bebegim-bekaret

Amaaan yine yeni uye ooof bitmedi şu ergenler ya okullar acılsında bi gidin ya

Vallaha ben bi konuya sakil diyorum digerine sığ diyorum birinebasit diyorum bu konuya da BAĞNAZ diyecegimkimse kusura bakmasin..Yhu cart diye bacagini ayirsan bi kadinin iceri sert birsey girmedikce o zar yirtilmaz..Allah askina soruya bak ya..Bir evrim gecirsede insanlik subasbelasi zardan kurtulsa kadinlar.

Bu konu gerçek mi arkadaşlar kızının ayağına bişey olmuş mu onu hiç düşündün mü acaba konu sahibi

2 aylik Bebekten bahs ediyoruz ya , bu konuyu bile yakistiramadim size...

O bebis daha yuruyecek dusecek , ve siz her defasinda aman bekaret diye kafayami takacaksiniz.???

Hayati böyle böyle kendinize zindan etmeyin lütfen.

Aman ALLAHIMMM sanirim ulke genelinde kafayi siyiriyoruz ... vallahi sasirdim ya gun gecmiyorki sasiracak konu olmasin... merak etme birsey olursa rapor alir saklarsin ...

gittiyse de bekareti degil zari gitmistir. merak etme 20 yil sonra bekaret arayani dovecekler

konunun hepsini okumadim. daha dogrusu sadece ilk mesaji okudum ve sok oldum.. hadi hic cinsellik yasamamis biri olsan neyse diicem ki artik herkes bu konulari gayet iyi biliyor.. siz bekaretini mi soruyosunuz?? size o cocuk gokten mi indi anlamadim ki.. tobe tobeee

hey gidi daha neler duyacaz... 2 aylık yahu... ay... neyse ne desem bilemedim gerçekten bir de bunu gidip doktora sorduysanız tam bir komedi

Bence fake olabilir konu çok absürt ve konu sahibi çok tepki alınca yazmayı bırakmış.

Bence bir psikoloğa görünmenizde fayda var.

Yazildi mi bilmem ama kanguru degil sling ya da boba ergo baby gibi ürünler omurga sagligi icin daha iyi. Bekaret konusu tuhaf ve komik. Ne alaka?

İyi ki sizin cevabınızı gördüm, yoksa kendime zarar vermek üzereydim gerçekten.

Yahu tamam evet bozulmaz, bozulsa ne olur derken çok bilinçliyiz tebrik ediyorum bilinçli cevaplara da bekaretin kelime anlamının farkında değil miyiz? Zar 68 yerinden yırtılsa da o bekaret bozulması değildir demek çok mu zor? Kanguru zara zarar verdi diyelim, bekaret bozulmuş mudur?

Hymen, yani güya ''kızlık zarı'' bekaretten tamamen bağımsız bir şey. 2 aylık kızınızın cinsel ilişkiye girdiğinden şüphelenmiyorsanız, sorunuz her halükarda geçersiz. En anlayamadığım şey ''Bekaret bozulmuş mudur'' demenin ''hymen''i kastediyor olması. Yahu cinsel ilişkiye girdiyseniz bakire değilsiniz, isterse 88 sene zedelenmesin ''hymen''

Hymen eşit değildir bekaret. Ne alakası var ya. Hymensiz doğanlar bakire doğmuyor mu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…