bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

tesekkur ederim cnm. inanırmısın onunla konusmak cok ıyı gelıyor bazen sıkıntım olsada onunla konusmak neşem olsada onunla konusmak cok cok ıyı cunku herkes dınlemez bır ınsanı daima kimseyı sıkmak istemedıgım ıcın zamanımı onunla degerlendırmeyı istedim ve suan bende iyki buna baslamısım diyorum rahatlatıyor benı yıne konusmaya gelmıstım onunla :) İNSALLAH RABBIM SENINDE gönlüne göre verir istedıgın zamanda hayırlı ve saglıklı bır evladın olur ınsallah.. eşimin kazası üzerinden zaman gecsede kalpdekı yara gecmıyor belkı hep kalacak içimizde ama zaman acıyı dindiriyor bunu anladım insallah RABBIM DAHA BUYUKLERINDEN korusun hepimizi.. sağlıkla kal :)

oglum aşkkusum böcegım yuvamın neşesi bebeğim....

yıne geldım annem. senı özledimde geldım cunku içimde sıkıntı var cunku cıkamıyorum işin içinden tek basıma yetemıyorum hiç birşeye...

babanın kazasından sonra toparlanamadık bir türlü maddi yönden yanı bi türlü borcları toparlayamadık ordan alıp oraya aktar yapmakdan sıkıldımm .. biranda kocaman bı cıkmaza sürükledi birşey bizi... baban anneme söyleyelım ondan alalım dıyor dogumdan sonra öderız dıyor ama kımseye borclu olmak istemıyorum cunku zaman ne getırır bize bilmiyorum.. buda benı sıkıntıya sokuyor dıyorum az daha sabredeyım su mayısda bı bitsin cunku babanın 1 taksiti bitiyor bu ay belkı azda olsa rahatlarız diyorum ama ne bileyım bitermı dersin bu sıkıntımız ? calısıyorum annecım elimden gelse aksamda calıscam suan ama durum bellı bazen cok sukur gönlumuz zengın dıyorum ama bu borclar oldukca sıkıntı yasıyorum belkı ufak tefek amcaya 400 nero ya 200 gibi ama yınede sıkıntı yapıyor bana meleğim en ıyısı bi tane bilezik satmak bu sıkıntıyı cektıgımıze degmez ya.. senı strese sokuyorum dıyede üzülüyorum ama cok sukur su hayatta varıda gördüm yokuda ve yılmadan azimle calısıp ödeme gücü oldugu sürece cok ıyıyız ama işi bırakınca yanı ara verınce nasıl olur bılmıyorum.. babanın dedesıyle beraber evımıze pencere taktırmıstık 250 öderim dedim o anlasmıs 350 yahu durumumm bellı nıye böle yaptın dedim tez bitsin ama yetısmıyor ıste.. babanın sigortasını elden öduyoruz en buyuk sıkıntımızda bu keske işi baska olsa yenı iş bulasbılsede sigortalı en azından ondan kurtuluruz..

oglum dunya hali budur işte.. bazen kızıyorum kendıme hangı dunyada yasıyoruz hulya bu cocuk bu dunyada mutlu olabılırmı dıyorum ama sanırım bunu sıkıntılı zamanlarımda dusunuyorum cunku sende biliyorsun melegım senı cok ıstıyorum sana ıyı bır gelecek hazırlamaya calısıyoruzz baban ve ben.. canım oda benım onada yuklenemıyorum borc ödemekden oda sıkılmıs babasının arkasını toplamakdan artık oda yorulmus ama napalım oglum buda bızım sınavımız bızde buna sükredıp RABBIM ÇALISMA gucu verdıgı sürece çalıscaz..

sen nasılsın ? bence turp gibisin gece yıne agrım vardı kaburgam agrıyordu baban farketmıs durumu sagdan sola dönerken cok zorlandın dıyordu içi gidiyor benı öle görunce sabah aksam şişen kaburgama bakıyor nasıl oldu dıye kıyamam ya okdr derdının arasında yıne bana deger vermeyı becerebılıyor işte ben bu adamı cok sevıyorum oglum... öyle birşey kı kokusu varlıgı yanımda olması basını omzuma koyup iyki benımsın demesın o omzuma yatınca saçlarının kokusu işte o adam varya iyki bizim oglum.. şimdi gecelerı bana vurmakdan korkutgu için uykusu cok bölunuyor kıyamam ona 2 kişilk yatakda 3 kişilik yatıyoruz dıyor :) sen dogunca yatagını suraya koyarız dedim olmaz dıyor benım yanımda yatcak dıyor suna bak dedim bende ben nolcam dedim sende yanımda yatcan dıyor.. senı kaybetmekden hala delı gibi korkuyor farkındayım ve bu yuzden cok konusmak istemıyor hayal kurmakdan korkuyor ınsallah saglıkla gel oglum.. kazasız belasız hayırlısı ıle sağlıkla canım benım.. RABBIM SENI KORUSUN, SENI BIZE BAGISLASIN İNSALLAH MELEGIM

piştt delikanlı harbi harbi delikanlı mı oldun len :) ne vuruyorsun anneye küt küt :) bızım pıt pıtlar bitti kütkütlermi basladı olgum :) dun aglaya aglaya doktora gittik senle sol kaburgam agrıyor şişiyor orda birşey megerse sen kafanı koymussun altına itiyormussun ne cabuk oglusss :) annecım nıcın ettin öle canımı yaktın :) ama doktor amca karnıma elleriyle dokununca nasıl hırcınlastın babanı hıc aratmıyorsun yavrum aynı oyna benzıyorsun yabancı adam gördümmü deli oluyorsun :) bacım dıyor o bana korkma korkma baban alıstı sende alıs yavrum.. baban ne dıyor biliyomusun . -annenın canını yakma yavrummm ben kıyamıyorum ona sende kıyma dıyor :) diyor... deli de sevıyorum sizi

dun kontrolde 26 haftalık oldugunu kılonun 987 oldugunu ve normale göre azcık fazla oldugunu öğrendım ama sorun değil suyun kılosudur o zayıf olmada aman ıyı ol yeterkı :) sağlıklı oldugunu suyumuzun herseyın guzel oldugunu öğrendım ve cok kuvvetlısın sanırım kı sağ kaburgamıda gözden cıkarmam gerekıyor :) uslu oglum dıye sevıyorums senı ama bakıyorumda cok yaramazsın :) sen çıkınca görcen sen senı yıyormuyum yemıyormuyum :) senı görmedende sevebılıyorum oglum özleyebılıyorum ama ıcımde olmanıda sevıyorum asksın sen :) cansın tatlısın böcegımsin :) babana böcek dıyorum efendıım dıyor sen böcekmısın dıyorum bakıp kalıyor kıyamam ya. öptüm meleğim en guzel mis kokan yerlerınden pipinden :) annesinin ikinci tanesi :) birisi baba biri sen :)

tesekkür ederim canim cok sagol icten dua ettigin icin. Gözlerim doldu inan. Allah SIKINTILARINIZDAN kurtarsin insallah en kisa zamanda sizi. Borc herkeste var canim. Sakin yilma, elbet rahatlarsiniz. Bebegini de bu problemlerle üzme canim. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim- Senin her msj ini okudugumda gözlerim doluyor zaten hassas günlerim bu aralar regl den dolayi :)

dikkat et canim kendine. Allah nazarlardan saklasin.

cok iyi bilirim o regl günlerını özellıkle 1 hafta öncesını cok hassas olurdum hemde coookk.. eşim derdi hemen geldimi yine vaktın dıye :) ınsallah hamıle olursan kurtulursun ben gibi o dönemden :) gerçi hamılelıkde ondan farklı değil ya :) ama olumlu dusundukce o hassaslık insanlara kötü yansımıyor sadece duygusal ve sevgı dolu oluyor ınsan :) RABBIM HERKESE HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH sağlıcakla kal cnm :)

naber paşam nasılsın :) iyisin iyisin :) annen yatıyor kalkıyor senle ugrasıyor dimi oglumm babada rahat bırak oglumu uyusun dıyor :) sankı tum gun yoruluyorda aman hıh.. zaten dun aksam babana küstüm hemen senı devreye sokuyor anneyı döv oglum buraya vur buraya dıyor :) naparsın bunu yaramaz aynı sen gibi . ee bana mı cekcen bırazda babana cekcen :) kıyamıyorum size.. oda bır baska gözumde sendee.. az önce burdan gectı fırından taze ekmek almıstım işe gelırken öğlen yemek yerım dıye baban aklıma gelınce duramadım ona verdım :) cok sewıyor taze ekmegı cayla oturur yer o derecede kıyamam canıma yeterkı yesin.. :) birgün yaslanırsak emeklı olup evde oturursak babanla sende coluk cocuga karısırsan bize gelırken taze ekmek getir olurmu annecim :) baban için o sewıyor o sevınce ben daha cok sewıyorum :) hem bu arada baba vur dıyor vuruyorsun uyu oglum gece oldu dıyor masallah sabaha kdr hıc rahatsız etmeden duruyorsun masallah benım paşama da kıskanıyorum ama baba ogul ilişkinizi demedi deme :) neyse saglıkla gelde yeterkı sevın bırbırınızı o senın yaslanabılcegın cınaragacın sende bızım tutunacak dalımızsın o cınaragacını yasatmanın sebebı onun ustunde sen dalısın :) bende size su veren anneyım :) sizi hayatta tutan anne :) RABBIMDE BIZE CAN VEREN BIZI YESERTEN YAŞAMA SEBEBIMIZ... önce RABBIM SONRA BABANLA SEN OGLUM... yok daha ötesi sizi cok cok sewıyorum inci tanelerım..

heyy yabancı söle bana sen kimsin :) benım içimde ne işin var ölemisin bölemisin ?

yerım senı o nazikce kımıl kımıl eden bı taraflarını bak.. oglum ne öle anne sana bugun kıyamıyorum dercesıne nazıkce dalgalanmalar :)
baban birşeymı dedi yoksa :) keske ımkanım olsada vıdeoya ceksem de buyuyunce göstersem bak sol tarafımı kımıl kımıl ede ede buyuttun uyusturdun dıye :) sewıyorum senı o kımıldayan yerını yemek ıstıyorum neren o senın hı yiyim söle.. buyudukce yerınmı daralıyor onumu acmaya calısıyorsun kuzum :) baban da masallah döv oglum anneyı dıyınce baslıyorsun güm güm dun gece mesela saat 12:36 da bak bak cocuk yerım senı bak :) şimdide öle mahcup mahcup vurmaya kıyamıyorsun demı canım benım parcammmmmmm...
tabı yedın bı kavunu kendı basına ben yesem bende duramazdım yerımde ben yemedım sen yedın hep böle diye diye şişcez yakında dun gece sürdüm yagı bı masaj yaptımkı göbüşüme cok rahatladım valla :) sende anladın tabı masajı pıtır pıtır ettın yıne :) oglum anne gunun 2. kahvaltısını yapsın musadenle öptüm meleğim :)

senı sewıyorum oglum :)
her ne kdr dün aksam benı agrıdan kıvrandırsanda sevıyorum cunku sonra hıc bişe olmamıs gibi içerden beri babana show yapıyorsun ya
ay döndü ay vuruyor yıne ayy cok sert ayy buraya geldı dıye resmen adama eğlence cıkardın :)
ben acıdan kıvranıyorum siz orda eglenıyorsunuz
ne yapmalı sizi şapur şupur öpmeli
baban senı öpüyor ben öpemıyorum eğilipde :) ne kadannn acı değilmi :)
oglum benım kuzum inci tanemm bi denem meleğim cok tatlısınız cok..
gecelerı gözzüm acıldıgında ufacık tekmelerını hissedıyorumda elimi koyuyorum karnıma gezıyorsun ya altında
anne uyan benıde sev ilgilen benle dercesıne
yıyesım gelıyor senı
sanırım dogunca gececi olcaksın ama uslu olcaksın :) inanıyorum benım oglum uslu ve tatlı :)
senı sevıyorum bi denemm.. öpüyorum mis kokulu boynundan

senı sewıyorum oglum :)
her ne kdr dün aksam benı agrıdan kıvrandırsanda sevıyorum cunku sonra hıc bişe olmamıs gibi içerden beri babana show yapıyorsun ya
ay döndü ay vuruyor yıne ayy cok sert ayy buraya geldı dıye resmen adama eğlence cıkardın :)
ben acıdan kıvranıyorum siz orda eglenıyorsunuz
ne yapmalı sizi şapur şupur öpmeli
baban senı öpüyor ben öpemıyorum eğilipde :) ne kadannn acı değilmi :)
oglum benım kuzum inci tanemm bi denem meleğim cok tatlısınız cok..
gecelerı gözzüm acıldıgında ufacık tekmelerını hissedıyorumda elimi koyuyorum karnıma gezıyorsun ya altında
anne uyan benıde sev ilgilen benle dercesıne
yıyesım gelıyor senı
sanırım dogunca gececi olcaksın ama uslu olcaksın :) inanıyorum benım oglum uslu ve tatlı :)
senı sevıyorum bi denemm.. öpüyorum mis kokulu boynundan

naber yakısıklı aslan oglumm.. masallah ıyısındır sen :) annecım agrılarım arttı benım artık buyudugun için belım agrıyor kaburgam agrıyor normal ama üzülme sakin tmm mı.. herkesde var bı agrıyan bölge cok cok normal yanii. senı ugruna herseye katlanırım böceğim..
babacınla oturduk konustuk uzun uzun herseyı ınce detayına kdr.. streslıydı banada stres yapıyordu onun o hali ama karar verdık herseyı oluruna bırakcaz bakalım nasipse bıtcek bu gunlerde melegım.. iki hafta sonra alısverıse cıkcaz önumuzdekı haftaydı ama baban diğer hafta olsun dedi para açısından.. melegım cok guzel bı gelecek sağlayamasamda sana herkes gibi kendıne ait olamasada yenı boyalar içinde yenı mabolyalar ıcınde uyumasanda geldıgınde babanla benım yanımda uyucaksın o sevgı dolu odamızda bızımle olcaksın en azından sevgi huzur kokan odada olcaksın.. baban geldıgınde o odadakı neşeyi huzuru sevgıyı anlatamam sana yasaman lazım gelde gör olurmu :) yakında bıze misafirliğe gel belkı yatılıya artık bızde kalmak istersın :)
para pul meseleleri hiç bitmeyecek oglum.. buna hazır ol hep bi zorluk cekebılırız cunku baban ayakları üstünde tek basına duran adam kımse gibi babadan destek almamıs bir insan cok sukur bu kdr bıle varya cok sukur ac değiliz açık değiliz evımız var mis gibi bize uzun süre yeter... cok sukur dıyebıldıkden sonra hıc sıkıntı yok oglum.. insallah sende bunu dıyen bırı olursun.. senı sewıyorum sağlıcakla kal içimde :) fazla acıtma annenın kaburgasını nazikce vur tmmmı

canım selam içinizde olduğunuz duruma üzüldüm ama herşey allahın taktiri bunlar aşılamayacak şeyler değilller önemli olan el ele vermek birlik olmak destek çıkmak birbirinize... bunları yaptıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir allahın izni ile... tek dert para olsun yeterki... bol bol dua et allaha eminimki rabbim kurtaracaktır bu sıkıntıdan sizi...rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi yeterki onların varlığı her zorluğu aştırıyo insana.. sen morali,ni bozma kuzum sakın bak mübarek üç aylarada girdik bu aylar dua ayları unutma bol bol dua et olurmu bizde kızımla senin ve oğluşun için dua edecez hülya ablası merak etme hepimiz zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz ama içimde kızımın tek bir hareketini tekmesini hissettiğim an sanki uçuyo sıkıntılarım ... alışveriş konusunuda takma kafana zaten fazla bişey almaya gerek yok yatakla araba da hemen lazım olmuyo zaten ilk aylar bebek hep annenin yanında uyuyo onları zamanlada alırsınız tatlım sen oğlunu güzel güzel büyütmene bak onuda strese sokma tmm mı annesi... allaha emanet ol oğluşunla .. kocaman öpüyoruz sizi kızımla baş başşşş

slm cnm. hersey gececek biliyorum insallah kolaylıkla gecer.. RABBIM HEPIMIZIN DUALARINI niyetlerını kabul etsın ınsallah su aylarda zorda olanlara yardım dertli olanlara derman hasta olanlara şifa versın ınsallah.. bizlerede dogumda kolaylık versın ınsallah.. su akar yolunu bulur dediğin gibi RABBIM BİZLERİ EVLAT ACISI İLE SINAMASIN INSALLAH.

sen nasılsın iyimisin kızın nasıl buyuyodur dimi :) kontrollerın nasıl gecıyor kılosu falan :) bız ıyıyız sadece kaburga agrımız şiddetlenınce cok üzülüyoruz ama oglum cok anlasıylı agrım oldugu zaman hıc canımı yakmıyor fazla hareket etmıyor benı üzmüyor agrı varken hareket ederse cok zorlanıyorum anlıyor kuzum :) babasına dun gece yarım saat boyunca dans etti düello yapıyolar sürekli o vuruyor babası vuruyor hemen karsılık verıyor :) eşimin yüzündekı gülümseme dünyalara bedeldi o an.. insallah saglıklı bi dogum olurda daha fazla yıpranmaz eşimde cok korkuyor o aşamadan ölmeden kalk o masadan diyor cok korkuyor.. insallah korkutugumuz sey hayırla sonuclanır ve saglıkla devam ederız herseye :) neyse canım kızını öpüyoruz cok iyi bakın kendınıızze sevgiyle kalın.

senı sewıyorum oglum.. herseyınle agrınla acınla sancınla tekmelerınle :) özellıkle tekmelerınle karnımı dalgalandırmanla bi ordan bı ordan vurup anne benı sev demenle :) babanla yaptıgınız düollanla :) anne yorgun uzanmıs yatıyor sen babayla konusuyorsun :) sizi yicem bigün bakk :) o kulagını dayayıp senın kalp atısını duyuyor senı öpüyor sen onun dudaklarına yanagına vuruyorsun ama bende istiyorum :) sende içinde hissedıyorsun işte dıyor :) ellerınle hergun sev dıyor ama bende öpeyim senı oglum :) miraç kardeşin yıne hastanede yatıyormus hasta olmus dun gece baban söyledi aradım az önce aysun teyzenı ama açmadı sanırım mesguldü döner o geri nasılsa insallah cok canını yakmazlar orda kardesinin.. babanda demezmi rüzgarda kalmıs miraç o yuzden hasta olmus diye eğer sen bi yap diyor gözün şiş gezersin bak diyor :) niye dedim sen 3 gun hastanede ben 3 gun evde yatıcam ayrı gayrı olmaz dıyor :) maksat bizden ayrılmamak senın canının yanmaması kıyamam ya sana bişe sölimmi senı cok koruyor sımdıden ona bişe olsun bak bozusuruz oysa kendıde ock iyi biliyorkı benı asla incitmez kıyamaz.. gözü gibi baktıgı kadına ama belkı sen gelınce değişirse bilemem :) yıllar değiştirmedi onu sen değiştirirsen bozusurz bakk :) yeterkı iyi olun oglum.. baba ogul olun sııkıca sarılın bu zor hayatı beraber paylasın beraber atlatın tüm zorlukları.. insallah sana karnımdayken babana olan sevgiyi aşılayabılıyorumdur cunku cok cok özel insan o.. dun gece iyki benım karımsın diyor cok deger verıyor bize insallah zaman alıp götürmez bu sevgimizi saygımızı huzurumuzu.. RABBIM DAİM EYLESIN INSALLAH.. babandan öncesi yokmus gibi hayatımda ınsallah sen gelınce öncemız neymişki şimdi basladı hayatın en guzeli deriz insallah... ona baglandıgım gibi sanada baglanırım ınslalah ozmn atlatamayacagım hiç bi zorluk kalmaz hersey kolay gelır bana RABBIM SABIR VERİR YARDIMCI OLUR BANA.. seni sewiyorum oglum herseyınle sevıyorum..

annelik çok zormuş be hülya valla aylık kontrollere gidiyorum kızım iyi allaha şükür kliosu şuan 528 gr hala 1 hafta geriden geliyoruz ama doktorum sorun olmayacağını sölüyo valla her kontrole gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo artık .. en son renkli dopplere girdim doktorum bi gir sonuçlara bakalım dedi ordaki adamda deli etti beni yok iki hafta geriden geliyo falan filan dedi saçmaladı iyice oysa doktorum detaylı inceleme yaptı hiç bi sorun yok dedi kızımda maşallah çok hareketli her hareketime sesime tepki veriyo kelebeğim o yüzden içim rahat artık rabbime bıraktım herşeyi bol bol dua ediyorum sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım diye ama insanın en küçük bi şeyde aklı çıkıyo annelik ne zormuş meğerse baksana sen ne ağrılar çekiyosun ama herşeye değer yinede bebişin ... o yüzden rabbimden tek dileğim evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alalım başka bişe istemiyorum cnm ... benim şuan bi sıkıntım yok şükür sadece ara sıra ağrım oluyo o kadar kızım fazla eziyet etmiyo bana sağolsun:) sende hiç sıkma tatlım canını rabbim dermansız dert vermesin bizlere ... hadi allaha emanet olun öpüyorum seni ve prensini kocaman

merhaba esila teyzesii bugune kdr giriyorum ama bı turlu denk gelmedı yazmak buraya.. durgunum sanırım oglumda durgun mu değil tam aksine kıpır kıpır annecigine vurup duruyor.. saglıkla gelsınler ınsallah..

merhaba esila teyzesii bugune kdr giriyorum ama bı turlu denk gelmedı yazmak buraya.. durgunum sanırım oglumda durgun mu değil tam aksine kıpır kıpır annecigine vurup duruyor.. saglıkla gelsınler ınsallah..

tatlım bozma moralini sakın stres yapma herşey düzelicek allahın izni ile aman oğluşun kıpır kıpır olsun annesi ben dün fazla hissetmedim hareketlerini kızımın hemen moralim bozuldu şükür şimdi hissediyorum doğsa bi allahın izniylede kurtulsam şu streslerden bende yaa

bak seni yerim oglum ne o öyle içimi delercesine tekmeler bak seni yerim duydun dimi. oturuyorum iş yerınde masa basında masallah göbegım bi o tarafa bı bu tarafa gidiyor neyn kafasını yasıyorsun oglum sen :) içtinmi naptın yaaa.. böyle sen vururken senı yemek istiyorum kıtır kıtır ona göre. sağlıkla gel sıhatle gel insallah da senı bı yıyım ben ya. baban bi gece elını sana koymadan uyusun sabah gözunu acar acmaz oglumla dun aksam tekmeleşemedik diyor direk aklına sen gelıyorsun sende dünden razıymıs gibi o evden cıkmadan baslıyorsun. tamam anladık cok sewıyorsunuz bırbırınızıde ben nolcem arada ya zaten delimidir nedir acık yatınca usak üşüycek dıyor hıc benı düşünmüyor bak gelıyorum sana ben

oglum anneye nazik ve yavas vurulur okdr sert ataklar yapma :) yemek yıyorum dun aksam yasin amcan var karsımda tam göbegımın ustüne birşey döktüm alırken oda baktı sanırım hayrteler içinde vaayyyyy göbege bakın bi sağ bi sol yapıyor dıyor zaten baban babanen yasin amcan enis amcan hepsi koptu gülmekden ben zaten gülemıyorum artık o evde varken karın kaslarım agrıyor gülmekden :)
diyolarkı hamılelık kıyafetı alsana sen yahu istemıyorum biz cıbıl cıbıl gezıcez oglumla sewıyorum senı senınle yasadıgım günleri ha kaburgamı artık fazla yıpratma dogumdan sonra sana lazım olucam :) öptüm bebeğim gözümün nuru.

biz farketmeden birbirimize cok yaklasmısız oglum :) 25 temmuz babanla evlilik yıl dönümüm olan gün senın dogum günün olcak nasip olursa.. sezeryanla gelceksin dünyaya bedenlerımızın ayrılısı o masada olacak nasipse.. içimden cıkarcaklar senı ve dunyayla tanıscaksın..
hiç beklentı içinde olma olurmu guzel bir yer değil gelecegın dunya sadece karsına hep zorluk cıkcak ve sen savasacaksın bı kahraman gibi ama ınanıyorum kı sen yaparsın.. okdr güçlüsün ki yaparsın oglum...

bazen ıyı arkadasların bazen kötü.. ama sen hepsini guzellıkle yasarsın demi oglum.. bıze gelmene tam 7 hafta var.. cok az bır bucuk ay kaldı kavusmaya ama hazırmıyım bilmiyorum.. senden ayrılmaya hazırmıyım değiliim evet senden ayrılmaya hazır değilim. bu bitiş değil tamamen buyuk bır baslangıc ama hazır değilim.. içimdeyken sen sadece bana aittin aksamları da babana ama sımdı herkes senı sevecek görcek.. pekı ya tekmelerın özlıycekmıyım acaba. acıtmalarını içimde sopa yutmus gibi olmalırımı gecelerı uyandıgımda senı ıcımde hissedemıycem elimi koydugumda orda değil yanımda olcaksın... güzel birşeymı bılmıyorum naasıl bi duygu bilmiyorum tadmak istiyorum ama korkuyorum sanırım.. cok yaklasmısız bırbırımıze hemde cok ... senı sevıyorum guzel oglum uslu oglum annesini üzmeyen oglum... sağlıkla gel olurmu hayırlısı ile yuvamıza neşe ver bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…