burda da bir kadın ilk gecesinde kanın tavana sıçradığını iddia ediyordu
Valla hay seni bekaretine diyesim geldi bekareti gitmemiştir üzülme ama senin beyin gitmiş maalesef
Kız sen bilmiyomusun tavana sıçrayınca daha kıymetli bekaret oluyor
Benimki hiç bişeye yenik düşmedi gören olmadıtüh bizimkiler yer çekimine yenik düştü
Benimki hiç bişeye yenik düşmedi gören olmadıgittimi duruyomu belli değil
Rahatım kızım ben ne olacaktıaaa ne güzelben vajinismuslulara anlatsam ödleri kopar benimkinden
Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
bakire demek el değmemiş demek.kan damlasına, öyle kazayla bozulabilecek bi zara bağlı değil.bu kadar takılmayın.böyle bişeyde bozulmaz ama bozulsa bile 18 20 yaşına geldiğinde kızınız hala bakire bi genç kızdır bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?