmm... adına bobi koyduk baban cok kıskanıyor onunla uyuyorum diye :) ben bobi diyorum o bobmarley diyor :) dişleri yok ama sabah güldürdü benı baban biricik baban :) diyorki senın bobmarleyın dişi kırılmıs diyor :) deli ya cok ugrasıyor benım bobimle bebeğimin oyuncagı ıle :) senınle ilgili planlarını daha yenı agzına almaya basladı ondada bır umut bır ısık görmek benı mutlu ettı... odamızı bosaltıcam dıyor bı bızım yatagımız bırde bebegımızın yatagı olsun dıyor bu kadar hasretlık yeter dıyor yanımda uyusun dıyor sen bobmarleye sarılırsın bende bebeğimize dıyor :) benı kıskandırıyor ama hangınızı kıskanayım kı sen benım parcam olacaksın oda bana o parcayı veren hayatım... yeterkı senı cok sevsın yeterkı sende babanı cok sev herseyınle sev en kıymetlı varlıgın baban olsun ben anneyım anneyı mutlaka sevıyor herkes arada bır kan var cunku ama babasını herkes sevip koklayıp öpemez ben mesela babamı öpmeye hasretım ama sen hasret kalma incim sen babanı aynı evın ıcınde özleme bızım senı özledıgımız gibi... güzel yüzlüm cennetım yokuşlardan cıkıyorum sana gelmeye ordasın değilmi... gün gelır elimi uzattıgımda dokunabılcem değiilmii ? sarılıp koklayabılcem.. heee en önemlı haberı unuttum mine teyzenle kadir abinin kızı olacak bugunlerde dogum yaklastı bır yanım burkuluyor bır yanım sevıncden ucuyor insallah sağlıklı olur melegımız insallah en guzel kaderı olur insallah cok sevılır kalbı temız olur ınsallah... kuzuuummm mis kokulum pamuk ellim yumağım boynunun kokusunu duymak ıstıyorum bır an önce... karnımda buyu artık gel bebeğim ama hayırlı zamanda ve hayırlısı ile sağlıkla gel inci tanemmmm... ALLAHım sağlık sıhhat versın kuzum... hasretım sana senı hıssetmeye senı tadmaya hasretım annenı cok bekletmee senı görmeden bıle cok sevebılıyorum... emın ol baban benden daha cok sevıyor senı görmeden bile

Son düzenleme:

canım benım ne tatlı değilmi bebeğim... bak bu kadir abınle mıne teyzenın kızı bulem hatice ORHAN...
CANIM BENIM kuzum ya cok tatlıydı sabah kadir abın ilk dogunca benı aradı hülyaaaa benım kızım oldu dıyor gözlerım doldu önce sonra bır mutluluk sardı benı ucarak gittim hastaneye cok kolay dogummus cok sevındım mıne teyzenın adına bana sarıldı ağladı bende duygulandım gözlerımden süzülen yaş mutlulukdandı onu ıyı gördugum içindi ve kızına baktıgımda tekrar süzüldü eger olsaydın bebeğim 1 ay sonrada ben dogum yapacaktım dıye gectı ıcımden ama bulemı cok sevdım okdr tatlıkı okdr sirinki hayran kaldım RABBIM ÖZENEREK YARATMIS ne kadar kucuk ve güzelllll... bir daha bebeğim bir daha benı koyup koyup gitmeeeeeeeeeeeeeee gitme gitme gitme gitme gitme ne olursun bende kal bebeğim bende hıssedeyım....

benimde yaşasaydıı bir ay sonra doğacaktı bebeğimm hemde doğum günüme denk geliyodu doğumum((
5 yılldır bekliyorumm

okadar iyi anlıyorum ki seni Rabbim bize bizim gibi hasretle bekleyenlere tez zamanda hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsinn.....

biliyormusunuz tüm yazdıklarınızı tek tek okudum şuan ağlamaktan zor yazı yazıyorum..
kim bilir siz neler hissediyorsunuzdur..
umarım en kısa zamanda buraya bende hamileyim diye yazarsınız..
o çok beklediğiniz meleğiniz size bir an önce gelsin ve hep çok mutlu olun..

zaten ne zaman aklıma gelse dolu dolu gözlerle buraya kosuyorum hemen yazayım rahatlıyayım dıye insallah hayırlısı ile gelır evladım hayırlı ve sağlık ile insallah. içim bazen paramparca oluyor bazen onu özlemek bile güzel gelıyor bazense bos yasıyorum onsuz gibi gelıyor ama RABBIM HAYIRLISI İLE versın insallah.

hayırlısı ile sağlık ile insallah zor cok zor çaresizce beklemek ama RABBIM bilir vardır herseyde bır hayır dıyebılıyorum bazen bazense işte engel olamıyorum gönlüme...

kuzum bakk teyzelerın bizi ziyaret etmişler saolsunlar duygularını dile getırmısler bızım için dua etmişler ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN HER DUA EDENDEN bana ettikleri duanın iki katı onların olsun ınsallah.. CANIM meleğim inci tanem yıne sensız gecen bır gune uyandık... buğlem kızımı görmeye gıttım dun aksam iş çıkısı yarım saat basında oturdum döndum.. mıne teyzenın görümcesı vardı karnı kocaman olmus son ıkı haftası kalmıs doğuma ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNSALLAH.. herkes şaşkınlıkla izledi yarım saat bebeği görmeye gittiğim için yanı okdr yolu o yağmurda yürüdüğüm için hayran kaldılar bebek özlemıme kızımı izlerken unuttum bütün acıları okdr güzeldiki melek gibi... ordan cıkınca o yagmurda ağlaya ağlaya yürüdüm içime işlemiş soguk hıç düşünmedim hasta olacagımı minik kuzum annen bugun hasta.. ama hıc üzülme yarına birşeyim kalmaz korkma sen tamam mı bana bırsey olmaz :) babanı görmedım dun aksam nöbetteydi... kendım uyudum dün gece bobi ile :) kokumu verdim ona sana saklıyor miniğim hayırlısı ile sağlığın ile gel insallah... RABBIM bana senın acını yasatmasın sen dogdukdan sonra senı almasın insallah böyle bekletecekse razıyım yinede ama senın acısını yaşatmasın insallah... miniğim beklıyorum hazyırlı zamanda gell...

hayırlısı ile sağlık ile insallah zor cok zor çaresizce beklemek ama RABBIM bilir vardır herseyde bır hayır dıyebılıyorum bazen bazense işte engel olamıyorum gönlüme...

evet haklısınn insanın sabrının çok zorlandığı durumlar var maalesef , dayanma gücünü yitirdiğin(
hergün başkalarından aldığın hamileyim haberlerii, dahasıı senin bebeğine koymayı planladığın isimlerinn en yakın arkadaşlarının bilmesine rağmen kendi bebeklerine koymaları

ve sabretmekk sadece sabretmekkkkk

Son düzenleme:

evet sabretmek baska birşey yok bizim için beklemek hayırlısı ile olmasını beklemek....

mrb bendede b 12 eksikliği var engelmi bebek olmasına acaba

bütün yazdıklarını okudum gözlerim doldu ama ağlayamadım( artık ağlayamıyorum bile anlayacağın...henüz 2 yıldır bu mücadeleyi veriyosun ben evliliğimde 6 yılı bitirdim.çocukken bile bebeğimin hayalini kurardım.Şimdi Rabbim beni bu konu ile sınav ediyor.Ne doktorlar ne operasyonlar ne ilaçlar neler neler....Hatta bir gece sabaha kadar elim karnımda bebeğimle konuştum,geldi dedim,hissediyorum dedim...sayfalarca mektuplar yazdım ona.Her geçen gün ona bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum.Sende umudunu kaybetme Rabbim kulunun bu kadar canı gönülden istediği bir şeyi kabul etmemesi mümkünmü?Bağışlayıcı,Affedici ve Kullarını çok seven bir Yaradanımız var.Her dua kabul olurmuş.Sen dua et ve Rabbimden hayırlı zamanda hayırlı bir evlat iste.Bizimde mutlaka bir gün kollarımız dolacak.Bizde bakmaya doyamayacağız,Her ağlayışlarında yüreğimiz hop edecek,ona bir şey olursa diye kuruntulanıp aklımız yerinden çıkacakmış gibi olacak.Ben yoruldum,yorgunum ama umutluyum.Mutlaka bir gün olacak,bizimde evimizde neşeli kahkalar atılacak...Sende umudunu kaybetme,asıl umudunu kaybedersen o zaman tamamen kaybersin bu zorlu sınavı.Allah kolları boş kalan herkese ve sanada tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın.

ben umudumu kaybetmek ıstemıyorum cunku o umutda olmasa ben mutlu olamam ALLAHIM sanada sabırlar versın insallah sanada hayırlı zamanda bır evlat nasip etsın ALLAHIM tüm canı gönülden isteyen annelere nasip etsın ınsallah zor cok zor eli kolu bağlı beklemek baskalarının karnını görunce o iç buruklugu o bebek kokusunu duyamamak cok zor ama sabır oda olacak bırgun bazen usanıyorum ama pes etmıyorum...

bugun yıne aklıma geldın hemen koşa koşa geldım buraya hergun aklımdasın zatende işte bazen unutmak ıstıyor gönlüm o buruklugu yoklugunun acısını.. bebeğim bıtane arkadasım var bebeğin oldumu dıye sordu içim yıne burkuldu yıne deliler gibi ağlamk istiyor gönlüm ama ben ağlayamıyorum ve bır şiirde su sözü duydum sana yazmak ıstıyorum ACI DORUĞA ULASTIGINDA YAŞ GELMEZMİŞ GÖZLERDEN, NİYE AĞLAMADIĞIMI ANLADIM... şiirler dinliyorum vakıt gecsın diye sarkılar dinliyorum ilahiler görmelısın deli gibi çalısıyorum ama bır cay molası verınce hemen aklıma düşüyorsun.. ayyy ağlatsın benı bırı vursun kırsın off sanırım gercekden cok acırken içim ağlayamıyorum benn.. böyle bırsey nasıl vuruyor kalbıme nasıl acıtıyor nasıl canımı yakıyor bır bilsennn nasıl bır sancıdır bu... nasıl bır hasret nasıl bır korku nasıl bır seydır bu bebeğim sana ulasacagımı bile bilmiyorum ama bır yerlerde umut var bazen benı yoruyor ama pes etmıyorum...
kuzum 20.ekim.2011 de yanı cuma günü arastırmaya gidiyorum yıne sonucları almaya ve tıbbi genetik bölümüne kan vermeye kanım kaybetmısler o yuzden bıraz daha beklıycez bebegım... senın ıcın hersey senın ıcın yeterkı sağlıkla gel inci tanem yeterkı hayırlısı ile hayırlı zamanda gell...a abekletme fazla gel emii

evet işte bende tam bunu demek istemiştim ACI DORUĞA ULAŞTIĞINDA YAŞ GELMEZMİŞ GÖZLERDEN...Tam olarak buydu bendeki duygu.Bende ağlayamıyorum.Bende herkesin bebeğinin kokusunu içime çekiyorum ama artık kendi bebeğimin kokusunu duymak istiyorum.Bir kaç ay önce bir arkadaşım doğum yaptı bebeğine bir kaç tane kıyafet aldım birini veremedim.Hatta onun üstüne iki arkadaşım daha doğum yaptı onlara da veremedim.O benim bebeğimin bilmiyorum ama onu vermeye kıyamadım kimselere.walla böyle yazmak iyi geldi galiba banada.aynı şeyleri hisseden yaşayan biriyle dertleşmek iyi geldi bana...Umarım sonuçların çok iyi çıkar ve kavuştursun tez zamanda yavruna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…