- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
cok hos bir sekilde yaziyorsun . ne iyi ettin de bebeginle konusa konusa geciriyorsun günlerini. cok takdir ettim.
Ben de insallah bebegim olsun istiyorum. insallah benimde bir bebegim olur. Henüz herhangi bir problem yok bizde.
ama bakalim kismet. Allahim bilir en iyi zamanini. Konunu bastan sona okudum hergünde takip ediyorum.
Esinin kazasi da etkiledi beni cok. Umarim atlatirsiniz bir an önce zor günleri.
Yazmaya devam et ben takipteyim
tesekkur ederim cnm. inanırmısın onunla konusmak cok ıyı gelıyor bazen sıkıntım olsada onunla konusmak neşem olsada onunla konusmak cok cok ıyı cunku herkes dınlemez bır ınsanı daima kimseyı sıkmak istemedıgım ıcın zamanımı onunla degerlendırmeyı istedim ve suan bende iyki buna baslamısım diyorum rahatlatıyor benı yıne konusmaya gelmıstım onunla :) İNSALLAH RABBIM SENINDE gönlüne göre verir istedıgın zamanda hayırlı ve saglıklı bır evladın olur ınsallah.. eşimin kazası üzerinden zaman gecsede kalpdekı yara gecmıyor belkı hep kalacak içimizde ama zaman acıyı dindiriyor bunu anladım insallah RABBIM DAHA BUYUKLERINDEN korusun hepimizi.. sağlıkla kal :)
tesekkür ederim canim cok sagol icten dua ettigin icin. Gözlerim doldu inan. Allah SIKINTILARINIZDAN kurtarsin insallah en kisa zamanda sizi. Borc herkeste var canim. Sakin yilma, elbet rahatlarsiniz. Bebegini de bu problemlerle üzme canim. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim- Senin her msj ini okudugumda gözlerim doluyor zaten hassas günlerim bu aralar regl den dolayi :)
dikkat et canim kendine. Allah nazarlardan saklasin.
naber yakısıklı aslan oglumm.. masallah ıyısındır sen :) annecım agrılarım arttı benım artık buyudugun için belım agrıyor kaburgam agrıyor normal ama üzülme sakin tmm mı.. herkesde var bı agrıyan bölge cok cok normal yanii. senı ugruna herseye katlanırım böceğim..
babacınla oturduk konustuk uzun uzun herseyı ınce detayına kdr.. streslıydı banada stres yapıyordu onun o hali ama karar verdık herseyı oluruna bırakcaz bakalım nasipse bıtcek bu gunlerde melegım.. iki hafta sonra alısverıse cıkcaz önumuzdekı haftaydı ama baban diğer hafta olsun dedi para açısından.. melegım cok guzel bı gelecek sağlayamasamda sana herkes gibi kendıne ait olamasada yenı boyalar içinde yenı mabolyalar ıcınde uyumasanda geldıgınde babanla benım yanımda uyucaksın o sevgı dolu odamızda bızımle olcaksın en azından sevgi huzur kokan odada olcaksın.. baban geldıgınde o odadakı neşeyi huzuru sevgıyı anlatamam sana yasaman lazım gelde gör olurmu :) yakında bıze misafirliğe gel belkı yatılıya artık bızde kalmak istersın :)
para pul meseleleri hiç bitmeyecek oglum.. buna hazır ol hep bi zorluk cekebılırız cunku baban ayakları üstünde tek basına duran adam kımse gibi babadan destek almamıs bir insan cok sukur bu kdr bıle varya cok sukur ac değiliz açık değiliz evımız var mis gibi bize uzun süre yeter... cok sukur dıyebıldıkden sonra hıc sıkıntı yok oglum.. insallah sende bunu dıyen bırı olursun.. senı sewıyorum sağlıcakla kal içimde :) fazla acıtma annenın kaburgasını nazikce vur tmmmı
canım selam içinizde olduğunuz duruma üzüldüm ama herşey allahın taktiri bunlar aşılamayacak şeyler değilller önemli olan el ele vermek birlik olmak destek çıkmak birbirinize... bunları yaptıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir allahın izni ile... tek dert para olsun yeterki... bol bol dua et allaha eminimki rabbim kurtaracaktır bu sıkıntıdan sizi...rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi yeterki onların varlığı her zorluğu aştırıyo insana.. sen morali,ni bozma kuzum sakın bak mübarek üç aylarada girdik bu aylar dua ayları unutma bol bol dua et olurmu bizde kızımla senin ve oğluşun için dua edecez hülya ablası merak etmehepimiz zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz ama içimde kızımın tek bir hareketini tekmesini hissettiğim an sanki uçuyo sıkıntılarım ... alışveriş konusunuda takma kafana zaten fazla bişey almaya gerek yok yatakla araba da hemen lazım olmuyo zaten ilk aylar bebek hep annenin yanında uyuyo onları zamanlada alırsınız tatlım sen oğlunu güzel güzel büyütmene bak onuda strese sokma tmm mı annesi... allaha emanet ol oğluşunla .. kocaman öpüyoruz sizi kızımla baş başşşş
slm cnm. hersey gececek biliyorum insallah kolaylıkla gecer.. RABBIM HEPIMIZIN DUALARINI niyetlerını kabul etsın ınsallah su aylarda zorda olanlara yardım dertli olanlara derman hasta olanlara şifa versın ınsallah.. bizlerede dogumda kolaylık versın ınsallah.. su akar yolunu bulur dediğin gibi RABBIM BİZLERİ EVLAT ACISI İLE SINAMASIN INSALLAH.
sen nasılsın iyimisin kızın nasıl buyuyodur dimi :) kontrollerın nasıl gecıyor kılosu falan :) bız ıyıyız sadece kaburga agrımız şiddetlenınce cok üzülüyoruz ama oglum cok anlasıylı agrım oldugu zaman hıc canımı yakmıyor fazla hareket etmıyor benı üzmüyor agrı varken hareket ederse cok zorlanıyorum anlıyor kuzum :) babasına dun gece yarım saat boyunca dans etti düello yapıyolar sürekli o vuruyor babası vuruyor hemen karsılık verıyor :) eşimin yüzündekı gülümseme dünyalara bedeldi o an.. insallah saglıklı bi dogum olurda daha fazla yıpranmaz eşimde cok korkuyor o aşamadan ölmeden kalk o masadan diyor cok korkuyor.. insallah korkutugumuz sey hayırla sonuclanır ve saglıkla devam ederız herseye :) neyse canım kızını öpüyoruz cok iyi bakın kendınıızze sevgiyle kalın.
merhaba esila teyzesii bugune kdr giriyorum ama bı turlu denk gelmedı yazmak buraya.. durgunum sanırım oglumda durgun mu değil tam aksine kıpır kıpır annecigine vurup duruyor.. saglıkla gelsınler ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?