- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
kavusuyoruz mu ayrılıyoruzmu bılmıyorum ama butun olmanın sonuna geldık alıcaklar senı ıcımdenoff cok karısıgım sen acaba doguncamı daha ıyı ordaykenmı bılmıyorum tabı böle olması gerekıyor ama karısıgım üzgünüm ıcımden cıkcagın ıcın.. coktesekkur ederım oglum anneyı hıc acıtmadın üzmedın kanatmadın hep usludurdun cok hareketlıydın ama usluydun sımdı bu ayaklarınııcımde son gezdirişinmi.. korkuyorum oglum senı kötülüklerın cogaldıgı bı dunyaya getırmekden korkuyorum ınsallah gittiğin yol hep dogruolur ınsallah hıc bır zaman ters düşmeyız insallah uzak kalmayız hiç. annecım senı korumak ıcın bır daha ıcıme sokamıycakmıyım ben offf senı coksewıyorum oglum cok sewıyorum cok. sağlıkla gel kucagıma ınsallah yarın hıc ayrılmamak uzere kavusalım ozmn senı sewıyorum oglum
anlatamamm arkadaslarrr bu duyguyu yasamanız lazımmm her gunu bı baska guzel kokusu dokunusu yalaması :) boynumu öpmesi dudaklarını büzüp gözlerıme bakarken dil cıkarmasıbabmızla yıkıyoruz sezeryan oldum epidural cok iyiydi herseysımdı cok ıyıyım ALLAHA SUKUR sarılık olduk ewde onu atlatmaya calısıyoruz endıse etmeyın o kendıne bakıtıyo sıpaaa :)ellerıyle sımsıkı tutuyo ellerımı cok guzel DARISI SIZLERE VE TUM ISTEYENLERE :)
anlatamamm arkadaslarrr bu duyguyu yasamanız lazımmm her gunu bı baska guzel kokusu dokunusu yalaması :) boynumu öpmesi dudaklarını büzüp gözlerıme bakarken dil cıkarmasıbabmızla yıkıyoruz sezeryan oldum epidural cok iyiydi herseysımdı cok ıyıyım ALLAHA SUKUR sarılık olduk ewde onu atlatmaya calısıyoruz endıse etmeyın o kendıne bakıtıyo sıpaaa :)ellerıyle sımsıkı tutuyo ellerımı cok guzel DARISI SIZLERE VE TUM ISTEYENLERE :)
bugun tam bir aylık olduk cok sağlıklıyız masallahımız var 3150 dogan oglum 4700 gr olmus anne sütü yaramıs ogluma.. ilk gunden beri yapısık ıkız gibiyiz o memede kucakda :) ama cok şükür verene hayata yenıden gelmıs gibiyim onsuz yarımmısım ben eksikmiş evımız sogukmus o geldı ısındı heryer renklendı kusmuk kaka çiş doldu :) ama emerken gözlerıme bakısı yokmu içime sokuveresım gelıyor :) coksukur ben ogluma kavustum ve 1 ayı gerıde bıraktık darısı bekleyenlere.. :)
seni başından beri hep takip ediyodum..hatta umudumuz aralık ayında konuştuk bi kaç defa sen o ay hamile kalmıştınben hala beklemedeyim..bu ay kimyasal gebelik yaşadım hayırlısı olsun ne diyim,her şey rabbimin takdiri oğluna maaşallah allah nazarlardan saklasın,çok iyi bakmış annesi 1.ayı da kutlu olsun:119: rabbim mutluluğunuzu daim etsin,meleğinize ve sizlere uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
canım üzülme stres yapma sıkma guzel canını evet nıckını hatırlıyorum cok sukur sağlıkla dogdu oglum 3 kayıpdan sonra ınsallah guzel bı hamılelık darısı basına genelde kımyasaldan sonra hemen hamıle kalınıyor bılıgıme göre ve sağlıklı oluyormus bence dene derim cunku bı arkadasımın öyle oldu hemen kaldı kanamadan sonra ınsallah RABBIM TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE VERIR RABBIM ARATMASIN INSALLAH
allah razı olsun,çok teşekkür ederimbunları duydukça çok seviniyorum,inşallah rabbim kimseyi daha fazla bekletmez allah yardımcın olsun,bebeğini benim için kokla,kendine iyi bak
tatlım sıkma canını allahın izni ile tez zamanda gelir bebişin inş bende ilk hamileliğimi kimyasal geçirdim insan hayal kırıklığına uğruyo gerçekten ama hemen sonrasında tekrar hamile kaldım kanama biter bitmez başlamıştık çalışmalara ve geldi bebişim beni çok bekletmeden şükür ve şimdi 1 haftam kaldı nasipse onu kucağıma almama .. sende başla çalışmalara inş rabbim tez zamanda gönderir meleğini sanada ... hiç hamiş kalamamak daha kötü ama en azından hamile kalınıp sonra kaybettiğinde hamile kalabildiğini öğrenmiş oluyosun sıkma canını ve stresten uzak dur inan bana çok bekletmeden gelecek meleğin annesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?